Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie też tak mówią ;) I pewnie coś w tym jest, ale seico jest kupiony za moje pieniądze a linea za taty, i tak jakoś boję się nią jechać :roll: Jak moje porysuje to trudno, ale taty wolałabym nie ruszać ;)

Posted

[quote name='marta1624']Mnie też tak mówią ;) I pewnie coś w tym jest, ale seico jest kupiony za moje pieniądze a linea za taty, i tak jakoś boję się nią jechać :roll: Jak moje porysuje to trudno, ale taty wolałabym nie ruszać ;)[/QUOTE]

Quwa to mi żuli 1 zł przelac za free a seico sie rozbija :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']pewnie jakies punto :eviltong:[/QUOTE]

Aga punciaki już nie jeżdżą :evil_lol:

Mi się lepiej jeździ większym samochodem... ale parkuje lepiej małym, zwłaszcza jak jest mało miejsca :roll:

Posted

[quote name='kalyna']Aga punciaki już nie jeżdżą :evil_lol:

Mi się lepiej jeździ większym samochodem... ale parkuje lepiej małym, zwłaszcza jak jest mało miejsca :roll:[/QUOTE]

ja tam sie nie znam , zostałam na etapie Punta :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Wiadomo , ale ja wiele razy słysze że większym autem jezdzi się lepiej niż mniejszym ;)[/QUOTE]

Potwierdzam :)

[quote name='kalyna']
Mi się lepiej jeździ większym samochodem... ale parkuje lepiej małym, zwłaszcza jak jest mało miejsca :roll:[/QUOTE]

A ja, to już chyba bym wolała tirem parkować niż jakimś małym gównem :evil_lol:

[quote name='marta1624']Ja uczyłam się grande punto a zdawałam toyotą Yaris. To była masakra te biegi ogarnąć :D[/QUOTE]

Ja, oficjalnie uczyłam się i zdawałam na punciaku :)
A nieoficjalnie, to jeździłam cordobą :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']A ja, to już chyba bym wolała tirem parkować niż jakimś małym gównem :evil_lol:

Ja, oficjalnie uczyłam się i zdawałam na punciaku :)
A nieoficjalnie, to jeździłam cordobą :evil_lol:[/QUOTE]
No wiesz!
ja mam teraz fazę, że jak znajdę pracę to marzy mi sie samochód... z tych właśnie mikro :evil_lol: byle wszedł kierowca i pies, ewentualnie 3 psy :diabloti:
Ale nadal tęsknie będę patrzeć na audi combi tudzież inny samochód z wysokim zawieszeniem :)

noo to tak jak ja, tyle, że nieoficjalna była u mnie fiesta :loveu:
[quote name='Aleksandra95']A ja zbieram dopiero na prawko :D[/QUOTE]

to tak jak moja siostra :evil_lol: