Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka ;) Już w domciu jestem, jeszcze po drodze małe zakupki zrobiliśmy ;) Teraz tylko spacer z odważną mędziariną która co chwile w łazience siedziała bo burza :D Teraz na szczęście przeszło ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']to po co na spacer , jak w lazience siedzieli to mogli zalatwić swoje potrzeby przy okazji :eviltong:[/QUOTE]

Jakby umiały :D Ja mam niewychowane psy :D Ale już wróciliśmy, bo jutro od rana szkoła to za długo nie łazimy ;) Poza tym mały nabroił to ma karę :eviltong:

Posted

[quote name='rashelek']Dobre promocje nie są złe :loveu: Ja ciuchy zawsze kupuję z kuponami, nie ma to jak markowa bluza za 50zł albo T-shirt za 10 :lol:
Za to dla psa zabawki zazwyczaj kupuję byle były tańsze, najdroższą ma chyba za 15zł ;) I tak się stosunkowo szybko niszczą, także nie ma co przesadzać. Lepiej dużo a taniej :D[/QUOTE]

ja ciuchów nie umiem tańszych kupować.. tzn. kupuję przeważnie na targu, gdzie ceny ogólnie są niskie... buty za 30zł czy bluzki 10-30zł to nie jest jakiś szał :diabloti:

u nas najdroższa zabawka to jajo chyba 70zł wydałam na nie :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']bardzo fajnie ;)
próbują je zeżreć :diabloti:[/QUOTE]

Miałam kupować właśnie ale się wstrzymałam bo nie wiedziałam czy moja skapuje o co chodzi a teraz czekam czy ktoś nie sprzedaje ;)

Posted

[quote name='marta1624']Dzięki ;) Chociaż sesje skończe późno bo cały czas mecze się z fizyką :roll: A jeszcze kilka egzaminów i sprawozdań przede mną :roll:[/QUOTE]

spoko, ja też się pobujam z tą sesją... oby tylko nie było kampanii wrześniowej :shake:

Posted

[quote name='kalyna']spoko, ja też się pobujam z tą sesją... oby tylko nie było kampanii wrześniowej :shake:[/QUOTE]

Ja mam taką nadzieję ale podobno wszystkich oblewa do końca :shake: