marta1624 Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 No mam fotki. 3 pierwsze z zabawy szarpakiem (z półprzytomnymi psami :D) I moja lilia, pierwszy raz zakwitła (ta po lewej, po prawej jest sztuczna ;) I ze spacerku z Aresiskiem ;) cdn.... Quote
marta1624 Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 dOgLoV napisał(a):Nooooo mój " ulubiony" kolor :evil_lol: ale co tam , kupie se jeszcze zielony i czarny jak będą kiedyś , 10zł kosztują to nie aż taki majątek , a telefon mi sie do tego czasu rysał nie będzie :evil_lol: Toż to majątek :D Quote
łamAga Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Słodziaki dwa :loveu: a lilia ładniejsza ta żywa , zdecydowanie :loveu: Quote
marta1624 Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Noo pierwszy raz zakwitła po 3 latach :) Mamy jeszcze białą, ale dopiero od roku to gdzieś za 2 lata może zakwitnie :D Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Dziękuję ;) A tak w ogóle to witam wszystkich! :) (szczegół że nikogo nie ma :D) Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Hejka ;) Nawet duuuży ktoś :diabloti: Żekłabym że w 1 ktosiu jeszcze jeden się kryje :D Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 marta1624 napisał(a):Hejka ;) Nawet duuuży ktoś :diabloti: Żekłabym że w 1 ktosiu jeszcze jeden się kryje :D Buaahahahaha no coś koło tego :eviltong: ale ja też znikam , na spacerek , nie chce mi sie ale muszę :roll: gora u nas znowu niezła a zapowiadali ze deszcze i burze będą ehhh Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Hejka ;) U mnie też duchota, dogo mi muli, słownik znowu wszystko zmienia.... Dzień jak co dzień :D Na spacerem mnie nawet wołami nie wyciągną :D Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 marta1624 napisał(a):Hejka ;) U mnie też duchota, dogo mi muli, słownik znowu wszystko zmienia.... Dzień jak co dzień :D Na spacerem mnie nawet wołami nie wyciągną :D My poszlismy ale jest za gorąco na spacery , psy ledwo się człapały a teraz polalismy je wodą i zdychają na dworze :shake: Quote
kalyna Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 http://i62.tinypic.com/2eq59iu.jpg Jamniś oczywiście zgarnął większą część :loveu: czekam na fotki tych piłek i gdzie zamawiałaś? bo podejrzewam, ze obczaiłaś wszystkie sklepy :evil_lol: U nas też gorączka niemiłosierna :-( Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Hejka ;) Jamniś zawsze daje radę :D Kupowałam w karusku, bo cena nie była najwyższa a już go sprawdziłam ;) Poprzednio kupowałam w toys4dogs i tez było ok ;) Quote
Ty$ka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Nie wiedziałam, że masz oczko wodne :p Śliczna lilia. Ojej jak pieski się bawią, faktycznie tak śpiąco wyglądają :p O Ty niedoooobraaaaa, z psem na ulicy bez smyczy, na pewno swoje psy nie kochasz :( :D Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Oczko mam, chociaż 2 lata temu były problemy- mamy glinę połączoną z ziemią i po dużych ulewach zawaliło się, przyduszając ryby :( Potem była odbudowa, wzmocnienia, i ponowne kopanie (wściekłość taty :angryy:), ale odnowione ;) Najbardziej mi ryb było szkoda, przeżyło tylko 5 (a było ok 20 bo świeżo odchowany narybek). Ale teraz jest już ok ;) A psów pewnie że nie kocham, staram się cały czas ich pozbyć :D Próbowałam wtedy pod auto wrzucić ale droga rzadko używana (prowadzi tylko na stadion) i nic nie jechało :diabloti: Następnym razem pójdę na jakąś autostradę :D Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 marta1624 napisał(a):Oczko mam, chociaż 2 lata temu były problemy- mamy glinę połączoną z ziemią i po dużych ulewach zawaliło się, przyduszając ryby :( Potem była odbudowa, wzmocnienia, i ponowne kopanie (wściekłość taty :angryy:), ale odnowione ;) Najbardziej mi ryb było szkoda, przeżyło tylko 5 (a było ok 20 bo świeżo odchowany narybek). Ale teraz jest już ok ;) A psów pewnie że nie kocham, staram się cały czas ich pozbyć :D Próbowałam wtedy pod auto wrzucić ale droga rzadko używana (prowadzi tylko na stadion) i nic nie jechało :diabloti: Następnym razem pójdę na jakąś autostradę :D To musisz iść w jakiś dzień w którym bedzie mecz na stadionie :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 http://i57.tinypic.com/2qsm6w2.jpg nie ma to jak towarzystwo:p Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Noo chyba ściągnę sobie jakiś plan meczów na stadionie :D Sylwia to jest ulubiony kolega do gnębienia :D Wszystko wytrzymuje :D Quote
Guest wolfheart Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Luna też takiego ma:diabloti:to go kąśnie,to mu w łeb przywali,to go do ziemi dociśnie....:diabloti: Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 No to jest taki kolega :D i jeszcze się z tego cieszy :D W takim swobodnym bieganiu to Kaja Aresa podgryza/przewraca :D Taka brutalna zabawa :D Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Hejka Karolina ;) No szarpaki super, muszę zrobić i wstawić zdjęcia drugiego i piłek, tylko żeby czasu było więcej :roll: Teraz robimy od rana do wieczora (na szczęście co chwilę jest przerwa ;)) bo kopiemy fundamenty pod garaż. A w przerwach tylko piciu i dogo :D Quote
Recommended Posts