Guest TyŚka Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Ojj... to zrób jej fotki, poogłaszaj. Może jednak komuś zaginęła? :) Quote
marta1624 Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Właśnie fotki robiłam, ale kalkulatorem i noc nie widać :pissed: Spróbuję ją jutro dorwać rano ;) Ogólnie aparat mi się psuje w fonie, miałam 37 zdjęć ze spaceru z kol i labkiem Tomciem i ciężarówką z Szilką, i wszystkie mi wyświetla jako "plik nieczytelny". Nacisnęłam żeby się cośtam usunęło, i teraz niby robi, zobaczymy jak długo. Ale tamtych nie mogę wyświetlić :( Quote
Guest TyŚka Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Morał z tego jeden: aparat prosi się o wymianę :p Quote
marta1624 Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Morał jeden, ale kasy szkoda :p Quote
rashelek Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Też nie lubię półzacisków, bo Miczka nigdy nie chodzi z jednej strony ;) Dlatego mamy martingale albo zatrzaski. I jak z tą suńką, widziałaś ją dzisiaj? Quote
łamAga Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 lepsze fotki kalkulatorem niż żadne hehe :P Quote
marta1624 Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Hejka wszystkim :) Aguś dzięki za pocieszenie :) Marta ja właśnie mam tak samo, kręci się na smyczy... A suni nie było, podobno należy do pijaczków i dlatego tak lata i prosi się o głaski i jedzenie :/ Będę na nią polować ;) Quote
marta1624 Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Hejka Madzia, dziękuję :loveu: Paczka w drodze, 3 inne zamówione, ja na zakupach z kol, więc miły :) Quote
rashelek Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Mnie to nawet za bardzo nie przeszkadza, że się kręci na smyczy, musi sobie powąchać ;) Grunt, że w razie konieczności nie zmienia stron :D A takie psy pijaczków to przykry widok. U nas też taki psiak biegał, dopóki ludzie nie zaczęli dzwonić na SM (mix boksera z amstaffem najpewniej, więc trudno się dziwić). To coś Ty nazamawiała, że tyle paczek idzie? Chwal się szybko! :D 1 Quote
kalyna Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Marta chwal się, coś kupiła :D a nuż coś mi wpadnie w oko :D Quote
Oscar Patric Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 oj tak pokaż koniecznie co kupiłaś:) Quote
aganela Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 A ja nie wiem co mam wybrać na leśne spacery dla Viki bardziej, choć i Lu bym zakładała. Który kolor trixie fusion(czarno-zielony czy czarno-pomarańczowy) bardziej pasuję do wilczastego i czarno-podpalanego owczarka? Zastanawiam się między Norwegami(jaki rozmiar wybrać l-xl czy xl, a tymi Y kształtnymi L czy l-xl?Lu jest db zbudowana, Vi bardziej sucha) które lepsze na spacery w leśne ostrężyny? Zielony chyba bardziej do Vi..a pomarańcz do Lu...ale chcę jedne kupić. Quote
marta1624 Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Hejka dziewczyny :) Zamówiłam szelki dla małego, obrożę dla Kajki (trixie cavo :P), i mięso z aspolu :) Nudy :evil_lol: A i gniazdo dla choma z trawy :) Aganela ja mam niebiesko-zielone trixie, super są :) Jeśli chodzi o norwegi, to podobno mają bardzo krótkie "przody", i nawet na moją średnio zbudowaną nie ma (l-xl nosi border jak kiedyś czytałam na wątku obrożowym, i to na styk). Ja mam te y, rozmiar z tego co pamiętam l-xl, i one są dobre ;) Quote
rashelek Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 E tam to faktycznie lipa z zakupami, żadnego wypasu :P Quote
kalyna Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 To mięso też chciałam kupić... ale jednak zrezygnowałam... bo miejsca w zamrażarce nie mam... Quote
marta1624 Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Same nudne rzeczy :P Ale jakie potrzebne :evil_lol: Nie wiem jak bez nich żyłam do tej pory :D Ja zamrażarkę też mam pełną, ale u babci trochę wolnego :) Chciałam kupić piłkę ledową, ale trochę mi teraz kasy szkoda (bo z zooplusa doszła paczka :siara:) Quote
kalyna Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 ooo właśnie, a z zooplusa co zamówiłaś? bo Tobie też coś brakowało do darmowej wysyłki? Ja właśnie niedawno dostałam info, ze moja paczka została wysłana :laugh2_2: 1 Quote
aganela Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Jakoś niebieskie mi do nich nie pasują,zielone super dla wilczastej,ale znowu nie widać w lesie...o losie..ja zaś zaszalalam w sklepie z kosmetykami dla siebie dwa razy;) Quote
Guest TyŚka Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 A ja się wkurzyłam, bo sobie myślę: zamówienie zrobię, i owszem - zrobiłam... ale przelać nie mam jak kasy, bo coś z moim kontem się stało. Tzn. nie mogę w ogóle wejść na stronę dla klientów indywidualnych... inne mojego banku mi wchodzą... Quote
łamAga Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Chciałam kupić piłkę ledową, ale trochę mi teraz kasy szkoda (bo z zooplusa doszła paczka :siara:) to dawaj foty :P Quote
marta1624 Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Dam foty jutro :) Aganela to pomarańcz :loveu: A dla siebie też ważne zakupki, nie tylko psie :D Ja dzisiaj kupiłam 2 świeczniki :) Alina tak to ja. Ostatecznie wzięłam karmę :) Do niej dawali małego bałwanka (akurat mi pasi, bo miałam jednego i psy się kłóciły o niego), plus zamówiłam miskę dla choma, konga wubbę i kurtkę dla jamniora :) Tyśka nie no to masz szczęście jak nic... A ja jeszcze skorzystałam z jednego sklepu z DDD... Planowałam wziąć smaki, a wyszły 2 piłki i naklejka samochodowa :D Quote
Recommended Posts