jonQuilla Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 :multi::multi::multi: [B][COLOR=Olive]super zdjęcia i jaka ilość :loveu::loveu: Zuzka miała świetne towarzystwo do zabawy :) nic tylko pozostało mi wzdychać...ah i oh ;) czekam na resztę zdjęć :) [/COLOR][/B] Quote
agaciaaa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]ech... ja ciągle myślałam, co wybrać... czy Zuzka się w ogóle przystosuje do halti.. i ciągle nie chciałabym kolczatki kupować... przede wszystkim - będziemy się wybierać na szkolenie:) mała niedługo będzie miała 7 m-cy... a w związku kynologicznym od takiego wieku dopiero szkolą pieski... no i... myślę, że się zdecydujemy na halti... tak to ciągle odwlekam... ale ona ma coraz więcej siły, muszę podjąć ostateczną decyzję :roll: a o tych szeleczkach nie słyszałam... [/COLOR][/B][/quote] Przystosuje sie na pewno, tylko musisz ją stopniowo przyzwyczajać. Wiadomo, że jak jej wepchniesz na siłe i weźmiesz od razu na spacer, to jej sie nie spodoba :cool3: ja ponad tydzień Sare w domu przyzwyczajałam, nakładam na troche, nagradzałam. Jak sie postarasz, skojarzysz jej to pozytywnie, to będzie dobrze ;) smaczki na spacer zabierzesz i dasz rade! :) nic nie działa samo, trzeba troche sie postarać :) życze powodzenia, jakąkolwiek decyzje podejmiesz ;) A fotki świetne!!! [url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_941.jpg[/url] to jest bomba! :-o :loveu: Super mieliście spacerek :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cześć Basiu :) Zdjęcia potwierdzają Twoje relacje - spacer niezwykle udany :) [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_971.jpg[/URL] Co za wariaty :lol: :loveu: Quote
Alcazar Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 udane fotki z udanego spacerku mój też lubi ciągnąć na spacerku, jest stworzony do ciągnięcia, też próbowałam stawania troche pomogło, używałam też kantarka, ale wydaje mi się że to przejdzie troche z wiekiem ale niemożesz dać się zdominować. jak ja nielubie poniedziałków, tak mi sięniechciało wstać. a tu urlop się skończył i trzeba wracać do pracy. jak byliśmy w polsce to był tak zdezorientowany że się za bardzo niesłuchał. a na wystawie we wrocku to już całkiem był szok dla niego. Quote
Imbirka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Dzieńdoberek z samego rana:multi::multi::multi::multi: przyszłam specjalnie żeby podkraść foteczki:p:diabloti: Basia rewelacja, kapitalnie wyszły fotencje naszych wariatów:loveu: Quote
basia2202 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Imbir1']Dzieńdoberek z samego rana:multi::multi::multi::multi: przyszłam specjalnie żeby podkraść foteczki:p:diabloti: Basia rewelacja, kapitalnie wyszły fotencje naszych wariatów:loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]witaj kradziejko :p :evil_lol: :loveu: to dopiero jakaś 1/4 całości:cool3: dzisiaj przylecę z kolejną porcją;) noo.. a teraz WITAM SIĘ ZE WSZYSTKIMI:) cieszę się, że foteczki się podobają... i wracam do pracy, bo na jutro płace dla naszych nygusów muszę skończyć ;) :evil_lol: bleeee... :roll: [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko w Blogasku 1/3 drużyny spacerowej :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
madziorna Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Ale super fotaski!!! :loveu:[/COLOR][/I][/B] Quote
e.v.a Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 witamy sie z rana:multi: dzis znowu troszke poleniuchowalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]alllleeeee ffffoooottteeekkkk :mdleje: tak dużo że nie wiem co powiedzieć .... wszystkie fajne... :loveu::loveu::loveu: więc powiem tylko że fotecki obejrzane gadanie po lekku nadrobione... jeszcze tu wróce :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [B][COLOR=Olive]Cześć Basiu :) Przyszłam Was pomiziać i uciekam :loveu::loveu: Buziaki :) [/COLOR][/B] Quote
teqquila Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Siemacha Bacha :evil_lol::evil_lol: jak tam po robotce ?? Quote
Paulina. Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Wiecorek :cool3: Psyszedłam powiedziec, ze szlone fotki obejrzałam i powiem wam iz.....Zuza jest WIELKA :hmmmm: O jaaa.... jak ona urosła.. takie to było malutkie tyci tyci :loveu: Chcociaz... Czy ona kiedykolwiek byla malutka? :diabloti: Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [B][COLOR=Purple]WITANKO W ŚRODOWY DZIONEK!!:multi: [/COLOR][/B][COLOR=Purple][B]wczoraj padłam... :roll: siedziałam do późna w pracy... nie starczyło mi sił na siedzenie przy kompie w domu...[/B] [/COLOR] [quote name='evaxon']uuuułaaaa ile fot:multi:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B]widziałam ....ludzieńków, psy statyczne , latające , skaczące , w akcji ....itd itd .....:grins: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [quote name='teqquila']widzialam zdjecioszka i siebie :cool3: i mego syneczka :evil_lol:[/quote] [quote name='Sznaucerka-Balbina']Ostatnio tu przegladałam stronę 172:oops: Ale fajny spacerek mieliście:loveu: I co teraz mog powiedzieć? WIECEJ!:diabloti:[/quote] [B][COLOR=Purple]a to przyjdźcie [U]dzisiaj wieczorkiem na kolejne foteczki:loveu: [/U][/COLOR][/B] [quote name='jonQuilla']:multi: [B][COLOR=Olive]super zdjęcia i jaka ilość :loveu: Zuzka miała świetne towarzystwo do zabawy :) nic tylko pozostało mi wzdychać...ah i oh ;) czekam na resztę zdjęć :) [/COLOR][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]reszta wkrótce:) a towarzystwo... mam nadzieję, że spotka się znowu już niebawem :loveu: [/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']Przystosuje sie na pewno, tylko musisz ją stopniowo przyzwyczajać. Wiadomo, że jak jej wepchniesz na siłe i weźmiesz od razu na spacer, to jej sie nie spodoba :cool3: ja ponad tydzień Sare w domu przyzwyczajałam, nakładam na troche, nagradzałam. Jak sie postarasz, skojarzysz jej to pozytywnie, to będzie dobrze ;) smaczki na spacer zabierzesz i dasz rade! :) nic nie działa samo, trzeba troche sie postarać :) życze powodzenia, jakąkolwiek decyzje podejmiesz ;) A fotki świetne!!! [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_941.jpg[/URL] to jest bomba! :-o :loveu: Super mieliście spacerek :)[/quote] [B][COLOR=Purple]no wiadomo... będziemy stopniowo przyzwyczajać.. (jak już kupimy) ;) od razu i na siłę to nic nie ma:roll: mam nadzieję, że się uda... i choć trochę okiełznamy złośnicę :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Basiu :) Zdjęcia potwierdzają Twoje relacje - spacer niezwykle udany :) [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_971.jpg[/URL] Co za wariaty :lol: :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]heeej Gizmolki:) noo.. spacerek był w dechę!! :multi: :evil_lol: potwierdzam - nasze piesy to świrusy!! :eviltong:Zuzka największy, bo nie do zdarcia :evil_lol: :diabloti: zapomniałam jeszcze powiedzieć, że... Zuzka w gościach to się niebardzo spisała u Bimbrowej :cool3: była tak rozbawiona, żeee... zapomniała poprosić, że siusiu chce:crazyeye: ii.. zsikała się Bimbrowej na podłogę w przedpokoju :cool3: ech... jaki wstyd :oops: a Zuzka nawet nie kucnęła... tylko takie chlu było w biegu... się wylało i już :evil_lol: ech....:cool3: aaa... i jeszcze spróbowała piwa ze szklanki od Bimbrowej :evil_lol: na szczęście troszkę, więc się nie opiła:cool3: tak to jest, jak ciotak za nisko szklankę trzyma :cool3: :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='Alcazar']udane fotki z udanego spacerku mój też lubi ciągnąć na spacerku, jest stworzony do ciągnięcia, też próbowałam stawania troche pomogło, używałam też kantarka, ale wydaje mi się że to przejdzie troche z wiekiem ale niemożesz dać się zdominować. jak ja nielubie poniedziałków, tak mi sięniechciało wstać. a tu urlop się skończył i trzeba wracać do pracy. jak byliśmy w polsce to był tak zdezorientowany że się za bardzo niesłuchał. a na wystawie we wrocku to już całkiem był szok dla niego.[/quote] [B][COLOR=Purple]heeejka:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]jakoś nie chce mi się wierzyć, że jej to przejdzie z wiekiem ;) :evil_lol: ja też nie lubię poniedziałków.. i wtorków... i w ogóle odkąd się zaczął październik to mi się strasznie nic nie chce :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko w Blogasku 1/3 drużyny spacerowej :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]witaj Alutkowa :multi: 1/3cio blogasowej ekipy :eviltong: :loveu: [/COLOR][/B][quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue]Ale super fotaski!!! :loveu:[/COLOR][/I][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]cześć Madziuszku:loveu:[/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='dealer']witam po krotkiej nieobecnosci:p[/quote] [B][COLOR=Purple]czeeeść krótko nieobecna i wywczasowana dilerowo:multi::multi: witamy Cię:loveu:i piesa Twego :loveu: [/COLOR][/B][quote name='evaxon']witamy sie z rana:multi: dzis znowu troszke poleniuchowalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]witaj Ewwwcik:) ech... takiej to dobrze...:cool3: a inni to tyrać muszą :placz: [/COLOR][/B][quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]alllleeeee ffffoooottteeekkkk :mdleje: tak dużo że nie wiem co powiedzieć .... wszystkie fajne... :loveu::loveu::loveu: więc powiem tylko że fotecki obejrzane gadanie po lekku nadrobione... jeszcze tu wróce :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]witaaaaaj powrócona z obczyzny Madzialenoooo!! :multi::multi::multi: tęsknili my bardzo :cool3: wróć wróć.. będę czekać z kawą, piwem, czy czymś tam innym ;) :loveu: [/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Cześć Basiu :) Przyszłam Was pomiziać i uciekam :loveu::loveu: Buziaki :) [/COLOR][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]cześć żonkilko:) miziamy i Cię :loveu: buuuziiiiaaakiii!! :multi: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='teqquila']Siemacha Bacha :evil_lol::evil_lol: jak tam po robotce ??[/quote] [B][COLOR=Purple]siemacho Justycho :cool3: :diabloti: wróciłam późno baardzo... :placz: i zmęczona byłam... :roll: ale jestem dziś :p cieszysz się? :loveu: [/COLOR][/B][quote name='Alcazar']a gdzie gospodyni?[/quote] [B][COLOR=Purple]a tutaj jestem:) [/COLOR][/B][quote name='Paulinaaa']Wiecorek :cool3: Psyszedłam powiedziec, ze szlone fotki obejrzałam i powiem wam iz.....Zuza jest WIELKA :hmmmm: O jaaa.... jak ona urosła.. takie to było malutkie tyci tyci :loveu: Chcociaz... Czy ona kiedykolwiek byla malutka? :diabloti:[/quote] [B][COLOR=Purple]a to już dzień doberek:p h h h .. eee.. nie gadaj... maleństwo to takie nasze :evil_lol: :loveu: jasne, że była malutkaaa!! jak ją przygarniałam to jakieś 5 kilo ważyła :cool3: :diabloti:[/COLOR][/B] Quote
teqquila Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 a no wierze ze zmeczona tak dzien po dniu to ciezko chyba :evil_lol::evil_lol: hm... chyba wieczor po wieczorze moze tak :diabloti: a tak to po za tym to siemacha :evil_lol: Quote
clockwork Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]doberek zuzkowe... :multi::multi::multi: tak mi dzis muli dogomuł ze mnie trafia... dotarłam tu w pocie czoła a jeszcze lata mi tu jakaś reklama LOTTO:angryy: i co chce nacisnąć X to ona mi ucieka [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://yelims5.free.fr/Violence/violence59.gif[/IMG] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w takim razie na razicho... buziaczkujemy was :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Akadna Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [COLOR=royalblue]Witaneczko:multi:[/COLOR] Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:Witaj BASIU :loveu: dałabym sobie ucho uciąć że TU dziś byłam :oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:Witaj BASIU :loveu: dałabym sobie ucho uciąć że TU dziś byłam :oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]nic se nie ucinaj Alutku, bo Cię tu nie było :evil_lol:[/COLOR][/B] [quote name='teqquila']a no wierze ze zmeczona tak dzien po dniu to ciezko chyba :evil_lol::evil_lol: hm... chyba wieczor po wieczorze moze tak :diabloti: a tak to po za tym to siemacha :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple] krejzolkaaa!! :cool3: :diabloti: weź Ty idź się wyżyj gdiześ, bo ewidentnie czegoś Ci brak :eviltong: :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]doberek zuzkowe... :multi::multi::multi: tak mi dzis muli dogomuł ze mnie trafia... dotarłam tu w pocie czoła a jeszcze lata mi tu jakaś reklama LOTTO:angryy: i co chce nacisnąć X to ona mi ucieka [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://yelims5.free.fr/Violence/violence59.gif[/IMG] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w takim razie na razicho... buziaczkujemy was :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple] hej i czołem:) mnie też wnerwiają te reklamy :mad: buziaczki przyjmujemy i cmokamy Was również :loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/B][quote name='Werka'][COLOR=royalblue]Witaneczko:multi:[/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]hejka:)[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to pewnie przez te foty w 3 blogasach :mad:............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to teraz już jestem po raz 2 ;) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts