rashelek Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Świetna z Kai długodystansowa pływaczka! A jamniczy nie pływa? Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 Jamniczy pływa, ale tylko jak ja jestem w wodzie ;) Polega to na tym że płynie do mnie i chce na rączki ;) Kaja wcześniej też tak robiła, ale ją oduczałam bo się pływać przy niej nie dało- co płynęłam to ona za mną i na rączki ;) Mały pływa komicznie- ogonem w prawo/lewo kiwa ;D Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='magdabroy']Ale macie pustki nad wodą ;)[/QUOTE] Niestety ostatnio coraz rzadziej pustki :shake: Ciepło się robi i ludzie się zwiadują :roll: Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='dOgLoV']Fajnie tam macie nad tą wodą :loveu:[/QUOTE] Dziękuję, nie narzekam ;) Właśnie kupiłam grill elektryczny z leroya za 1 złotówkę :D Quote
łamAga Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='marta1624']Dziękuję, nie narzekam ;) Właśnie kupiłam grill elektryczny z leroya za 1 złotówkę :D[/QUOTE] się wykosztowałaś :diabloti: Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='dOgLoV']się wykosztowałaś :diabloti:[/QUOTE] Bardzo :diabloti: Z okazji urodzin sklepu wystawili 10 szt na sprzedaż i masa ludzi się rzuciła- niestety ja byłam 4 więc mieli pecha :D Ale czatowałam na myjkę ciśnieniową za złotówkę- niestety nie zdążyłam. Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Jakie szaleństwo :evil_lol: A ja i tak wolę tradycyjnego grilla ;) Nawet mięso z gazowego, nie smakuje tak jak z normalnego :eviltong: Quote
Ty$ka Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Ej, całkiem fajną macie wodę ! :loveu: [url]http://i62.tinypic.com/2cgft4z.jpg[/url] dajdajdajdajdajdajdaj :D :loveu: Też wolę tradycyjnego grilla. Tak czy inaczej gratuluję szczęścia w wychwyceniu taaakiej promocji. Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 Ja zawsze na węglowym robię ale że już kiedyś tata chciał kupić na taras elektryczny (a mamy mały i niski taras, węglowy się tu nie sprawdza), bo stwierdził że jak goście są i pada to nie będzie na deszcz wychodził ;) A łowcą okazji pewnie, ja wszystko mam z promocji (nawet psy :eviltong:). Ty$ka one często mają tak inteligentne miny :D Quote
kalyna Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='marta1624']Dziękuję, nie narzekam ;) Właśnie kupiłam grill elektryczny z leroya za 1 złotówkę :D[/QUOTE] wow :crazyeye: szaleństwo :) ja też jestem łowca promocji, ale przy Tobie jestem pikuś :evil_lol: Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='kalyna']wow :crazyeye: szaleństwo :) ja też jestem łowca promocji, ale przy Tobie jestem pikuś :evil_lol:[/QUOTE] Pani pikuś :lol: Ale tak szczerze to dużo rzeczy mamy z promocji (a niekiedy można znaleźć coś wartościowego za małe pieniądze ;)). Z reguły śledzę dużo stron i od razu KUP TERAZ (ale kto płaci to inna kwestia :siara:) Quote
*Magda* Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='marta1624'] Ale tak szczerze to dużo rzeczy mamy z promocji (a niekiedy można znaleźć coś wartościowego za małe pieniądze ;)). Z reguły śledzę dużo stron i od razu KUP TERAZ ([B]ale kto płaci to inna kwestia [/B]:siara:)[/QUOTE] Cwaniara :evil_lol: Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='magdabroy']Cwaniara :evil_lol:[/QUOTE] Jak zawsze :diabloti: Ja niepracująca to z czego mam płacić :diabloti: (ale nie nadużywam, za moje rzeczy- czyt. dla psów :D- płacę ze swojego co "uciułam", a inne to w porozumieniu z tatą ;)) Quote
kalyna Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='marta1624']Pani pikuś :lol: Ale tak szczerze to dużo rzeczy mamy z promocji (a niekiedy można znaleźć coś wartościowego za małe pieniądze ;)). Z reguły śledzę dużo stron i od razu KUP TERAZ (ale kto płaci to inna kwestia :siara:)[/QUOTE] ja przeważnie rzeczy psie w promocji kupuję, czy przechodzone jak np. książki. Albo wygrywam w konkursach, bo w nich biorę duużo udziału... do domu to właśnie z gazetek czy wystawek :eviltong: mój najlepszy zakup to drapak dla kota za 30zł, prawie nówka :D Quote
marta1624 Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='kalyna']ja przeważnie rzeczy psie w promocji kupuję, czy przechodzone jak np. książki. Albo wygrywam w konkursach, bo w nich biorę duużo udziału... do domu to właśnie z gazetek czy wystawek :eviltong: mój najlepszy zakup to drapak dla kota za 30zł, prawie nówka :D[/QUOTE] To ty też pani od promocji jesteś :D Quote
rashelek Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Dobre promocje nie są złe :loveu: Ja ciuchy zawsze kupuję z kuponami, nie ma to jak markowa bluza za 50zł albo T-shirt za 10 :lol: Za to dla psa zabawki zazwyczaj kupuję byle były tańsze, najdroższą ma chyba za 15zł ;) I tak się stosunkowo szybko niszczą, także nie ma co przesadzać. Lepiej dużo a taniej :D Quote
marta1624 Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 W szkole nudno jak zwykle :) Pojadłam longerów, hamburgerów itp. :D A teraz siedzę do 20 a większość sobie poszła :/ Ehh taki urok :) Jeszcze do poprawy fizyka sprawozdania :( Umie ktoś trochę fizyki? :) Quote
marta1624 Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 [quote name='unikatowydiament']doberek popołudniem:)[/QUOTE] Witam w moich skromnych progach ;) Quote
marta1624 Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 [quote name='marta.k9080']siemka :)[/QUOTE] Witam ;) Ja właśnie skończyłam zajęcia, czekam tylko na transport (czytaj tatę ;)). A pogoda straszna :shake: Co chwilę burza, grad :shake: Quote
Recommended Posts