Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaglądnęłam,ale nic poza tym nie mogę dla niej zrobić.Gdyby wpłaty mogły coś pomóc ,to chętnie.Takich ludzi to tylko :mad::mad::mad: i patrzec czy równo puchnie.

Posted

Racja, tylko lać :mad: :mad: :mad: i patrzeć czy równo puchnie..........paranoja jakaś opetała tych ludzi...........jeśli można ich wogóle nazwać ludzmi :cool1:

Posted

Ludzie sa poprostu bezduszni, taka psinka sie cieszyla ze wyrwala sie ze schroniska, ze wreszczie zyje jak prawdziwa krolowa, ze poprostu jest kochana a tuu sie okazalao ze to by tylko sen :-(

Posted

Betinko musi przyjść to lepsze jutro....trzeba mocno w to wierzyć....Ja wierze i czekam.....czekam na dzień kiedy pojawi sie tu wpis, że sunia znalazła swój nowy i tym razem KOCHAJĄCY domek :loveu:
Nie tak jak w przypadku poprzednich właścicieli :angryy:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Betinko musi przyjść to lepsze jutro....trzeba mocno w to wierzyć....Ja wierze i czekam.....czekam na dzień kiedy pojawi sie tu wpis, że sunia znalazła swój nowy i tym razem KOCHAJĄCY domek :loveu:

i tej optymistycznej myśli trzymajmy się wszyscy :loveu:

Posted

ziuta-23 napisał(a):

Ja naprawde nie potrafie zrozumiec takich ludzi, zadnego pieska nie mozna tak traktowac, a ta suczynka juz raz kiedys znalazla dom, a teraz znow to samo. ludzie sa okropni bez serca:angryy:

Posted

[quote name='ewatonieja']co do ludzi to po prostu trzeba zanotowac nazwisko i dorzucić do czarnych kwiatków... bydło,które się rozmnaża :/ ich dzieci będa pewnie takie same
pod tym linkiem sa adresy stron (ok 50)gdzie można zamiescic ogłoszenia

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/forum/viewtopic.php?t=52
trzymam kciuki
bydlo to malo powiedziane, mam nadzieje ze ich dzieci takie nie beda, ja niestety nie znam nazwisk tych osob, ale jesli uda mi sie je uzyskac to napewno jich umieszcze na tej liscie, zeby zadne stworzenie nie musialo juz cierpiec przez nich :razz:

Posted

Idziemy z Margo na spacer :painting:........szkoda, że to tylko wirtualny spacer :-(.....ale mam cichą nadzieje, że znajdzie się człowiek z którym będziesz chodziła na realne spacery........długie spacery :roll: