Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MikAga']Anula,
dziękujemy za zaproszenie,
grosik wpłacimy-nr konta w naszym posiadaniu.
Pozdrawiam z Mikuśką i trzymamy kciuki.[/QUOTE]
Witamy!
Bardzo dziękuję! :)

[quote name='dysia-u']Anula odebrałam nr konta, dzięki. Przelewik w pon ruszy :)[/QUOTE]
Dziękuję Uleńka! :Rose:

[quote name='Bogusik']---------------------------------

Dziękuję niezmiennie za pozytywne fluidy - działają!
Dziś jak Matka Wariatka cieszyłam się z Zuzinej kupy... :lol:
Biegunki opanowane... znaczy się, że zapalenie jelit ustępuje pomaleńku :multi:[/QUOTE]
---------------------------------
Nic tak nie cieszy,jak widok zdrowego koopala,u psiaka z problemami żołądkowo-jelitowymi...:multi:
Zdrowiej nam Zuziu!:smile::kciuki:[/QUOTE]
W Zuzi przypadku to też zaważało na tym czy operacja będzie mogła się odbyć... Na szczęście dziewczyna się pozbierała :)

[quote name='b-b']Wspaniale, że Zuzia lepiej się czuje i oby tak dalej maleńka!:)[/QUOTE]
Jakby chciała zrobić nam na złość... "myśleliście, że sobie nie dam rady? No to patrzcie!" :P

[quote name='Livka']Witajcie :)
Poproszę nr konta.[/QUOTE]
Witamy! :)

[quote name='Marycha35']Zdrowiej Zuziaku:):):)[/QUOTE]
Dziękujemy za kciukasy!

[quote name='Jadrann']przelew poszedł dotrze pewnie w poniedziałek[/QUOTE]
Bardzo dziękuję :Rose:

[quote name='Nette']Trzymam kciuki za dojście małej do zdrowia :lol:[/QUOTE]
Za kolejne zaciśnięte kciuki - dziękujemy!

[quote name='Bgra']Zuzka trzymaj się maleńka:)[/QUOTE]

Nigdy dość ciepłych myśli! :)

Posted

[quote name='Agucha']
Jakby chciała zrobić nam na złość... "myśleliście, że sobie nie dam rady? No to patrzcie!" :P
[/QUOTE]Takie "robienie na złość" to my lubimy :evil_lol:

Posted (edited)

Mała prośba... kolejna, wiem... ale - warto zajrzeć! ;)
ANULOWA Savanka!

[URL]https://www.facebook.com/events/1476704922545013/permalink/1476706229211549/[/URL]

Edited by Agucha
Posted

[quote name='cancer43']Odnośnie bazarków na FB - to naprawdę nie problem,proszę o zdjęcia z opisem i propozycją cen,dodam też kilka fantów od siebie.
mój mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]alnie tel. 666 190 584[/QUOTE]
Jutro postaram się zrobić zdjęcia.
Właśnie skończyłam wystawiać kolejny bazarek i padam :)

Zuziu trzymaj się maleńka :)

Posted

[quote name='cancer43']Odnośnie bazarków na FB - to naprawdę nie problem,proszę o zdjęcia z opisem i propozycją cen,dodam też kilka fantów od siebie.
mój mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]alnie tel. 666 190 584[/QUOTE]

[quote name='b-b']Jutro postaram się zrobić zdjęcia.
Właśnie skończyłam wystawiać kolejny bazarek i padam :)

Zuziu trzymaj się maleńka :)[/QUOTE]

Wielkie dzięki dziewczyny! :loveu:

Posted (edited)

ja już zrobiłam zdjęcia butów. postaram się przesłać na maila, tylko muszę się uporać z fotosikiem.

edit. aha, ale do maila nie potrzebuję fotosika:) dzisiaj na pewno pójdą do cancer.

Edited by docha
Posted

[quote name='Bgra']mnie rozłożył potworny ból głowy,mam nadzieję,że dojdę do wieczora do siebie i porobię zdjęcia...[/QUOTE]

Bożenko, nie ma pośpiechu!
Trochę pieniązków się uzbierało.
Kuruj się!

Posted

[quote name='Marycha35']Aguś, jak usępię kasiorkę - przelewam, będzie około 15zł, ale zawsze:) A sunieczka kochana jak się czuje????[/QUOTE]
Dziękuję Maryś :Rose:

Zuzia dziś cały dzień śpi, bo pogoda okrutna... W nocy pierwszy raz od tygodnia opróżniła chyba cały pęcherz... Może leki ją nieco rozluźniły?

Posted

U mnie to samo,nawet załatwić swoje potrzeby muszę je wyganiać na chwilkę,a tak było fajnie,cieplutko w miarę i słoneczko.
Mizianka dla Zuzika przesyłam.

Posted

[quote name='Bgra']aparat siadł mi na amen,z tel nie wychodzi mi nic,komu mogę przesłać fanty na bazarek?proszę,to trochę sr. biż.[/QUOTE]
To może do mnie?:)
Podeślę dane na PW:)

Posted

Agucha nie wiedziałam .Sonia na zamojski wrzuciła. W takich sytuacjach zawsze pomogę grosikiem .CZy na tamto konto wysłać co na Werę przelewałam ?
Nie mam czasu czytac dokładnie ..czy jest już coś wiadomo z sunią ??