Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojj... to zrób jej fotki, poogłaszaj. Może jednak komuś zaginęła? :)

Posted

Właśnie fotki robiłam, ale kalkulatorem i noc nie widać :pissed: Spróbuję ją jutro dorwać rano ;)

Ogólnie aparat mi się psuje w fonie, miałam 37 zdjęć ze spaceru z kol i labkiem Tomciem i ciężarówką z Szilką, i wszystkie mi wyświetla jako "plik nieczytelny". Nacisnęłam żeby się cośtam usunęło, i teraz niby robi, zobaczymy jak długo. Ale tamtych nie mogę wyświetlić :(

Posted

Hejka wszystkim :) Aguś dzięki za pocieszenie :)

Marta ja właśnie mam tak samo, kręci się na smyczy... A suni nie było, podobno należy do pijaczków i dlatego tak lata i prosi się o głaski i jedzenie :/ Będę na nią polować ;)

Posted

Mnie to nawet za bardzo nie przeszkadza, że się kręci na smyczy, musi sobie powąchać ;) Grunt, że w razie konieczności nie zmienia stron :D

A takie psy pijaczków to przykry widok. U nas też taki psiak biegał, dopóki ludzie nie zaczęli dzwonić na SM (mix boksera z amstaffem najpewniej, więc trudno się dziwić).

To coś Ty nazamawiała, że tyle paczek idzie? Chwal się szybko! :D

• Upvote 1
Posted

A ja nie wiem co mam wybrać na leśne spacery dla Viki bardziej, choć i Lu bym zakładała. Który kolor trixie fusion(czarno-zielony czy czarno-pomarańczowy) bardziej pasuję do wilczastego i czarno-podpalanego owczarka? Zastanawiam się między Norwegami(jaki rozmiar wybrać l-xl czy xl, a tymi Y kształtnymi L czy l-xl?Lu jest db zbudowana, Vi bardziej sucha) które lepsze na spacery w leśne ostrężyny? Zielony chyba bardziej do Vi..a pomarańcz do Lu...ale chcę jedne kupić.

Posted

Hejka dziewczyny :)

Zamówiłam szelki dla małego, obrożę dla Kajki (trixie cavo :P), i mięso z aspolu :) Nudy :evil_lol: A i gniazdo dla choma z trawy :)

Aganela ja mam niebiesko-zielone trixie, super są :) Jeśli chodzi o norwegi, to podobno mają bardzo krótkie "przody", i nawet na moją średnio zbudowaną nie ma (l-xl nosi border jak kiedyś czytałam na wątku obrożowym, i to na styk). Ja mam te y, rozmiar z tego co pamiętam l-xl, i one są dobre ;)

Posted

Same nudne rzeczy :P Ale jakie potrzebne :evil_lol: Nie wiem jak bez nich żyłam do tej pory :D

Ja zamrażarkę też mam pełną, ale u babci trochę wolnego :)

Chciałam kupić piłkę ledową, ale trochę mi teraz kasy szkoda (bo z zooplusa doszła paczka :siara:)

Posted

ooo właśnie, a z zooplusa co zamówiłaś? bo Tobie też coś brakowało do darmowej wysyłki?

Ja właśnie niedawno dostałam info, ze moja paczka została wysłana :laugh2_2:

• Upvote 1
Posted

Jakoś niebieskie mi do nich nie pasują,zielone super dla wilczastej,ale znowu nie widać w lesie...o losie..ja zaś zaszalalam w sklepie z kosmetykami dla siebie dwa razy;)

Posted

A ja się wkurzyłam, bo sobie myślę: zamówienie zrobię, i owszem - zrobiłam... ale przelać nie mam jak kasy, bo coś z moim kontem się stało. Tzn. nie mogę w ogóle wejść na stronę dla klientów indywidualnych... inne mojego banku mi wchodzą...

Posted

Dam foty jutro :)

Aganela to pomarańcz :loveu: A dla siebie też ważne zakupki, nie tylko psie :D Ja dzisiaj kupiłam 2 świeczniki :)

Alina tak to ja. Ostatecznie wzięłam karmę :) Do niej dawali małego bałwanka (akurat mi pasi, bo miałam jednego i psy się kłóciły o niego), plus zamówiłam miskę dla choma, konga wubbę i kurtkę dla jamniora :)

Tyśka nie no to masz szczęście jak nic...

A ja jeszcze skorzystałam z jednego sklepu z DDD... Planowałam wziąć smaki, a wyszły 2 piłki i naklejka samochodowa :D