marta1624 Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 [quote name='magdabroy']Alina, Ty się nie ciesz, bo każda kobieta inaczej przechodzi ciążę :diabloti:[/QUOTE] O to to :D Quote
łamAga Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Dokładnie , ja mam porównanie , i ja i bratowa jesteśmy w ciąży a calkowicie inaczej ją przechodzimy ;) Quote
marta1624 Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Siemka wszystkim ;) Zabiegana jestem bo pomagam tacie fundamenty pod garaż kopać, duuuuużo męczącej roboty. Ale w weekend odpoczynek :D Quote
*Magda* Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='marta1624']Siemka wszystkim ;) Zabiegana jestem bo pomagam tacie fundamenty pod garaż kopać, duuuuużo męczącej roboty. Ale w weekend odpoczynek :D[/QUOTE] Kaparka niech kopie ;) Quote
marta1624 Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 [quote name='magdabroy']Kaparka niech kopie ;)[/QUOTE] Chcieliśmy ale nie dojedzie przez nawał krzaków po drodze ;) Ledwo taczki przejeżdżają ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 ja bym sobie chętnie tak fizycznie popracowała:p Quote
marta1624 Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Marta to zapraszam do mnie, roboty ci u nas pod dostatkiem :D Quote
*Magda* Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='dOgLoV']Mnie to już nikt nie zaprosi do roboty :roll:[/QUOTE] Możesz przyjechać podlać mi kwiatki i drzewka :) Quote
łamAga Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='magdabroy']Możesz przyjechać podlać mi kwiatki i drzewka :)[/QUOTE] to mi sie rozpędzać nie opłaca :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Ale kwiatki i drzewka trzeba podlewać codziennie, więc robotę masz prawie do porodu :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='magdabroy']Ale kwiatki i drzewka trzeba podlewać codziennie, więc robotę masz prawie do porodu :evil_lol:[/QUOTE] hahahaha no ale ile mi to dziennie zajmie , 10 min :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='dOgLoV']hahahaha no ale ile mi to dziennie zajmie , 10 min :evil_lol:[/QUOTE] Nie rozwiniemy węża, tylko będziesz z konewką biegać, to dłużej :diabloti: Możesz też zmienić wodę w basenie ;) Tylko 3600 litrów :D I trawę skosić :) Quote
łamAga Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='magdabroy']Nie rozwiniemy węża, tylko będziesz z konewką biegać, to dłużej :diabloti: Możesz też zmienić wodę w basenie ;) Tylko 3600 litrów :D I trawę skosić :)[/QUOTE] brzmi lepiej , to już się pakuję :eviltong: a właścicielka wątku to przepraszam najmocniej fundamenty kopie w Boże ciało że jej nie ma na dogo ? :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='dOgLoV']brzmi lepiej , to już się pakuję :eviltong: a właścicielka wątku to przepraszam najmocniej fundamenty kopie w Boże ciało że jej nie ma na dogo ? :eviltong:[/QUOTE] Ty już się 1000x do mnie pakowałaś :eviltong: Bezbożnica :diabloti: Quote
marta1624 Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 Aga ja cię nie zaprosze bo u nas robota ciężka, więc ci nie wolno ;) Chyba że też będziesz mi ogródek podlewać :D Quote
marta1624 Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 Właśicielka w Boże Ciało drzewka wykopuje i wyrzuca :diabloti: Taka pobożna jestem :D Quote
łamAga Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='magdabroy']Ty już się 1000x do mnie pakowałaś :eviltong: Bezbożnica :diabloti:[/QUOTE] No i 1000x razy sie rozpakowywałam :eviltong: wodą święconą ja po głowie :eviltong: a ty nie lepsza bo pewnie w kosciele tyż nie bylaś :eviltong: [quote name='marta1624']Aga ja cię nie zaproszenie bo u nas robota ciężka, więc ci nie wolno ;) Chyba że też będziesz mi ogródek podlewać :D[/QUOTE] co nie wolno? co nie wolno ? kobity kiedys w polu pracowaly , leciały do domu urodzić i wracały w powrotem na pole :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='dOgLoV'] a ty nie lepsza bo pewnie w kosciele tyż nie bylaś :eviltong: co nie wolno? co nie wolno ? kobity kiedys w polu pracowaly , leciały do domu urodzić i wracały w powrotem na pole :eviltong:[/QUOTE] Chodzę tylko na ważne uroczystości rodzinne :eviltong: Ja nie potrzebuję kościoła (budynku), żeby wierzyć w Boga :eviltong: Tak, a średnia życia, to było 40 lat :roll: Quote
marta1624 Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 [quote name='dOgLoV']No i 1000x razy sie rozpakowywałam :eviltong: wodą święconą ja po głowie :eviltong: a ty nie lepsza bo pewnie w kosciele tyż nie bylaś :eviltong: co nie wolno? co nie wolno ? kobity kiedys w polu pracowaly , leciały do domu urodzić i wracały w powrotem na pole :eviltong:[/QUOTE] To u mnie możesz w polu być :eviltong: Drzewka podlać, basen rozłożyć na nowo, trawę skosić, część krzaków wykopać ..... Itd.... :D Quote
łamAga Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='magdabroy']Chodzę tylko na ważne uroczystości rodzinne :eviltong: Ja nie potrzebuję kościoła (budynku), żeby wierzyć w Boga :eviltong: Tak, a średnia życia, to było 40 lat :roll:[/QUOTE] to tak jak ja :eviltong: już nie wchodzmy w szczególy :eviltong: Quote
Recommended Posts