marta1624 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Nawet nie. Takim bardzo wooooolnym marszem to max 1h, ale z reguły idziemy 40 minut. Tylko jakby mniej ludzi było :angryy: Albo mniej czepliwych chociaż. Quote
maxishine. Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Hehe, ja mam ok. 15-20 z tym że dopóki nie zaczyna się sezon na pływanie w zalewie jest okej. A jak jest to mowy nie o wejściu z psem do wody, no chyba że z samego rana. ja się nie spotkałam z czepianiem-do czasu. Quote
marta1624 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='Yuki_']Hehe, ja mam ok. 15-20 z tym że dopóki nie zaczyna się sezon na pływanie w zalewie jest okej. A jak jest to mowy nie o wejściu z psem do wody, no chyba że z samego rana. ja się nie spotkałam z czepianiem-do czasu.[/QUOTE] No u mnie jest o tyle fajnie że jest ok. 20 zejść do zalewu, więc każdy jakieś znajdzie. Ale i tak pies przeszkadza niektórym :shake: Tylko że ja uparta jestem, i jak komuś coś nie pasuje, a jedyny argument to nie bo nie (bo rozumiem że dziecko, ktoś się boi, itp.), to wcale nie odchodzi ;) Quote
maxishine. Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Ja olewam takich typów i stoję/robię to co im się nie podoba. A jaką mam satysfakcję z tego.:evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='Yuki_']Ja olewam takich typów i stoję/robię to co im się nie podoba. A jaką mam satysfakcję z tego.:evil_lol:[/QUOTE] Ja z reguły też :evil_lol: Chyba że ktoś normalnie powie że boi się psa (albo dziecko się boi itp. Lub inny sensownych argument), to albo się przesuwamy, albo zapinam Kaję na linkę/zakładam kaganiec ;) Argumentu zabierz psa bo..... Zabierz nie uznaję :) Quote
Ty$ka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Cześć. Tak mijamy się w kilku galeriach, pomyślałam więc że wpadnę :D Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='Ty$ka']Cześć. Tak mijamy się w kilku galeriach, pomyślałam więc że wpadnę :D[/QUOTE] Błąd zrobiłaś, że tu przyszłaś :diabloti: Quote
marta1624 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='Ty$ka']Cześć. Tak mijamy się w kilku galeriach, pomyślałam więc że wpadnę :D[/QUOTE] Witam i zapraszam ;) [QUOTE] [COLOR=#000000]Błąd zrobiłaś, że tu przyszłaś [/COLOR]:diabloti: [/QUOTE] Ty chyba o klapsa się prosisz :diabloti: Quote
Ty$ka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='magdabroy']Błąd zrobiłaś, że tu przyszłaś :diabloti:[/QUOTE] Wiem, że mnie tu nie chcesz, ale od razu tak... chamsko :diabloti::eviltong: Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='marta1624'] Ty chyba o klapsa się prosisz :diabloti:[/QUOTE] Tak, poproszę :diabloti: [quote name='Ty$ka']Wiem, że mnie tu nie chcesz, ale od razu tak... chamsko :diabloti::eviltong:[/QUOTE] Nie to miałam na myśli :eviltong: Quote
Ty$ka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Tak, tak tłumacz się teraz. To co z tą galerią jest nie tak, że błąd popełniłam? :p Quote
marta1624 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='magdabroy']Tak, poproszę :diabloti:[/QUOTE] Masz kopniaka :diabloti: [IMG]http://i60.tinypic.com/ety36a.jpg[/IMG] Quote
marta1624 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='Ty$ka']Tak, tak tłumacz się teraz. To co z tą galerią jest nie tak, że błąd popełniłam? :p[/QUOTE] Jest moja :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 E tam, już mi się podoba - jesteście skazane na moją obecność :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
marta1624 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='Ty$ka']E tam, już mi się podoba - jesteście skazane na moją obecność :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Nie wiem czy wytrzymamy tyle szczęścia :diabloti::diabloti: Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='Ty$ka']Tak, tak tłumacz się teraz. To co z tą galerią jest nie tak, że błąd popełniłam? :p[/QUOTE] Galeria jest ok, gorzej z właścicielką :diabloti: [quote name='marta1624']Masz kopniaka :diabloti: [IMG]http://i60.tinypic.com/ety36a.jpg[/IMG][/QUOTE] Dziękuję :loveu: [quote name='marta1624']Jest moja :evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='magdabroy']Galeria jest ok, gorzej z właścicielką :diabloti: Dziękuję :loveu: [/QUOTE] Proszę, polecam się na przyszłość :eviltong: A co ze mną nie tak? :mad: (oprócz tego że jestem szurniętą sklerotyczką z wyjątkowym poczuciem humoru :diabloti:) Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='marta1624']Proszę, polecam się na przyszłość :eviltong: A co ze mną nie tak? :mad: (oprócz tego że jestem szurniętą sklerotyczką z [B]wyjątkowym poczuciem humoru[/B] :diabloti:)[/QUOTE] O to chodzi :diabloti: Quote
marta1624 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='magdabroy']O to chodzi :diabloti:[/QUOTE] Dziękuję za komplement :diabloti: Lecę spać, dobranoc ;) Quote
Ty$ka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Obie idziecie spać o tej samej porze? :p Branoc. :D Quote
maxishine. Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Nie, ja się żegnam-kulturalna jestem:eviltong: Quote
Recommended Posts