Oscar Patric Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 widzę że tak samo zaliczyłaś egzamin jak Ja,gratulacje Quote
marta1624 Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Hejka :) Dzięki dziewczyny :) Odmeldowałam się to idę na WOŚP :p A dzisiaj po szkole pospacerkowałam z Kajką, ale nic ciekawego- pusto na mieście ;) Tylko przyszarżował do nas pies wielkości niufa, ale bardziej ze strachu niż agresji ;) Quote
aganela Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Tak to można studiować:P Co dokładniej studiujesz?:) U mnie sesja dopiero się zacznie 28.01.. teraz zaliczenia ćw.mamy tylko ciągle:( Quote
marta1624 Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Logistykę :) I semestr 5 zaliczony, znowu same zerówki :D Dzisiaj egzamin z notatkami, wczoraj grupowy, a z wykładów przepisuje ocenę :) Więc jest super :)) Quote
marta1624 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Hejka :) Dzięki :) A dzisiaj wróciłam ze spacerku, ponad 2h. Mimo że leje deszcz i śnieg ;) I ten owczar co dawałam jego zdjęcia, od pół roku jest wyrzucony, teraz znalazł się dla niego domek, i od tygodnia nie możemy go złapać z kilkoma osobami :( A domek sprawdzony, z 2 owczarkami, dobre warunki- psy karmione brit care, mieszkają w domu, śpią na łóżku lub legowiskach (jak wolą- ale nie mam nic do psów podwórkowych/kojcowych, o ile ktoś się nimi potrafi zająć a nie całe życie na łańcuchu/w kojcu, bez swojego ludzia ;)), podwórko, pani prawdziwa pasjonatka zabiera je codziennie na długi spacer po polach niedaleko domu. A tu klops, owczar nie podchodzi, wystraszony, chyba ktoś mu zrobił jakąś krzywdę bo był odważniejszy :( No nic, próbujemy do skutku... Quote
Aleksa. Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Siemanko :D mam nadzieje, że owczar da się złapać Quote
marta1624 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Mokre siemanko :D Ale wkurzona jestem... Poszłam na spacer z moimi i się doczepił labek sąsiadów (po co bramę zamykać...), a że szłam po tatę do pracy to momentami idę przy ruchliwej ulicy, więc musiałam go "zgubić"- całe buty w błocie, kurtka, bo pieprznęłam w kałużo-błotne-coś :pissed : Quote
*Magda* Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Hejka :) No to studia idą Ci całkiem dobrze :) A za owczara trzeba trzymać kciuki ;) Quote
marta1624 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Hej :) No nawet idą ;) w tym semestrze już w ogóle super :) Dzisiaj go szukałam i nic, jutro na blokach jestem to też poszukam... 5 osób go próbuje odłowić i nic, ma źle skojarzenia z człowiekiem bo nie chce podejść... Z tego co wiem to najprędzej idzie do mnie (znaczy Kajki)- do innych to na kilometr nie podchodzi :( Quote
marta1624 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 http://demotywatory.pl/4441642/Kobieca-zemste-zamietasz-do-konca-zycia Perfidna :p i pomysłowa :p Quote
kalyna Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Gratuluję ocen :) ja dopiero przed wszystkim jestem. Aż strach się bać :) Powodzenia w chwytaniu ONka, obyście dali radę. Quote
marta1624 Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Dzięki dziewczyny :) Byłam niedawno w miejscu gdzie śpi, ale go nie było... Wieczorem spróbujemy go znaleźć, zazwyczaj wieczorami biega :) A i rano byliśmy na polach, Kajka po powrocie wyglądała jak niedźwiedź brunatny, taka brudna :D Ja zresztą nie lepiej :p Quote
*Magda* Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 http://demotywatory.pl/4441642/Kobieca-zemste-zamietasz-do-konca-zycia Perfidna :P i pomysłowa :P Zemsta jest słodka :D Quote
marta1624 Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Aż za bardzo słodka :D Spacerowałam ponad godzinę w poszukiwaniu onka razem ze znajomą panią (razem go chcemy złapać)- no i 2 psy- Kajka i PON Unika ;) (btf- najgrzeczniejszy pies pod słońcem jakiego znam osobiście :loveu :). I onka brak :( Quote
marta1624 Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Hejka dziewczyny :) Dzięki unikatowy :)) Quote
rashelek Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Dobrze rozumiem, że Ty już masz semestr skończony? Oj za dobrze Ci! :D Trzymam kciuki za poszukiwania ONka, oby się znalazł, skoro domek na niego czeka :) Quote
marta1624 Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Tak, ja już po sesji :D Oj ja sama trzymam kciuki ;) Ten kundelek co z nim na zdjęciach był się okazało że ma dom, ale stołuje się u innych ;) Za to o owczarku słuch zaginął... Kurde, chyba odbiorą mi psy :( Nie potrafię się nimi zająć, nawet kurczaków małych im nie daję, a mięso kupuję w sklepie :( (:diabloti : ). Quote
marta1624 Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 No już się kontroli spodziewam :p Dzisiaj widziałam tego onka ale znajomego szczyl onkowy poleciał i go wystraszył :/ No nic, szukamy dalej... Za to udany spacerek z onkowym Aleksem i onkowo-hasky Aro, psiaki poszalały ;) Quote
Recommended Posts