Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra dziękuję :loveu: Max do jutra będzie przelew ;)

Dziewczyny, u mnie pogoda straszna :shake: Dzisiaj nie ma szans na spacer, tak leje :roll: A miało być ładnie do południa, a tu kapa. Zobaczymy jak będzie jutro, jak nie to wpadam do ciebie Ty$ka :D

Posted

Od razu przyjemniej jak sama nie jestem :D
Ogólnie to czytam i pytam o Barfie, który już trochę temu wprowadziłam, i ogłupieć można :roll: Wg niektórych to powinnam chyba dawać samo mięso, bez kości. Ma ktoś jakiś jadłospis, co podaje?

Posted

[quote name='marta1624']Od razu przyjemniej jak sama nie jestem :D
Ogólnie to czytam i pytam o Barfie, który już trochę temu wprowadziłam, i ogłupieć można :roll: Wg niektórych to powinnam chyba dawać samo mięso, bez kości. Ma ktoś jakiś jadłospis, co podaje?[/QUOTE]

To chyba nie a tani interes by byl ...

Posted

No właśnie nawet bardzo drogi, bo jeszcze przynajmniej 2 razy w tygodniu wołowina :roll: Muszę popytać ludzi barfujących, bo nie sądzę że dają samo mięso (nawet w suchych karmach jest ok 40% mięsa, a wiadomo że używają tam nieraz odpadki).

Posted

Ja właśnie też nie ;) Ale jak podałam tygodniowe żywienie, to wychodzi że korpus to same kości, szyje też, skrzydełka, że właściwie tylko podroby to nie kości :roll: Więc nie wiem już co mogę dać psom z np kurczaka, chyba sam filet albo udka (po wyciągnięciu kości) :hmmmm:

Posted

[quote name='marta1624']Przestało padać! I zaliczyłam fizykę (na razie wykłady, ale jest) :multi:[/QUOTE]

Gratki :multi:
mi zostało tylko zarządzanie strategiczne :cool3:

ja daję w sumie wszystko, to co upoluję w sklepach to dostają. U nas jak za dużo mięsa jest, a mało kości to pies ma zbyt luźne Qpy. Ostatnio9 jadą na ścinkach wieprzowych, bo mostków nie było... i nie jest idealnie :diabloti: muszę czymś przeplatać...

Posted

Dzięki ;) Kalyna ja właśnie daję co mam, ale jak czytam na wątku barfny świat to chyba powinnam samo mięso dawać :niewiem:

A tak z innej beczki- 1 kolizja załatwiona, moje autko jest obite już z wszystkich stron więc można we mnie bez strachu wjeżdżać :D

Posted

[quote name='marta1624']

A tak z innej beczki- 1 kolizja załatwiona, moje autko jest obite już z wszystkich stron więc można we mnie bez strachu wjeżdżać :D[/QUOTE]

a pisałaś że macie gumowe drzewa :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Dobry, dobry ;) Nie moja wina :D
Aga drzewa gumowe, ale mi pan zaczął cofać ni z tego ni z owego i we mnie wjechał ;)[/QUOTE]

Ano to niech teraz pan naprawia ;)