terra Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Śliczna kotunia :loveu: Nieco ruchu wskazane dla zdrowia. Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 ależ się ślicznotka zaokrągliła ;) troszeczkę dietki nie zaszkodzi ;) Quote
Maciek777 Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 Jak ja jej dawno nie widziałem:p Od paru dni chciałem pyta co u niej i zapominam:shake: Czy mi się wydaje czy zrobiła się większa?:evil_lol: Quote
Dachowiec Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 No to mój grubasek ;) trzeba troche dietki ;D Teraz leży mi na kolanach i ogląda co się dzieje w domu ;) Quote
Dachowiec Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 [quote name='Dachowiec']No to mój grubasek ;) trzeba troche dietki ;D Teraz leży mi na kolanach i ogląda co się dzieje w domu ;)[/QUOTE] Jak ja ją zobaczyłem jak przyjechałem z wakacji to myślałem że to nie mój kot ;) Quote
Maciek777 Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 No ładnie:D Więc tak się załatwiła w wakacje:) Znaczy, ze miała dobrą opiekę;) Została w domu czy na ten czas też gdzieś wyjechała na wakacje?:) Trochę diety i trochę zabawy, a odzyska sylwetkę osy:p Quote
Dachowiec Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 [quote name='Maciek777']No ładnie:D Więc tak się załatwiła w wakacje:) Znaczy, ze miała dobrą opiekę;) Została w domu czy na ten czas też gdzieś wyjechała na wakacje?:) Trochę diety i trochę zabawy, a odzyska sylwetkę osy:p[/QUOTE] Została w domu ale codziennie dostawała jeść C: Quote
Maciek777 Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 [quote name='Dachowiec']Została w domu ale codziennie dostawała jeść C:[/QUOTE] Jak widać, nie głodowała:evil_lol: Quote
JankaBezZiemii Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 no moje futra jak zostają z babcią wakacyjnie też są grubsze potem :p zwierzaki wyczuwają z kogo da się wydusić więcej ;) Quote
Maciek777 Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 no moje futra jak zostają z babcią wakacyjnie też są grubsze potem :P zwierzaki wyczuwają z kogo da się wydusić więcej ;) Potwierdzenie tej teorii widać na fotkach ;) Dachowiec, odnalazłeś już się na nowym dogo? :) Quote
Maciek777 Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Zgadnijcie u kogo byłem wczoraj na (rzecz jasna) niezapowiedzianej wizycie PA! :D Od adopcji minęło półtora roku, a mi dopiero teraz się to udało zrobić :unsure: Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że wcześniej raz próbowałem, ale nikogo w domu nie zastałem ;) Pani mi otworzyła drzwi, a z tyłu na schodach stała ONA by sprawdzić kto przyszedł :D Zdjęcie niestety z telefonu bo nie planowałem tej wizyty, a że przechodziłem obok... :) W każdym razie Quetka/Tita za raz do mnie podeszła, domagała się głaskania - byłem w szoku, że tak do (bądź co bądź) obcego człowieka idzie :) Jak widać - nie głoduje ;) Tak naprawdę jest okrąglutka, ale nie aż tak jak by mogło się wydawać ze zdjęcia ;) Jest wybredna jeśli chodzi o jedzenie, ale jak już coś zasmakuje to widać, że lubi zjeść :D Zdrowie jej dopisuje, ale oko trochę ropieje - jest pod kontrolą weta. Coś wszystkie koty (w tym moje), które znam mają teraz z tym problem. Wizytę zrobiłem tak standardowo - bez konkretnej przyczyny - i teraz jestem o nią jeszcze spokojniejszy :) 1 Quote
jotpeg Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 kota ślicznie i mięciasto wygląda :) Maćku777, ona ma cIę w swojej bazie danych i pamięta. Koty wszystko wiedzą :) Quote
b-b Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Jak widać http://i58.tinypic.com/o59d9t.jpg polepszyło jej się :) Quote
Mysza2 Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 kota ślicznie i mięciasto wygląda :) Maćku777, ona ma cIę w swojej bazie danych i pamięta. Koty wszystko wiedzą :) dokładnie tak:):) Quote
terra Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 O, kawał kota się z Quetki zrobiło. Koty są pamiętliwe, na zawsze zapadłeś u niej jako wybawiciel :) Quote
Maciek777 Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Ale pamiętliwa Na zimę musiała trochę przybrać ;) Quote
Maciek777 Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 Zdrowych, spokojnych i pogodnych Świąt Quote
Recommended Posts