Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Jak coś mi smakuje, to jest bardzo pojemny :diabloti:[/QUOTE]

Jak jeszcze waga stoi w miejscu to idealnie :lol: U mnie jestem chuda jak patyk, ale zgrubnąć nie umiem ;)

Posted

[quote name='magdabroy']A ja wczoraj zjadłam steka z grilla, kiełbaskę z ogniska, sałatkę z ogórka i fety, duszone warzywka, bagietkę z masłem ziołowym i krokiety ziemniaczane :loveu: a do tego wszystkiego, przepyszny sos czosnkowy :loveu:[/QUOTE]

:crazyeye: dałaś czadu, kobito.... i jakiego smaka mi teraz narobiłaś :placz:
sos czosnkowy też kocham i też potrafię wszystko z nim jeść, sałatki, obiad, kolację, śniadanie.. nawet Czipsy :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Hejka ;) Ciepło na dworze to nikogo na dogo nie ma, a ja z psiakami zajęta nawet fot nie porobiłam :roll:[/QUOTE]
witamy:)

My na trochę na dogo wpadamy,życzyć miłego i spokojnego wtorku:)

Posted

[quote name='unikatowydiament']witamy:)

My na trochę na dogo wpadamy,życzyć miłego i spokojnego wtorku:)[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy ;) Na razie na szczęście jest słoneczko :)

Posted

[quote name='magdabroy']Hejka :)

Rób jakieś foty i wrzucaj, bo zapomnę jak Twoje szczury wyglądają :evil_lol:[/QUOTE]

Hejka :) Cały czas się staram, ale średnio wychodzi ;) Bo albo ładna pogoda i nie mam kiedy przy zbójach, albo jak teraz burze :roll:

• Upvote 1
Posted

[quote name='magdabroy']Póki co, to kiepsko Ci idzie :eviltong:[/QUOTE]

Bo ja leń jestem, a i pogody nie ma :eviltong: Ale jak przyjdą moje zamówienia to na pewno będą fotki, bo będę przesyłać do Dog Style ;)

Posted

No i miły spacer zamienił się w koszmar - dzieciaki strzelili do mnie i Kai kulkami z pistoletu, więc Kaja się wystraszyła, i teraz boi się dzieci :angryy: Jak jeszcze spotkam te dzieciaki to :mad: