Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Dodam jutro bo siedzę na tablecie ;) Mam fotki z zabawy czarpakiem, niestety Kaja była świeżo obudzona i domowe ;) I filmik :D[/QUOTE]

Po pisowni widac ze na tablecie jesteś :diabloti:

Posted

[SIZE=1][/SIZE][quote name='dOgLoV']Po pisowni widac ze na tablecie jesteś :diabloti:[/QUOTE]
Jak zwykle słownik wie lepiej co chcę napisać :D Ale nie śmiej się bo też masz wtopy :eviltong:[SIZE=1] (zmieniło mi na stopy, dobrze że zobaczyłam :D)[/SIZE]

Posted

Chwal się nowymi nabytkami Marta :loveu:
Psy już testują szarpaki?

Ja uważam, że być jedynakiem to ogromna krzywda dla dziecka. Serio. Nie wyobrażam sobie być jedynaczką, smutno tak :(

Posted

[quote name='marta1624']
Jak zwykle słownik wie lepiej co chcę napisać :D Ale nie śmiej się bo też masz wtopy :eviltong:[SIZE=1] (zmieniło mi na stopy, dobrze że zobaczyłam :D)[/SIZE][/QUOTE]

Wiem , ja ale ja do moich sie już przyzwyczaiłam tak że nawet ich nie zauważam :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Dodam jutro bo siedzę na tablecie ;) Mam fotki z zabawy czarpakiem, niestety Kaja była świeżo obudzona i domowe ;) I filmik :D[/QUOTE]

poszczułaś i plync... ja czekam :) i na fotki z szarpakiem i piłkami :)

Posted

[quote name='Ty$ka']Chwal się nowymi nabytkami Marta :loveu:
Psy już testują szarpaki?

Ja uważam, że być jedynakiem to ogromna krzywda dla dziecka. Serio. Nie wyobrażam sobie być jedynaczką, smutno tak :([/QUOTE]

Ale czasami nie da się inaczej :roll:

Posted

Jutro się pochwalę ;) Psy spały jak rozpakowywałam paczki, ale zobaczyły szarpaki to się obudziły (tak w 75% :D). Więc zdjęcia są z niedobudzonymi psami :D Aga ja moich też nie zauważam (albo rzadko), bo nie sprawdzam tekstu po napisaniu :D

Posted

[quote name='Angi']to ten mój nowy fon tak zmienia, zapiast smsy poprawiło mi na mszy [I]:diabloti:[/I][/QUOTE]
U mnie też często widać literówki :D (teraz chciało na literacki :D)

Posted

[quote name='Aleksandra95']A mój słownik w telefonie kiedy piszę słowo 'jestem' proponuje kolejne słowo 'piękną' :lol: hahha[/QUOTE]

Mój też zawsze wie lepiej co chcę napisać. Stąd pojawiały się czasem u mnie zabawne, a czasem żenujące sytuacje :p i musiałam się nieraz gęsto tłumaczyć, że do końca mój sms to nie był ;)

Posted

Hejka ;) To widzę że nie tylko ja mam zaczepisty słownik, który rozumie mnie lepiej niż ja sama :D Dzisiaj u nas skwar, nie da się nawet wysiedzieć :shake: Czekam na wieczór żeby na spacerek iść ;)

Posted

U mnie też okropny upał. Czekam aż się ochłodzi, bo zrobiłam psu rano sesję, a on nie ogarniał :p wieczorem ma większe przebłyski geniuszu ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Hejka ;)

a ja w telefonie sobie wylaczyłam podpowiadanie bo mnie wqulwiało ;)[/QUOTE]
Hejka ;) Nie dziwić ci się :)

[QUOTE] J[COLOR=#000000]ak na złość Ci ją teraz wyślę [/COLOR]:eviltong: [/QUOTE]
Adresat nie odbierze paczki :eviltong:

Posted

zrobiłam sobie dzisiaj tuning komórki taki jak mówiłam , folijke na przód i silikon z tyłu , ale nie było wyboru w kkolorach silikonu to musiałam se jepnąc RÓŻOWY :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Aga i różowy.... :ylsuper::roflt:[/QUOTE]

Nooooo mój " ulubiony" kolor :evil_lol: ale co tam , kupie se jeszcze zielony i czarny jak będą kiedyś , 10zł kosztują to nie aż taki majątek , a telefon mi sie do tego czasu rysał nie będzie :evil_lol: