rashelek Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Jamnior elegancko wygląda w tym kubraczku, idealny rozmiar! Te norwegi są strasznie niepomyślane, obwody wielkie a paski za krótkie :P Na moją obwodem by było M-L, a przedni pasek 15cm za krótki :lol: Za to baaardzo podoba mi się to połączenie niebieskim z zielonym i może bym się skusiła na takie X, ale nie mam do nich smyczy. No i rzadko nosimy szelki ;) Oj przykro mi bardzo :< Trzymaj się! Quote
marta1624 Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Dzięki dziewczyny ;) Aguś nie ma za co ;) Marta te X mam dla Kajki, fajne szele za tą cenę :) Trzymam się jakoś, przynajmniej staram, okazało się że był chory na chorobę której nazwy zupełnie nie pamiętam, i to kwestia czasu. Już dzisiaj był słaby, zupełnie inaczej jak wczoraj. Leżał na boku, nie ruszał się, oczy przymknięte.... A wczoraj jeszcze mnie dziabnął... Muszę znaleźć sobie zajęcie na najbliższe dni bo oszaleje, zaraz pójdę na bardzo długi spacer, potem posprzątam, jakoś zleci czas... Quote
kalyna Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 O nieeeee :placz: wierzyłam, ze to tylko chwilowy spadek formy... współczuję... Quote
rashelek Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Tylko pies musiałby je nosić, a u nas to rzadkość ;) Oj musi Ci być teraz ciężko... Ale trzeba być twardym i iść do przodu, to najlepsze lekarstwo. Quote
marta1624 Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 U mnie szele to dość często ;) Alina ja też w to wierzyłam... Marta no trzeba do przodu, pochowaliśmy go godnie koło Maksia i Kinderka (psiak i królik). Cieszę się tylko z tego, że w miejscu z którego go mam zostałby zabity już 2 lata temu, a tak to przynajmniej tyle więcej, biegał w zagrodzie, dostawał ukochaną natkę i od czasu do czasu rzecz której nie powinien, ale uwielbiał... Suchą kromkę chleba ;) Pozostała trzoda która już umarła na pewno się nim zajmnie, muszę w to wierzyć ;) A w zagrodzie pozostała tylko pusta klatka, pogryzione tuje i pełno dziur... A w sercu pustka.... Quote
marta1624 Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Dzięki Madzia ;) Miałam fotki wstawiać ale coś się ogarnąć nie mogę :oops: Quote
*Magda* Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Ogarnij się, a fotki wrzucisz innym razem ;) Quote
marta1624 Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Ogarniam, powoli ale ogarniam ;) Przynajmniej mi schodzi biegunka, bo od piątku mam :( Jakieś ustrojstwo u mnie panuje :( Quote
marta1624 Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Ehh, a myślałam że tylko u mnie... Quote
rashelek Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Nie ma nic gorszego niż grypa jelitowa... Raz miałam i myślałam, że się wykończę :shake: Quote
marta1624 Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 Hejka :) Oj tak, miałam już kilka razy... Chociaż teraz jak mam to jest gorzej, bo przez historię z Kiwkiem nie mogę spokojnie leżeć, zaraz mam głupie myśli, a i spacer dłużej niż godzinę odpada, bo mnie czyści.... Dobrze że już przechodzi ;) Dzisiaj połaziłam 3h na spacerze, piękna pogoda... Oby jutro też tak było :) Quote
marta1624 Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 Hejka dziewczyny ;) Pecha ciąg dalszy... Jestem przeziębiona :loveu: Quote
rashelek Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Nie wiesz, kochana, że jak się sypie to wszystko po kolei? Zdrówka dużo, oby było coraz lepiej! :) Quote
łamAga Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 groka sobie zrób i pod kołderkę :laugh2_2: Quote
marta1624 Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Hejka :) Dzięki dziewczyny :) Dzisiaj ciekawy dzień.... Najpierw 3h spaceru z labkiem i kundelosem Cyrusem, potem 1h po mamę, i 1h po tatę :D Dzień spacerowy z katarem :P Ale stwierdziłam że do leżenia w łóżku się nie nadaję ;) Quote
łamAga Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Podobno spacery w katarze są bardzo wskazane ;) Quote
Recommended Posts