Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A pewnie, że łańcuchy kupuję... co miesiąc o jedno oczko mają dłuższe :evilbat:

taka jestem dla nich dobra :loveu:

e tam nie jedź do szkoły, nauka jest przereklamowana...

Guest wolfheart
Posted

Ehhh franie to ja kiedyś miałam ale taką do prania :D na drugie mam Monika :P

haha ja też miałam Franię stała obok nowej pralki,nawet praliśmy w niej kilka lat temu coś tam,bo nadal działała :jumpie:

Posted

My jak sie tutaj przeprowadzilismy to tez pralismy we frani bo stara pralka zostala na blokach razem z babcią :D i zanim kupilismy nową to pranie we franci i wirowanko w takiej małej śmiesznej naciąganej wirówce :D

Posted

Ja też miałam franię :D Cały czas działa, jest u babci :)

Byłam na spacerku... No i mój pies zacznie się pewnie siepać na onki :loveu: Miałyśmy kontakt z jednym niezbyt miłym.... 

Posted

Bo ja od zawsze pilnie się uczę :p Jutro np znowu egzamin... Chyba czas ściągi podrukować :siara: Ale ciii, i tak jestem jedną z bardziej poinformowany ch i z całej grupy najwięcej na zajęcia chodzę :D

Posted

Jakbym miała uczelnię w weekend, to na bank nie chciałoby mi się chodzić na zajęcia. A jak do tego bym pracowała w tygodniu, to już w ogóle :P

I tak w tym semestrze baaardzo sobie odpuścilam, mimo, że to licencjat już. Ale kurde, skoro ci, którzy wcale nie chodzą mają takie same/lepsze wyniki ode mnie, jak jestem praktycznie zawsze, to na cholerę mam czas marnować...