łamAga Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='marta1624']Dodam jutro bo siedzę na tablecie ;) Mam fotki z zabawy czarpakiem, niestety Kaja była świeżo obudzona i domowe ;) I filmik :D[/QUOTE] Po pisowni widac ze na tablecie jesteś :diabloti: Quote
marta1624 Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 [SIZE=1][/SIZE][quote name='dOgLoV']Po pisowni widac ze na tablecie jesteś :diabloti:[/QUOTE] Jak zwykle słownik wie lepiej co chcę napisać :D Ale nie śmiej się bo też masz wtopy :eviltong:[SIZE=1] (zmieniło mi na stopy, dobrze że zobaczyłam :D)[/SIZE] Quote
Ty$ka Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Chwal się nowymi nabytkami Marta :loveu: Psy już testują szarpaki? Ja uważam, że być jedynakiem to ogromna krzywda dla dziecka. Serio. Nie wyobrażam sobie być jedynaczką, smutno tak :( Quote
łamAga Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='marta1624'] Jak zwykle słownik wie lepiej co chcę napisać :D Ale nie śmiej się bo też masz wtopy :eviltong:[SIZE=1] (zmieniło mi na stopy, dobrze że zobaczyłam :D)[/SIZE][/QUOTE] Wiem , ja ale ja do moich sie już przyzwyczaiłam tak że nawet ich nie zauważam :evil_lol: Quote
kalyna Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='marta1624']Dodam jutro bo siedzę na tablecie ;) Mam fotki z zabawy czarpakiem, niestety Kaja była świeżo obudzona i domowe ;) I filmik :D[/QUOTE] poszczułaś i plync... ja czekam :) i na fotki z szarpakiem i piłkami :) Quote
łamAga Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='Ty$ka']Chwal się nowymi nabytkami Marta :loveu: Psy już testują szarpaki? Ja uważam, że być jedynakiem to ogromna krzywda dla dziecka. Serio. Nie wyobrażam sobie być jedynaczką, smutno tak :([/QUOTE] Ale czasami nie da się inaczej :roll: Quote
angineuuka Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 to ten mój nowy fon tak zmienia, zapiast smsy poprawiło mi na mszy [I]:diabloti:[/I] Quote
marta1624 Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 Jutro się pochwalę ;) Psy spały jak rozpakowywałam paczki, ale zobaczyły szarpaki to się obudziły (tak w 75% :D). Więc zdjęcia są z niedobudzonymi psami :D Aga ja moich też nie zauważam (albo rzadko), bo nie sprawdzam tekstu po napisaniu :D Quote
marta1624 Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 [quote name='Angi']to ten mój nowy fon tak zmienia, zapiast smsy poprawiło mi na mszy [I]:diabloti:[/I][/QUOTE] U mnie też często widać literówki :D (teraz chciało na literacki :D) Quote
Aleksa. Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 A mój słownik w telefonie kiedy piszę słowo 'jestem' proponuje kolejne słowo 'piękną' :lol: hahha Quote
Ty$ka Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='Aleksandra95']A mój słownik w telefonie kiedy piszę słowo 'jestem' proponuje kolejne słowo 'piękną' :lol: hahha[/QUOTE] Mój też zawsze wie lepiej co chcę napisać. Stąd pojawiały się czasem u mnie zabawne, a czasem żenujące sytuacje :p i musiałam się nieraz gęsto tłumaczyć, że do końca mój sms to nie był ;) Quote
marta1624 Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Hejka ;) To widzę że nie tylko ja mam zaczepisty słownik, który rozumie mnie lepiej niż ja sama :D Dzisiaj u nas skwar, nie da się nawet wysiedzieć :shake: Czekam na wieczór żeby na spacerek iść ;) Quote
Ty$ka Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 U mnie też okropny upał. Czekam aż się ochłodzi, bo zrobiłam psu rano sesję, a on nie ogarniał :p wieczorem ma większe przebłyski geniuszu ;) Quote
marta1624 Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 U mnie pies wcale nie ogarnia :D Cały czas śpi w przedpokoju ;) Nawet na spacer się nie ruszy ;) Quote
Ty$ka Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Mój tylko rusza zad po to by wywalić się do góy kołami przed Tobą :loveu: No ale upał masakryczny... Quote
*Magda* Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 A u mnie dziś tyle razy padało, że nie zliczę :eviltong: Quote
marta1624 Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 A jutro ma być jeszcze cieplej :roll: Chyba czas odwiedzić jezioro :D Quote
łamAga Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Hejka ;) a ja w telefonie sobie wylaczyłam podpowiadanie bo mnie wqulwiało ;) Quote
marta1624 Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 [quote name='magdabroy']A u mnie dziś tyle razy padało, że nie zliczę :eviltong:[/QUOTE] Widocznie ci się należało :D Ale nie oddawaj mi pogody :D Quote
*Magda* Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 [quote name='marta1624']Widocznie ci się należało :D Ale nie oddawaj mi pogody :D[/QUOTE] Jak na złość Ci ją teraz wyślę :eviltong: Quote
marta1624 Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 [quote name='dOgLoV']Hejka ;) a ja w telefonie sobie wylaczyłam podpowiadanie bo mnie wqulwiało ;)[/QUOTE] Hejka ;) Nie dziwić ci się :) [QUOTE] J[COLOR=#000000]ak na złość Ci ją teraz wyślę [/COLOR]:eviltong: [/QUOTE] Adresat nie odbierze paczki :eviltong: Quote
łamAga Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 zrobiłam sobie dzisiaj tuning komórki taki jak mówiłam , folijke na przód i silikon z tyłu , ale nie było wyboru w kkolorach silikonu to musiałam se jepnąc RÓŻOWY :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 [quote name='marta1624']Aga i różowy.... :ylsuper::roflt:[/QUOTE] Nooooo mój " ulubiony" kolor :evil_lol: ale co tam , kupie se jeszcze zielony i czarny jak będą kiedyś , 10zł kosztują to nie aż taki majątek , a telefon mi sie do tego czasu rysał nie będzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts