kalyna Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 O masakra :-o ja pewnie walnęłabym taki monolog, że całe osiedle słyszałoby mnie.... :shake: Quote
marta1624 Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 [quote name='kalyna']O masakra :-o ja pewnie walnęłabym taki monolog, że całe osiedle słyszałoby mnie.... :shake:[/QUOTE] Też walnęłam w przerwach z szarpiącą się Kają, ale tym dzieciakom było wszystko jedno chyba, miały mnie gdzieś :shake: W poniedziałek też tam idę, ale z kumpelą i jak będą dalej strzelać, to się przejdę do rodziców :angryy: Quote
Baski_Kropka Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Ale miałaś nei miłą sytuacje! Mnie by szlak trafił i bym te dzieci dopadła i za ucho zatargałą do rodziców! Nas ostatnio gównażeria wystraszyła petardami, pies się bawił na wolności bez smyczy a tu trzask prask petary... chwała bogu, że dał się odwołać.... Ale nie dorwałam dzieciarni bo by miały kłopoty.... Quote
marta1624 Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 [quote name='magdabroy']Dawaj lepiej jakieś foty :evil_lol:[/QUOTE] Jakieś dam jutro, bo jak będzie ładna pogoda to idziemy na dłuższy spacerek ;) [QUOTE] [COLOR=#000000]Ale miałaś nei miłą sytuacje! Mnie by szlak trafił i bym te dzieci dopadła i za ucho zatargałą do rodziców! [/COLOR] [COLOR=#000000]Nas ostatnio gównażeria wystraszyła petardami, pies się bawił na wolności bez smyczy a tu trzask prask petary... chwała bogu, że dał się odwołać....[/COLOR] [COLOR=#000000]Ale nie dorwałam dzieciarni bo by miały kłopoty....[/COLOR] [/QUOTE] No niestety mieszkam w mieście ułomów :angryy: Chociaż po lekturze: "Jak reagujecie na chamstwo innych psiarzy" to jeszcze nie jest źle, bo zbyt często takie akcje się nie zdażają ;) Quote
*Magda* Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='marta1624']Jakieś dam jutro, bo jak będzie ładna pogoda to idziemy na dłuższy spacerek ;) [/QUOTE] Ja liczę, że jutro będzie ładnie, to pójdę focić młodego i Torę w mleczach :loveu: Jest już tak żółto, że aż szkoda zmarnować takie tło :loveu: Quote
*Magda* Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Hej Marta :) Mam nadzieję, że pogoda jest taka jak chcesz i będą zdjęcia ze spacerku :) Quote
Baski_Kropka Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Haaa akurat, załamanie pogody w Polsce i w Niemcowni podobno też :/ Quote
marta1624 Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='magdabroy']Hej Marta :) Mam nadzieję, że pogoda jest taka jak chcesz i będą zdjęcia ze spacerku :)[/QUOTE] Hejka :) Pogoda bardzo nie taka jak chcę, leje jak z cebra :angryy: Jak się nie poprawi, to się zastrzelę chyba :shake: A z innych rzeczy- zaczynamy Barf :) Dzisiaj męczyłam się 40 minut, żeby zmielić kości z kurczaka (moje lęki nie odpuściły ;)), to już zmieliłam całe mięso. Psy zachwycone, mały zjadł bardzo łapczywie i warczał jak podchodziłam (! byłam w szoku !), a Kaja jadła wolno, warcząc na Lucka :) Podzieliłam 4 udka na 3 porcje, tak jak zawsze gotowane, a psy ciągle prosiły o więcej :lol: Quote
*Magda* Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 U mnie też pogoda do dupy :mad: Na przemian deszcz i słońce, więc zdjęć w mleczach nie zrobię :( No to barf'ujcie ;) Ważne, żeby psiaki były szczęśliwe :) Quote
marta1624 Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='magdabroy']U mnie też pogoda do dupy :mad: Na przemian deszcz i słońce, więc zdjęć w mleczach nie zrobię :( No to barf'ujcie ;) Ważne, żeby psiaki były szczęśliwe :)[/QUOTE] Psiaki szczęśliwe, moje ręce mniej :lol: Mam zamiar kupić indyka, to będzie na kilka razy :) Quote
łamAga Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 hejka ;) U nas na przemian deszcz i słońce , deszcz i słońce :lol: Quote
Oscar Patric Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='magdabroy']2 dni ciszy w galerii :mad:[/QUOTE] zapomniała o Nas:diabloti: Quote
marta1624 Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Nie zapomniałam, tylko zalatana jestem :) I mam kompletny mętlik w głowie z Barfowaniem :???: Daję od kilku dni rano surowe, po południu zupę, na oko po tak krótkim czasie psom to służy. Napisałam dla pewności w wątku Barf i kompletnie nic nie wiem. Niby nie można mieszać, ale zupę można. A co z suchą karmą jako smaczki na spacerze? Można czy nie? Jak nie to co w zamian? ;) Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 W zamian na spacerkach żółty ser, parówki, kawałki gotowanego mięsa itp. ;) Quote
angineuuka Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 ozory, jak się nie brzydzisz ;> moje je uwielbiają :D Quote
marta1624 Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 [quote name='magdabroy']W zamian na spacerkach żółty ser, parówki, kawałki gotowanego mięsa itp. ;)[/QUOTE] [QUOTE] [COLOR=#000000]ozory, jak się nie brzydzisz ;>[/COLOR] [COLOR=#000000]moje je uwielbiają [/COLOR]:-D [/QUOTE] Dzięki za pomoc ;) Zobaczę czy ser im przypasi, bo parówek to one nie tkną ;) A jak nie to mięsiwo :) Quote
Recommended Posts