Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi::multi::multi: [B][COLOR=Olive]super zdjęcia i jaka ilość :loveu::loveu:
Zuzka miała świetne towarzystwo do zabawy :) nic tylko pozostało mi wzdychać...ah i oh ;)
czekam na resztę zdjęć :)

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]ech... ja ciągle myślałam, co wybrać... czy Zuzka się w ogóle przystosuje do halti.. i ciągle nie chciałabym kolczatki kupować...
przede wszystkim - będziemy się wybierać na szkolenie:) mała niedługo będzie miała 7 m-cy... a w związku kynologicznym od takiego wieku dopiero szkolą pieski...
no i... myślę, że się zdecydujemy na halti... tak to ciągle odwlekam... ale ona ma coraz więcej siły, muszę podjąć ostateczną decyzję :roll:
a o tych szeleczkach nie słyszałam...

[/COLOR][/B][/quote]

Przystosuje sie na pewno, tylko musisz ją stopniowo przyzwyczajać. Wiadomo, że jak jej wepchniesz na siłe i weźmiesz od razu na spacer, to jej sie nie spodoba :cool3: ja ponad tydzień Sare w domu przyzwyczajałam, nakładam na troche, nagradzałam. Jak sie postarasz, skojarzysz jej to pozytywnie, to będzie dobrze ;) smaczki na spacer zabierzesz i dasz rade! :) nic nie działa samo, trzeba troche sie postarać :) życze powodzenia, jakąkolwiek decyzje podejmiesz ;)

A fotki świetne!!!

[url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_941.jpg[/url] to jest bomba! :-o :loveu:

Super mieliście spacerek :)

Posted

udane fotki z udanego spacerku
mój też lubi ciągnąć na spacerku, jest stworzony do ciągnięcia, też próbowałam stawania troche pomogło, używałam też kantarka, ale wydaje mi się że to przejdzie troche z wiekiem ale niemożesz dać się zdominować.

jak ja nielubie poniedziałków, tak mi sięniechciało wstać. a tu urlop się skończył i trzeba wracać do pracy.
jak byliśmy w polsce to był tak zdezorientowany że się za bardzo niesłuchał.
a na wystawie we wrocku to już całkiem był szok dla niego.

Posted

Dzieńdoberek z samego rana:multi::multi::multi::multi: przyszłam specjalnie żeby podkraść foteczki:p:diabloti:

Basia rewelacja, kapitalnie wyszły fotencje naszych wariatów:loveu:

Posted

[quote name='Imbir1']Dzieńdoberek z samego rana:multi::multi::multi::multi: przyszłam specjalnie żeby podkraść foteczki:p:diabloti:

Basia rewelacja, kapitalnie wyszły fotencje naszych wariatów:loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]witaj kradziejko :p :evil_lol: :loveu:
to dopiero jakaś 1/4 całości:cool3:
dzisiaj przylecę z kolejną porcją;)

noo.. a teraz WITAM SIĘ ZE WSZYSTKIMI:)
cieszę się, że foteczki się podobają...

i wracam do pracy, bo na jutro płace dla naszych nygusów muszę skończyć ;) :evil_lol: bleeee... :roll:
[/COLOR][/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]alllleeeee ffffoooottteeekkkk :mdleje:

tak dużo że nie wiem co powiedzieć .... wszystkie fajne... :loveu::loveu::loveu: więc powiem tylko że fotecki obejrzane gadanie po lekku nadrobione... jeszcze tu wróce :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Wiecorek :cool3:
Psyszedłam powiedziec, ze szlone fotki obejrzałam i powiem wam iz.....Zuza jest WIELKA :hmmmm:
O jaaa.... jak ona urosła.. takie to było malutkie tyci tyci :loveu:

Chcociaz...
Czy ona kiedykolwiek byla malutka? :diabloti:

Posted

[B][COLOR=Purple]WITANKO W ŚRODOWY DZIONEK!!:multi:
[/COLOR][/B][COLOR=Purple][B]wczoraj padłam... :roll: siedziałam do późna w pracy...
nie starczyło mi sił na siedzenie przy kompie w domu...[/B]
[/COLOR]
[quote name='evaxon']uuuułaaaa ile fot:multi:[/quote]
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B]widziałam ....ludzieńków, psy statyczne , latające , skaczące , w akcji ....itd itd .....:grins: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
[quote name='teqquila']widzialam zdjecioszka i siebie :cool3: i mego syneczka :evil_lol:[/quote]
[quote name='Sznaucerka-Balbina']Ostatnio tu przegladałam stronę 172:oops:
Ale fajny spacerek mieliście:loveu: I co teraz mog powiedzieć? WIECEJ!:diabloti:[/quote]

[B][COLOR=Purple]a to przyjdźcie [U]dzisiaj wieczorkiem na kolejne foteczki:loveu:
[/U][/COLOR][/B]

[quote name='jonQuilla']:multi: [B][COLOR=Olive]super zdjęcia i jaka ilość :loveu:
Zuzka miała świetne towarzystwo do zabawy :) nic tylko pozostało mi wzdychać...ah i oh ;)
czekam na resztę zdjęć :)
[/COLOR][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]reszta wkrótce:)
a towarzystwo... mam nadzieję, że spotka się znowu już niebawem :loveu:

[/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']Przystosuje sie na pewno, tylko musisz ją stopniowo przyzwyczajać. Wiadomo, że jak jej wepchniesz na siłe i weźmiesz od razu na spacer, to jej sie nie spodoba :cool3: ja ponad tydzień Sare w domu przyzwyczajałam, nakładam na troche, nagradzałam. Jak sie postarasz, skojarzysz jej to pozytywnie, to będzie dobrze ;) smaczki na spacer zabierzesz i dasz rade! :) nic nie działa samo, trzeba troche sie postarać :) życze powodzenia, jakąkolwiek decyzje podejmiesz ;)
A fotki świetne!!!
[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_941.jpg[/URL] to jest bomba! :-o :loveu:
Super mieliście spacerek :)[/quote]
[B][COLOR=Purple]no wiadomo... będziemy stopniowo przyzwyczajać.. (jak już kupimy) ;)
od razu i na siłę to nic nie ma:roll:
mam nadzieję, że się uda... i choć trochę okiełznamy złośnicę :evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Basiu :)
Zdjęcia potwierdzają Twoje relacje - spacer niezwykle udany :)
[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_971.jpg[/URL]
Co za wariaty :lol: :loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]heeej Gizmolki:)
noo.. spacerek był w dechę!! :multi: :evil_lol:
potwierdzam - nasze piesy to świrusy!! :eviltong:Zuzka największy, bo nie do zdarcia :evil_lol: :diabloti:

zapomniałam jeszcze powiedzieć, że... Zuzka w gościach to się niebardzo spisała u Bimbrowej :cool3: była tak rozbawiona, żeee... zapomniała poprosić, że siusiu chce:crazyeye: ii.. zsikała się Bimbrowej na podłogę w przedpokoju :cool3: ech... jaki wstyd :oops:
a Zuzka nawet nie kucnęła... tylko takie chlu było w biegu... się wylało i już :evil_lol: ech....:cool3:

aaa... i jeszcze spróbowała piwa ze szklanki od Bimbrowej :evil_lol: na szczęście troszkę, więc się nie opiła:cool3: tak to jest, jak ciotak za nisko szklankę trzyma :cool3: :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='Alcazar']udane fotki z udanego spacerku
mój też lubi ciągnąć na spacerku, jest stworzony do ciągnięcia, też próbowałam stawania troche pomogło, używałam też kantarka, ale wydaje mi się że to przejdzie troche z wiekiem ale niemożesz dać się zdominować.

jak ja nielubie poniedziałków, tak mi sięniechciało wstać. a tu urlop się skończył i trzeba wracać do pracy.
jak byliśmy w polsce to był tak zdezorientowany że się za bardzo niesłuchał.
a na wystawie we wrocku to już całkiem był szok dla niego.[/quote]
[B][COLOR=Purple]heeejka:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]jakoś nie chce mi się wierzyć, że jej to przejdzie z wiekiem ;) :evil_lol:
ja też nie lubię poniedziałków.. i wtorków...
i w ogóle odkąd się zaczął październik to mi się strasznie nic nie chce :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko w Blogasku 1/3 drużyny spacerowej :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]witaj Alutkowa :multi: 1/3cio blogasowej ekipy :eviltong: :loveu:

[/COLOR][/B][quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue]Ale super fotaski!!! :loveu:[/COLOR][/I][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]cześć Madziuszku:loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='dealer']witam po krotkiej nieobecnosci:p[/quote]
[B][COLOR=Purple]czeeeść krótko nieobecna i wywczasowana dilerowo:multi::multi:
witamy Cię:loveu:i piesa Twego :loveu:

[/COLOR][/B][quote name='evaxon']witamy sie z rana:multi:
dzis znowu troszke poleniuchowalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=Purple]witaj Ewwwcik:)
ech... takiej to dobrze...:cool3:
a inni to tyrać muszą :placz:

[/COLOR][/B][quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]alllleeeee ffffoooottteeekkkk :mdleje:

tak dużo że nie wiem co powiedzieć .... wszystkie fajne... :loveu::loveu::loveu: więc powiem tylko że fotecki obejrzane gadanie po lekku nadrobione... jeszcze tu wróce :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]witaaaaaj powrócona z obczyzny Madzialenoooo!! :multi::multi::multi:
tęsknili my bardzo :cool3:
wróć wróć.. będę czekać z kawą, piwem, czy czymś tam innym ;) :loveu:

[/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Cześć Basiu :)
Przyszłam Was pomiziać i uciekam :loveu::loveu:
Buziaki :)
[/COLOR][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]cześć żonkilko:)
miziamy i Cię :loveu:
buuuziiiiaaakiii!! :multi:

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='teqquila']Siemacha Bacha :evil_lol::evil_lol: jak tam po robotce ??[/quote]
[B][COLOR=Purple]siemacho Justycho :cool3: :diabloti:
wróciłam późno baardzo... :placz:
i zmęczona byłam... :roll:
ale jestem dziś :p cieszysz się? :loveu:

[/COLOR][/B][quote name='Alcazar']a gdzie gospodyni?[/quote]
[B][COLOR=Purple]a tutaj jestem:)

[/COLOR][/B][quote name='Paulinaaa']Wiecorek :cool3:
Psyszedłam powiedziec, ze szlone fotki obejrzałam i powiem wam iz.....Zuza jest WIELKA :hmmmm:
O jaaa.... jak ona urosła.. takie to było malutkie tyci tyci :loveu:
Chcociaz...
Czy ona kiedykolwiek byla malutka? :diabloti:[/quote]
[B][COLOR=Purple]a to już dzień doberek:p
h h h .. eee.. nie gadaj... maleństwo to takie nasze :evil_lol: :loveu:
jasne, że była malutkaaa!! jak ją przygarniałam to jakieś 5 kilo ważyła :cool3: :diabloti:[/COLOR][/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]doberek zuzkowe... :multi::multi::multi:

tak mi dzis muli dogomuł ze mnie trafia... dotarłam tu w pocie czoła

a jeszcze lata mi tu jakaś reklama LOTTO:angryy: i co chce nacisnąć X to ona mi ucieka [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://yelims5.free.fr/Violence/violence59.gif[/IMG]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w takim razie na razicho... buziaczkujemy was :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:Witaj BASIU :loveu:
dałabym sobie ucho uciąć że TU dziś byłam :oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]nic se nie ucinaj Alutku, bo Cię tu nie było :evil_lol:[/COLOR][/B]

[quote name='teqquila']a no wierze ze zmeczona tak dzien po dniu to ciezko chyba :evil_lol::evil_lol: hm... chyba wieczor po wieczorze moze tak :diabloti:
a tak to po za tym to siemacha :evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=Purple] krejzolkaaa!! :cool3: :diabloti:
weź Ty idź się wyżyj gdiześ, bo ewidentnie czegoś Ci brak :eviltong: :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]doberek zuzkowe... :multi::multi::multi:

tak mi dzis muli dogomuł ze mnie trafia... dotarłam tu w pocie czoła

a jeszcze lata mi tu jakaś reklama LOTTO:angryy: i co chce nacisnąć X to ona mi ucieka [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://yelims5.free.fr/Violence/violence59.gif[/IMG]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w takim razie na razicho... buziaczkujemy was :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple] hej i czołem:)
mnie też wnerwiają te reklamy :mad:
buziaczki przyjmujemy i cmokamy Was również :loveu::loveu::loveu:

[/COLOR][/B][quote name='Werka'][COLOR=royalblue]Witaneczko:multi:[/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]hejka:)[/COLOR][/B]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to pewnie przez te foty w 3 blogasach :mad:............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to teraz już jestem po raz 2 ;)
[/B][/FONT][/COLOR]