Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jamniczy pływa, ale tylko jak ja jestem w wodzie ;) Polega to na tym że płynie do mnie i chce na rączki ;) Kaja wcześniej też tak robiła, ale ją oduczałam bo się pływać przy niej nie dało- co płynęłam to ona za mną i na rączki ;) Mały pływa komicznie- ogonem w prawo/lewo kiwa ;D

Posted

[quote name='dOgLoV']się wykosztowałaś :diabloti:[/QUOTE]

Bardzo :diabloti: Z okazji urodzin sklepu wystawili 10 szt na sprzedaż i masa ludzi się rzuciła- niestety ja byłam 4 więc mieli pecha :D Ale czatowałam na myjkę ciśnieniową za złotówkę- niestety nie zdążyłam.

Posted

Ej, całkiem fajną macie wodę ! :loveu:
[url]http://i62.tinypic.com/2cgft4z.jpg[/url] dajdajdajdajdajdajdaj :D :loveu:
Też wolę tradycyjnego grilla. Tak czy inaczej gratuluję szczęścia w wychwyceniu taaakiej promocji.

Posted

Ja zawsze na węglowym robię ale że już kiedyś tata chciał kupić na taras elektryczny (a mamy mały i niski taras, węglowy się tu nie sprawdza), bo stwierdził że jak goście są i pada to nie będzie na deszcz wychodził ;) A łowcą okazji pewnie, ja wszystko mam z promocji (nawet psy :eviltong:).

Ty$ka one często mają tak inteligentne miny :D

Posted

[quote name='marta1624']Dziękuję, nie narzekam ;) Właśnie kupiłam grill elektryczny z leroya za 1 złotówkę :D[/QUOTE]

wow :crazyeye:
szaleństwo :)

ja też jestem łowca promocji, ale przy Tobie jestem pikuś :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']wow :crazyeye:
szaleństwo :)

ja też jestem łowca promocji, ale przy Tobie jestem pikuś :evil_lol:[/QUOTE]

Pani pikuś :lol:

Ale tak szczerze to dużo rzeczy mamy z promocji (a niekiedy można znaleźć coś wartościowego za małe pieniądze ;)). Z reguły śledzę dużo stron i od razu KUP TERAZ (ale kto płaci to inna kwestia :siara:)

Posted

[quote name='marta1624']
Ale tak szczerze to dużo rzeczy mamy z promocji (a niekiedy można znaleźć coś wartościowego za małe pieniądze ;)). Z reguły śledzę dużo stron i od razu KUP TERAZ ([B]ale kto płaci to inna kwestia [/B]:siara:)[/QUOTE]

Cwaniara :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Cwaniara :evil_lol:[/QUOTE]

Jak zawsze :diabloti: Ja niepracująca to z czego mam płacić :diabloti: (ale nie nadużywam, za moje rzeczy- czyt. dla psów :D- płacę ze swojego co "uciułam", a inne to w porozumieniu z tatą ;))

Posted

[quote name='marta1624']Pani pikuś :lol:

Ale tak szczerze to dużo rzeczy mamy z promocji (a niekiedy można znaleźć coś wartościowego za małe pieniądze ;)). Z reguły śledzę dużo stron i od razu KUP TERAZ (ale kto płaci to inna kwestia :siara:)[/QUOTE]

ja przeważnie rzeczy psie w promocji kupuję, czy przechodzone jak np. książki. Albo wygrywam w konkursach, bo w nich biorę duużo udziału...

do domu to właśnie z gazetek czy wystawek :eviltong: mój najlepszy zakup to drapak dla kota za 30zł, prawie nówka :D

Posted

[quote name='kalyna']ja przeważnie rzeczy psie w promocji kupuję, czy przechodzone jak np. książki. Albo wygrywam w konkursach, bo w nich biorę duużo udziału...

do domu to właśnie z gazetek czy wystawek :eviltong: mój najlepszy zakup to drapak dla kota za 30zł, prawie nówka :D[/QUOTE]

To ty też pani od promocji jesteś :D

Posted

Dobre promocje nie są złe :loveu: Ja ciuchy zawsze kupuję z kuponami, nie ma to jak markowa bluza za 50zł albo T-shirt za 10 :lol:
Za to dla psa zabawki zazwyczaj kupuję byle były tańsze, najdroższą ma chyba za 15zł ;) I tak się stosunkowo szybko niszczą, także nie ma co przesadzać. Lepiej dużo a taniej :D

Posted

W szkole nudno jak zwykle :) Pojadłam longerów, hamburgerów itp. :D A teraz siedzę do 20 a większość sobie poszła :/ Ehh taki urok :) Jeszcze do poprawy fizyka sprawozdania :( Umie ktoś trochę fizyki? :)

Posted

[quote name='marta.k9080']siemka :)[/QUOTE]

Witam ;) Ja właśnie skończyłam zajęcia, czekam tylko na transport (czytaj tatę ;)). A pogoda straszna :shake: Co chwilę burza, grad :shake: