Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jamnior elegancko wygląda w tym kubraczku, idealny rozmiar!

Te norwegi są strasznie niepomyślane, obwody wielkie a paski za krótkie :P Na moją obwodem by było M-L, a przedni pasek 15cm za krótki :lol:

Za to baaardzo podoba mi się to połączenie niebieskim z zielonym i może bym się skusiła na takie X, ale nie mam do nich smyczy. No i rzadko nosimy szelki ;)

Oj przykro mi bardzo :< Trzymaj się!

Posted

Dzięki dziewczyny ;) 

Aguś nie ma za co ;)

Marta te X mam dla Kajki, fajne szele za tą cenę :)

Trzymam się jakoś, przynajmniej staram, okazało się że był chory na chorobę której nazwy zupełnie nie pamiętam, i to kwestia czasu. Już dzisiaj był słaby, zupełnie inaczej jak wczoraj. Leżał na boku, nie ruszał się, oczy przymknięte.... A wczoraj jeszcze mnie dziabnął... Muszę znaleźć sobie zajęcie na najbliższe dni bo oszaleje, zaraz pójdę na bardzo długi spacer, potem posprzątam, jakoś zleci czas...

Posted

U mnie szele to dość często ;)

Alina ja też w to wierzyłam...

Marta no trzeba do przodu, pochowaliśmy go godnie koło Maksia i Kinderka (psiak i królik). Cieszę się tylko z tego, że w miejscu z którego go mam zostałby zabity już 2 lata temu, a tak to przynajmniej tyle więcej, biegał w zagrodzie, dostawał ukochaną natkę i od czasu do czasu rzecz której nie powinien, ale uwielbiał... Suchą kromkę chleba ;) Pozostała trzoda która już umarła na pewno się nim zajmnie, muszę w to wierzyć ;) A w zagrodzie pozostała tylko pusta klatka, pogryzione tuje i pełno dziur... A w sercu pustka....

Posted

Hejka :)

Oj tak, miałam już kilka razy... Chociaż teraz jak mam to jest gorzej, bo przez historię z Kiwkiem nie mogę spokojnie leżeć, zaraz mam głupie myśli, a i spacer dłużej niż godzinę odpada, bo mnie czyści.... Dobrze że już przechodzi ;) Dzisiaj połaziłam 3h na spacerze, piękna pogoda... Oby jutro też tak było :) 

Posted

Hejka :) Dzięki dziewczyny :) 

Dzisiaj ciekawy dzień.... Najpierw 3h spaceru z labkiem i kundelosem Cyrusem, potem 1h po mamę, i 1h po tatę :D Dzień spacerowy z katarem :P Ale stwierdziłam że do leżenia w łóżku się nie nadaję ;)