Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka Aguś, dziękuję :)

Chom ma posprzątane już tak dosłownie, małe przeróbki (sikał do tunelu i musiałam go zmodyfikować :pissed:), plus przeniesiony piasek (ciekawe czy gamoń znajdzie :D), bo bez przerwy miska z żarciem była nim wypełniona. A teraz śpi po remoncie :p

Posted

Hejka :)

Dzięki unikatowy :)

Tyśka no ba, w 5 osób pisaliśmy to nie mogliśmy oblać :D Tylko kolejne projekty do zrobienia :pissed: I zajęcia z ukochanym wykładowcą, którego nienawidzę, w sobotę :loveu: Ale tylko 6h :p

Posted

Ja w tym tygodniu też mam niesamowity zapierdziel... weekend zapowiada się w książkach - tsa... :p

Posted

Hejka dziewczyny :) Dzięki Zuzaw ;)

U mędziarzy wszystko ok, dzisiaj kupiłam dywan, kończymy robić sypialnie rodziców, Kajka sadzi się na onki (oprócz kumpli stałych),bo jeden ją niedawno nastraszył,  Lucek jak zwykle nieznośny szczeka na obcych i nikomu nie daje normalnie przejść, a chom obrażony cały czas. Jak zwykle :loveu: Tylko króliki względnie zadowolone na dworze :D

Posted

U mędziarzy wszystko ok, dzisiaj kupiłam dywan, kończymy robić sypialnie rodziców, Kajka sadzi się na onki (oprócz kumpli stałych),bo jeden ją niedawno nastraszył,  Lucek jak zwykle nieznośny szczeka na obcych i nikomu nie daje normalnie przejść, a chom obrażony cały czas. Jak zwykle :loveu: Tylko króliki względnie zadowolone na dworze :D

czyli wsio w normie, bo nie może być za dobrze :evil_lol:

Posted

Hejka dziewczyny :) Dokładnie Alina, nie może być za spokojnie :evil_lol:

Brakuje mi 20zł do zamówienia z zooplus, nie mam pomysłu co kupić :niewiem: Jakieś pomysły na zabawkę/zabawki?

Posted

Z początku przeczytałam 200zł i tak myślę "ale o so chozi" :evil_lol:

http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/kong_dla_psa/classic/190081 to jest całkiem spoko pomysł, mogłabyś wziąć zamiast tej Jolly :D A jak coś tańszego, to pewnie wzięłabym ze dwie piłki tanie, np. Crackle Balla i jakąś jeszcze.

A teraz znalazłam, że jeszcze prezent można wziąć do paczki, to sobie dorzuć :P Pewnie jakieś smaki, ale zawsze coś. http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/interaktywne/na_inteligencje/463688

Posted

Nie olewam, ale dziś nie mam czasu na nic :lookarou:

Wracając z pracy, odebrałam Theosia. Potem prosto po kolegę i jego syna i do nas do domu.

Kolega był mi potrzebny, bo przyjechał koleś kupić Bogdana motor, a Bogdan w pracy do północy :roll:

Jak już sprawa z motorem była załatwiona, to musiałam jechać odwieźć kolegę z synem.

W efekcie, obiad jadłam przed 18 :grab:

Posted

No to nie zazdroszczę Madzia :( Dobrze że już masz luźniej :)

Marta nie musisz szukać, już zamówione :) Kod na kocyk miałam, ale chciałam wykorzystać kod na 100punktów, a 2 nie można :) Ale wielkie dzięki :) 

Ostatecznie wyszło ponad 180zł, ale się rozgrzeszyłam- karmę wzięłam, Konga wubbę, ubranko dla małego i miseczkę dla choma. Teraz napadnę na fera.pl 2 grudnia :evil_lol:

Posted

Uuu nie moża 2 kuponów naraz? To nieładnie bardzo... Chciałam przy karmie wrzucić ten na pkt i bon rabatowy, myślałam, że nie ma ograniczeń :hmmmm:

Pochwal sie zakupami, jak tylko przyjdą! Jakie ubranko wzięłaś jamniorowi? :D

Posted

To jestem ciekawa jak ubranko będzie układać się na piechu :D