Agucha Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 [quote name='MikAga']Anula, dziękujemy za zaproszenie, grosik wpłacimy-nr konta w naszym posiadaniu. Pozdrawiam z Mikuśką i trzymamy kciuki.[/QUOTE] Witamy! Bardzo dziękuję! :) [quote name='dysia-u']Anula odebrałam nr konta, dzięki. Przelewik w pon ruszy :)[/QUOTE] Dziękuję Uleńka! :Rose: [quote name='Bogusik']--------------------------------- Dziękuję niezmiennie za pozytywne fluidy - działają! Dziś jak Matka Wariatka cieszyłam się z Zuzinej kupy... :lol: Biegunki opanowane... znaczy się, że zapalenie jelit ustępuje pomaleńku :multi:[/QUOTE] --------------------------------- Nic tak nie cieszy,jak widok zdrowego koopala,u psiaka z problemami żołądkowo-jelitowymi...:multi: Zdrowiej nam Zuziu!:smile::kciuki:[/QUOTE] W Zuzi przypadku to też zaważało na tym czy operacja będzie mogła się odbyć... Na szczęście dziewczyna się pozbierała :) [quote name='b-b']Wspaniale, że Zuzia lepiej się czuje i oby tak dalej maleńka!:)[/QUOTE] Jakby chciała zrobić nam na złość... "myśleliście, że sobie nie dam rady? No to patrzcie!" :P [quote name='Livka']Witajcie :) Poproszę nr konta.[/QUOTE] Witamy! :) [quote name='Marycha35']Zdrowiej Zuziaku:):):)[/QUOTE] Dziękujemy za kciukasy! [quote name='Jadrann']przelew poszedł dotrze pewnie w poniedziałek[/QUOTE] Bardzo dziękuję :Rose: [quote name='Nette']Trzymam kciuki za dojście małej do zdrowia :lol:[/QUOTE] Za kolejne zaciśnięte kciuki - dziękujemy! [quote name='Bgra']Zuzka trzymaj się maleńka:)[/QUOTE] Nigdy dość ciepłych myśli! :) Quote
Finlora Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='Agucha'] Jakby chciała zrobić nam na złość... "myśleliście, że sobie nie dam rady? No to patrzcie!" :P [/QUOTE]Takie "robienie na złość" to my lubimy :evil_lol: Quote
Agucha Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 (edited) Mała prośba... kolejna, wiem... ale - warto zajrzeć! ;) ANULOWA Savanka! [URL]https://www.facebook.com/events/1476704922545013/permalink/1476706229211549/[/URL] Edited March 15, 2014 by Agucha Quote
cancer43 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Odnośnie bazarków na FB - to naprawdę nie problem,proszę o zdjęcia z opisem i propozycją cen,dodam też kilka fantów od siebie. mój mail [email][email protected][/email]alnie tel. 666 190 584 Quote
b-b Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='cancer43']Odnośnie bazarków na FB - to naprawdę nie problem,proszę o zdjęcia z opisem i propozycją cen,dodam też kilka fantów od siebie. mój mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]alnie tel. 666 190 584[/QUOTE] Jutro postaram się zrobić zdjęcia. Właśnie skończyłam wystawiać kolejny bazarek i padam :) Zuziu trzymaj się maleńka :) Quote
Agucha Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 [quote name='cancer43']Odnośnie bazarków na FB - to naprawdę nie problem,proszę o zdjęcia z opisem i propozycją cen,dodam też kilka fantów od siebie. mój mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]alnie tel. 666 190 584[/QUOTE] [quote name='b-b']Jutro postaram się zrobić zdjęcia. Właśnie skończyłam wystawiać kolejny bazarek i padam :) Zuziu trzymaj się maleńka :)[/QUOTE] Wielkie dzięki dziewczyny! :loveu: Quote
docha Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 (edited) [quote name='cancer43']Odnośnie bazarków na FB - to naprawdę nie problem,proszę o zdjęcia z opisem i propozycją cen,dodam też kilka fantów od siebie. mój mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]alnie tel. 666 190 584[/QUOTE] ja już zrobiłam zdjęcia butów. postaram się przesłać na maila, tylko muszę się uporać z fotosikiem. edit. aha, ale do maila nie potrzebuję fotosika:) dzisiaj na pewno pójdą do cancer. Edited March 16, 2014 by docha Quote
Bgra Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 mnie rozłożył potworny ból głowy,mam nadzieję,że dojdę do wieczora do siebie i porobię zdjęcia... Quote
Agucha Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 [quote name='Bgra']mnie rozłożył potworny ból głowy,mam nadzieję,że dojdę do wieczora do siebie i porobię zdjęcia...[/QUOTE] Bożenko, nie ma pośpiechu! Trochę pieniązków się uzbierało. Kuruj się! Quote
Jo37 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Poproszę o numer konta. Kwota niestety symboliczna. Quote
Agucha Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 [quote name='Jo37']Poproszę o numer konta. Kwota niestety symboliczna.[/QUOTE] Dziękuję! :loveu: Quote
Marycha35 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Aguś, jak usępię kasiorkę - przelewam, będzie około 15zł, ale zawsze:) A sunieczka kochana jak się czuje???? Quote
Agucha Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 [quote name='Marycha35']Aguś, jak usępię kasiorkę - przelewam, będzie około 15zł, ale zawsze:) A sunieczka kochana jak się czuje????[/QUOTE] Dziękuję Maryś :Rose: Zuzia dziś cały dzień śpi, bo pogoda okrutna... W nocy pierwszy raz od tygodnia opróżniła chyba cały pęcherz... Może leki ją nieco rozluźniły? Quote
Marycha35 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Daj spokój!!!:) Sunieczka kochana niechaj śpiunka, odpoczywa i siusia ile wlezie:):):) Quote
Agucha Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 Nigdy nie przypuszczałam, że będę się tak cieszyć z siuśków, kupala i... wyżartej kociej karmy! ;) Quote
Marycha35 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Hi, hi, noo raczej, że to ważna rzecz;) Musi by już tylko lepiej:) Quote
Ada-Vebby Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Też zaglądam do Maleństwa,musi być dobrze :) Dzisiejsza pogoda chyba na prawdę działa mocno nasennie również na psiaki,moje też jakieś leniwe...;) Quote
Marycha35 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 U mnie to samo, sunia chrapie, aż miło:):):) Quote
Anula Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 U mnie to samo,nawet załatwić swoje potrzeby muszę je wyganiać na chwilkę,a tak było fajnie,cieplutko w miarę i słoneczko. Mizianka dla Zuzika przesyłam. Quote
Bgra Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 aparat siadł mi na amen,z tel nie wychodzi mi nic,komu mogę przesłać fanty na bazarek?proszę,to trochę sr. biż. Quote
b-b Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='Bgra']aparat siadł mi na amen,z tel nie wychodzi mi nic,komu mogę przesłać fanty na bazarek?proszę,to trochę sr. biż.[/QUOTE] To może do mnie?:) Podeślę dane na PW:) Quote
dysia-u Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Aga mój grosik zaraz bedzie na twoim koncie. Wymiziaj Zuzinke Quote
sonia71 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 przypomnę sie z prośbą o konto i poczestuję się banerkiem. Quote
funia Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Agucha nie wiedziałam .Sonia na zamojski wrzuciła. W takich sytuacjach zawsze pomogę grosikiem .CZy na tamto konto wysłać co na Werę przelewałam ? Nie mam czasu czytac dokładnie ..czy jest już coś wiadomo z sunią ?? Quote
Recommended Posts