marta1624 Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 O kanarka chciałam :) Jakiś taki cichszy się wydaje (pewnie mylnie :D) Quote
Aleksa. Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 O kanarka chciałam :) Jakiś taki cichszy się wydaje (pewnie mylnie :D) mój wcale cichy nie byl :D Quote
angineuuka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Ja kiedyś miałam 12 papug na raz :p facet chciał je wypuścić. Quote
Aleksa. Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Ja kiedyś miałam 12 papug na raz :P facet chciał je wypuścić. Szalona :D Quote
angineuuka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Moja mama je wzięła. Teraz bym na bank tyle nie wzięła, a na pewno o nie papug :p Quote
marta1624 Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Hejka mamusiu :) Ola tak myślałam że się mylę :D Angina to jakbym kanarka brała to samicę :) 12 papug... O ja cię, oszalałabym :p O 12 za dużo :p Ale to ja, mnie ptaszyny nie podpasowały po prostu :) Quote
łamAga Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Hejka ;) ja jeste anty ptasia , ptaki kojarza i sie z chorobami nie wiem dlaczego i z ogromnym hałasem :P od czasu do czasu zgadzam sie isc z Sebastianem na wystawe ptaków jak bardzo prosi ale długo tam nie wytrzymuje :P Quote
marta1624 Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Ja marzyłam o Arze :loveu : Znajoma ma Żako, bardzo kontaktowy ptak :) Kubuś :D Aga ja nie anty- ptasia ale jakoś po papużkach gadułach mi przeszło :) złoża tym tata jest na ptaki cięty bo nam styropian z elewacji wycinają i gniazda robią :p Unikatowy ja właśnie miałam faliste :) Jedna znaleziona, jedna dokupiona :) Angina zeberki mało głośne? Czy z wyglądu byś chciała? Ehh tak poczytam to jeszcze ptaka kupię :p wolierę już mam :p Quote
kalyna Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Jaka abstrakcja tu ;) my zawsze tylko psy i koty, nudni jesteśmy :D Quote
angineuuka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Czy mało głośne to nie wiem :p ale są fajne ;) albo nierozlaczki :p dobrze ze mimo wszystko nie mam parcia na ptaka xd Quote
marta1624 Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Alina ciekawe tematy, ornitolodzy :D Angina ja też (jeszcze!) nie ;) Chociaż z chęcią bym się zagryzoniła jeszcze... :) Quote
marta1624 Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Bierz, zazwyczaj w kubkach pływają to się ucieszy :)) Quote
Erykowa Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Hej,ja anty ptasia ;) ale psa byś jakiegoś pokazała ;) Quote
marta1624 Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Mam jakieś fotki tylko czasu mniej ;) Byłam teraz na spacerku, miałyśmy trasę, ale się wpakowałyśmy w mojego tatę, który jechał autem, i nas zabrał, żeby Lucek nie płakał :/ Tak więc dzisiaj idziemy jeszcze raz wieczorem :D Quote
marta1624 Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Hejka unikatowy :) No to mnie pozarażałyście, gardło mnie boli :p I jutro biorę autko i jadę do miasta obok do lidla, bo bym sobie buty chciała kupić... Chociaż pewnie to samobójstwo i tak się nie dopcham :D Quote
angineuuka Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Nie wiem czy teraz wezmę, nie zamarznie? :p Quote
Recommended Posts