Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka ;) Fotki mam, postaram się dzisiaj dodać. Teraz przez upały mało spacerujemy, ale działkowe i wodne mam ;) No i u nas 3 psy miały babeszjoze i ją przegrały, a moja mimo kropli przynosiła po 5, więc kupiłam Foresto. I działa ;) Po wieczornym spacerze Kaja miała 1 kleszcza nie wbitego a Lucek 5 niewbitych i 2 wbite :( Ale on kropiony tydzień temu to chyba nie bardzo znowu kropić?

Posted

Właśnie dzwoniłam i moja wetka mówi że jak nie działa to trzeba innym środkiem ale póki co nie można go zakropić bo za często :( Musimy poczekać przynajmniej tydzień, a do tego czasu dobrze go sprawdzać.

Guest wolfheart
Posted

7 kleszczy w dwa dni,rzygam.....:placz:

Posted

[quote name='Ty$ka']Naprawdę?! O matko... u nas w tym roku to TRA GE DIA.[/QUOTE]

Tora miała jednego kleszcza, w pierwszym roku życia. I to było na urlopie w PL :roll:
Tutaj nie znalazłam ani jednego :eviltong: Ale ja już kiedyś wspominałam, że albo czymś je tu trują, albo krople tak super działają :)
Kilka tygodni temu, co prawda znalazłam w kuchni na podłodze jedną sztukę, ale nie na zwierzyńcu :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Magda wprowadzam się do ciebie ;) Nie wiem czy moje jakoś kleszczolubne czy ja chodze w miejsca kleszczowe, ale jest strasznie :shake:[/QUOTE]

Dajesz :)
Aga i Ty :p
Pogonię Bogdana, żeby robił pokoje na poddaszu :cool3: Akurat będę dla Was, bo 2 wyjdą :)

Ja chodzę wszędzie. Po łąkach, po lasach, nad jeziorem... Wszędzie krzaki, wysokie trawy, drzewa mieszane...

Posted

[quote name='dOgLoV']aż walizki same sie spakują :eviltong:[/QUOTE]

To się nie doczekam :eviltong:

[quote name='marta1624']Ja już prawie spakowana :D Aga jedziemy razem? :D[/QUOTE]

Pomóż jej się pakować, to może pojedziecie razem :D