łamAga Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='marta1624']No ba. Auto też :D[/QUOTE] phi , to nawet ja bym sobie krzywdy nie zrobiła , ani otoczeniu :diabloti: Quote
marta1624 Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 Dlatego jeżdżę tylko po okolicy gdzie wszędzie guma :diabloti: Ja się do mojego seico przyzwyczaiłam, a nie do innych aut ;) Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Wiadomo , ale ja wiele razy słysze że większym autem jezdzi się lepiej niż mniejszym ;) Quote
marta1624 Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 Mnie też tak mówią ;) I pewnie coś w tym jest, ale seico jest kupiony za moje pieniądze a linea za taty, i tak jakoś boję się nią jechać :roll: Jak moje porysuje to trudno, ale taty wolałabym nie ruszać ;) Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='marta1624']Mnie też tak mówią ;) I pewnie coś w tym jest, ale seico jest kupiony za moje pieniądze a linea za taty, i tak jakoś boję się nią jechać :roll: Jak moje porysuje to trudno, ale taty wolałabym nie ruszać ;)[/QUOTE] Quwa to mi żuli 1 zł przelac za free a seico sie rozbija :shake: Quote
angineuuka Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 a ja sie ucze jezdzic audi :p ciekawe co za auto bede miec na kursie :D Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='Angi']a ja sie ucze jezdzic audi :p ciekawe co za auto bede miec na kursie :D[/QUOTE] pewnie jakies punto :eviltong: Quote
kalyna Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='dOgLoV']pewnie jakies punto :eviltong:[/QUOTE] Aga punciaki już nie jeżdżą :evil_lol: Mi się lepiej jeździ większym samochodem... ale parkuje lepiej małym, zwłaszcza jak jest mało miejsca :roll: Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='kalyna']Aga punciaki już nie jeżdżą :evil_lol: Mi się lepiej jeździ większym samochodem... ale parkuje lepiej małym, zwłaszcza jak jest mało miejsca :roll:[/QUOTE] ja tam sie nie znam , zostałam na etapie Punta :evil_lol: Quote
angineuuka Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 liczę na to, ze pojezdze tym sportowym:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='Angi']liczę na to, ze pojezdze tym sportowym:evil_lol:[/QUOTE] Lamborghini aventador pojeździsz :eviltong: Quote
angineuuka Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 serio, tam są sportowe auta. dla szlachty:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='Angi']serio, tam są sportowe auta. dla szlachty:evil_lol:[/QUOTE] Do takich to wsiąść nie idzie :diabloti: Quote
marta1624 Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 (edited) Ja uczyłam się grande punto a zdawałam toyotą Yaris. To była masakra te biegi ogarnąć :D Edited June 8, 2014 by marta1624 Quote
*Magda* Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='dOgLoV']Wiadomo , ale ja wiele razy słysze że większym autem jezdzi się lepiej niż mniejszym ;)[/QUOTE] Potwierdzam :) [quote name='kalyna'] Mi się lepiej jeździ większym samochodem... ale parkuje lepiej małym, zwłaszcza jak jest mało miejsca :roll:[/QUOTE] A ja, to już chyba bym wolała tirem parkować niż jakimś małym gównem :evil_lol: [quote name='marta1624']Ja uczyłam się grande punto a zdawałam toyotą Yaris. To była masakra te biegi ogarnąć :D[/QUOTE] Ja, oficjalnie uczyłam się i zdawałam na punciaku :) A nieoficjalnie, to jeździłam cordobą :evil_lol: Quote
kalyna Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='magdabroy']A ja, to już chyba bym wolała tirem parkować niż jakimś małym gównem :evil_lol: Ja, oficjalnie uczyłam się i zdawałam na punciaku :) A nieoficjalnie, to jeździłam cordobą :evil_lol:[/QUOTE] No wiesz! ja mam teraz fazę, że jak znajdę pracę to marzy mi sie samochód... z tych właśnie mikro :evil_lol: byle wszedł kierowca i pies, ewentualnie 3 psy :diabloti: Ale nadal tęsknie będę patrzeć na audi combi tudzież inny samochód z wysokim zawieszeniem :) noo to tak jak ja, tyle, że nieoficjalna była u mnie fiesta :loveu: [quote name='Aleksandra95']A ja zbieram dopiero na prawko :D[/QUOTE] to tak jak moja siostra :evil_lol: Quote
marta1624 Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 U mnie nieoficjalnie najpierw linea, potem seico ;) Quote
Baski_Kropka Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Prawo jazdy zawsze na czasie :D Ja własnie sie zabieram :P Quote
marta1624 Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 To wszystkim zdającym życzę powodzenia, bo słyszałam że łatgwo nie jest ;) Quote
łamAga Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 [quote name='marta1624']Witam ;) jak zdrówko?[/QUOTE] całkiem ok ;) siedze w domu i chowam sie przed upałem , jest nie do wytrzymania ;) Quote
Recommended Posts