Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hehe, ja mam ok. 15-20 z tym że dopóki nie zaczyna się sezon na pływanie w zalewie jest okej. A jak jest to mowy nie o wejściu z psem do wody, no chyba że z samego rana. ja się nie spotkałam z czepianiem-do czasu.

Posted

[quote name='Yuki_']Hehe, ja mam ok. 15-20 z tym że dopóki nie zaczyna się sezon na pływanie w zalewie jest okej. A jak jest to mowy nie o wejściu z psem do wody, no chyba że z samego rana. ja się nie spotkałam z czepianiem-do czasu.[/QUOTE]

No u mnie jest o tyle fajnie że jest ok. 20 zejść do zalewu, więc każdy jakieś znajdzie. Ale i tak pies przeszkadza niektórym :shake: Tylko że ja uparta jestem, i jak komuś coś nie pasuje, a jedyny argument to nie bo nie (bo rozumiem że dziecko, ktoś się boi, itp.), to wcale nie odchodzi ;)

Posted

[quote name='Yuki_']Ja olewam takich typów i stoję/robię to co im się nie podoba. A jaką mam satysfakcję z tego.:evil_lol:[/QUOTE]

Ja z reguły też :evil_lol: Chyba że ktoś normalnie powie że boi się psa (albo dziecko się boi itp. Lub inny sensownych argument), to albo się przesuwamy, albo zapinam Kaję na linkę/zakładam kaganiec ;) Argumentu zabierz psa bo..... Zabierz nie uznaję :)

Posted

[quote name='Ty$ka']Cześć. Tak mijamy się w kilku galeriach, pomyślałam więc że wpadnę :D[/QUOTE]

Witam i zapraszam ;)

[QUOTE] [COLOR=#000000]Błąd zrobiłaś, że tu przyszłaś [/COLOR]:diabloti: [/QUOTE]

Ty chyba o klapsa się prosisz :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Błąd zrobiłaś, że tu przyszłaś :diabloti:[/QUOTE]
Wiem, że mnie tu nie chcesz, ale od razu tak... chamsko :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']
Ty chyba o klapsa się prosisz :diabloti:[/QUOTE]

Tak, poproszę :diabloti:

[quote name='Ty$ka']Wiem, że mnie tu nie chcesz, ale od razu tak... chamsko :diabloti::eviltong:[/QUOTE]

Nie to miałam na myśli :eviltong:

Posted

[quote name='Ty$ka']E tam, już mi się podoba - jesteście skazane na moją obecność :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Nie wiem czy wytrzymamy tyle szczęścia :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Ty$ka']Tak, tak tłumacz się teraz.
To co z tą galerią jest nie tak, że błąd popełniłam? :p[/QUOTE]

Galeria jest ok, gorzej z właścicielką :diabloti:

[quote name='marta1624']Masz kopniaka :diabloti:

[IMG]http://i60.tinypic.com/ety36a.jpg[/IMG][/QUOTE]

Dziękuję :loveu:

[quote name='marta1624']Jest moja :evil_lol:[/QUOTE]

Dokładnie :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Galeria jest ok, gorzej z właścicielką :diabloti:

Dziękuję :loveu:
[/QUOTE]

Proszę, polecam się na przyszłość :eviltong:

A co ze mną nie tak? :mad: (oprócz tego że jestem szurniętą sklerotyczką z wyjątkowym poczuciem humoru :diabloti:)

Posted

[quote name='marta1624']Proszę, polecam się na przyszłość :eviltong:

A co ze mną nie tak? :mad: (oprócz tego że jestem szurniętą sklerotyczką z [B]wyjątkowym poczuciem humoru[/B] :diabloti:)[/QUOTE]

O to chodzi :diabloti: