Ziutka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 :angryy: :angryy: KOCHAM I UWIELBIAM TAKICH WŁAŚCICIELI PSIAKÓW :angryy: :angryy: Quote
Poker Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 zaglądnęłam,ale nic poza tym nie mogę dla niej zrobić.Gdyby wpłaty mogły coś pomóc ,to chętnie.Takich ludzi to tylko :mad::mad::mad: i patrzec czy równo puchnie. Quote
Ziutka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Racja, tylko lać :mad: :mad: :mad: i patrzeć czy równo puchnie..........paranoja jakaś opetała tych ludzi...........jeśli można ich wogóle nazwać ludzmi :cool1: Quote
asiak Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 biedna Margo... głowka do góry kochana bedzie dobrze, musi... Quote
betinka24 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Ludzie sa poprostu bezduszni, taka psinka sie cieszyla ze wyrwala sie ze schroniska, ze wreszczie zyje jak prawdziwa krolowa, ze poprostu jest kochana a tuu sie okazalao ze to by tylko sen :-( Quote
betinka24 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Ta piekna mordka ciagle zyje w niepewnosci i z nadzieja na lepsze jutro Quote
Ziutka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Betinko musi przyjść to lepsze jutro....trzeba mocno w to wierzyć....Ja wierze i czekam.....czekam na dzień kiedy pojawi sie tu wpis, że sunia znalazła swój nowy i tym razem KOCHAJĄCY domek :loveu: Nie tak jak w przypadku poprzednich właścicieli :angryy: Quote
asiak Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ziuta-23 napisał(a):Betinko musi przyjść to lepsze jutro....trzeba mocno w to wierzyć....Ja wierze i czekam.....czekam na dzień kiedy pojawi sie tu wpis, że sunia znalazła swój nowy i tym razem KOCHAJĄCY domek :loveu: Nie tak jak w przypadku poprzednich właścicieli :angryy: i tej optymistycznej myśli trzymajmy się wszyscy :loveu: Quote
betinka24 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 ziuta-23 napisał(a):Betinko musi przyjść to lepsze jutro....trzeba mocno w to wierzyć....Ja wierze i czekam.....czekam na dzień kiedy pojawi sie tu wpis, że sunia znalazła swój nowy i tym razem KOCHAJĄCY domek :loveu: Nie tak jak w przypadku poprzednich właścicieli :angryy: Ja naprawde nie potrafie zrozumiec takich ludzi, zadnego pieska nie mozna tak traktowac, a ta suczynka juz raz kiedys znalazla dom, a teraz znow to samo. ludzie sa okropni bez serca:angryy: Quote
asiak Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 podłość ludzka nie zna granic...:-( Margo bądź dzielna, domek się znajdzie, musi... Quote
ewatonieja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 co do ludzi to po prostu trzeba zanotowac nazwisko i dorzucić do czarnych kwiatków... bydło,które się rozmnaża :/ ich dzieci będa pewnie takie same pod tym linkiem sa adresy stron (ok 50)gdzie można zamiescic ogłoszenia http://schronisko.doskomp.lodz.pl/forum/viewtopic.php?t=52 trzymam kciuki Quote
betinka24 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='ewatonieja']co do ludzi to po prostu trzeba zanotowac nazwisko i dorzucić do czarnych kwiatków... bydło,które się rozmnaża :/ ich dzieci będa pewnie takie same pod tym linkiem sa adresy stron (ok 50)gdzie można zamiescic ogłoszenia http://schronisko.doskomp.lodz.pl/forum/viewtopic.php?t=52 trzymam kciuki bydlo to malo powiedziane, mam nadzieje ze ich dzieci takie nie beda, ja niestety nie znam nazwisk tych osob, ale jesli uda mi sie je uzyskac to napewno jich umieszcze na tej liscie, zeby zadne stworzenie nie musialo juz cierpiec przez nich :razz: Quote
iwop Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Margo jest piekna i wierna czy ktos ja pokocha?:-( Quote
Ziutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Idziemy z Margo na spacer :painting:........szkoda, że to tylko wirtualny spacer :-(.....ale mam cichą nadzieje, że znajdzie się człowiek z którym będziesz chodziła na realne spacery........długie spacery :roll: Quote
betinka24 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 miejmy nadzieje ze wkrotce Margo znajdzie prawdziwych kochajacych wlascicieli!!! Quote
Ziutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Margo skromnie się przypomina :loveu: :loveu: :-( Quote
iwop Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 jakos margo szczęscia nie ma... Na allegro tez nikt jej nie obserwuje...:shake: Quote
Recommended Posts