Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka :)

Dzięki dziewczyny :) Odmeldowałam się to idę na WOŚP :p

A dzisiaj po szkole pospacerkowałam z Kajką, ale nic ciekawego- pusto na mieście ;) Tylko przyszarżował do nas pies wielkości niufa, ale bardziej ze strachu niż agresji ;) 

Posted

Hejka :) Dzięki :)

A dzisiaj wróciłam ze spacerku, ponad 2h. Mimo że leje deszcz i śnieg ;) I ten owczar co dawałam jego zdjęcia, od pół roku jest wyrzucony, teraz znalazł się dla niego domek, i od tygodnia nie możemy go złapać z kilkoma osobami :( A domek sprawdzony, z 2 owczarkami, dobre warunki- psy karmione brit care, mieszkają w domu, śpią na łóżku lub legowiskach (jak wolą- ale nie mam nic do psów podwórkowych/kojcowych, o ile ktoś się nimi potrafi zająć a nie całe życie na łańcuchu/w kojcu, bez swojego ludzia ;)), podwórko, pani prawdziwa pasjonatka zabiera je codziennie na długi spacer po polach niedaleko domu. A tu klops, owczar nie podchodzi, wystraszony, chyba ktoś mu zrobił jakąś krzywdę bo był odważniejszy :( No nic, próbujemy do skutku...

Posted

Mokre siemanko :D

Ale wkurzona jestem... Poszłam na spacer z moimi i się doczepił labek sąsiadów (po co bramę zamykać...), a że szłam po tatę do pracy to momentami idę przy ruchliwej ulicy, więc musiałam go "zgubić"- całe buty w błocie, kurtka, bo pieprznęłam w kałużo-błotne-coś :pissed :

Posted

Hej :)

No nawet idą ;) w tym semestrze już w ogóle super :)

Dzisiaj go szukałam i nic, jutro na blokach jestem to też poszukam... 5 osób go próbuje odłowić i nic, ma źle skojarzenia z człowiekiem bo nie chce podejść... Z tego co wiem to najprędzej idzie do mnie (znaczy Kajki)- do innych to na kilometr nie podchodzi :(

Posted

Dzięki dziewczyny :) Byłam niedawno w miejscu gdzie śpi, ale go nie było... Wieczorem spróbujemy go znaleźć, zazwyczaj wieczorami biega :)

A i rano byliśmy na polach, Kajka po powrocie wyglądała jak niedźwiedź brunatny, taka brudna :D Ja zresztą nie lepiej :p

Posted

Aż za bardzo słodka :D

Spacerowałam ponad godzinę w poszukiwaniu onka razem ze znajomą panią (razem go chcemy złapać)- no i 2 psy- Kajka i PON Unika ;) (btf- najgrzeczniejszy pies pod słońcem jakiego znam osobiście :loveu :). I onka brak :(

Posted

Tak, ja już po sesji :D

Oj ja sama trzymam kciuki ;) Ten kundelek co z nim na zdjęciach był się okazało że ma dom, ale stołuje się u innych ;) Za to o owczarku słuch zaginął...

Kurde, chyba odbiorą mi psy :( Nie potrafię się nimi zająć, nawet kurczaków małych im nie daję, a mięso kupuję w sklepie :( (:diabloti : ).

Posted

No już się kontroli spodziewam :p

Dzisiaj widziałam tego onka ale znajomego szczyl onkowy poleciał i go wystraszył :/ No nic, szukamy dalej...

Za to udany spacerek z onkowym Aleksem i onkowo-hasky Aro, psiaki poszalały ;)