Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podoba mi się Twój pokój :D

U nas kropi, jest zimno, mna jutro zapowiadają śnieg...

Posted

To szukaj sobie dalej :eviltong:

Szukam, ale nikt nie chce przyjąć :p

Podoba mi się Twój pokój :D

U nas kropi, jest zimno, mna jutro zapowiadają śnieg...

Dzięki ;)

Ale pocieszyłaś z pogodą, liczyłam na poprawę... Chociaż wolę śnieg niż deszcz :)

Posted

A mnie niedługo przyniesie drugą parę glanów, bo oczywiście moje jedne przeżyły tylko rok :D

Posted

A mnie niedługo przyniesie drugą parę glanów, bo oczywiście moje jedne przeżyły tylko rok :D

coś ty im zrobiła :evil_lol:

moje stoją i wyglądają jak nówki :laugh2_2:

ja czekam za 3 przesyłkami listowymi... bo na konkretne zamówienie nie mogę się zebrać, szkoda mi tyle kasy wydać, ale to nieuniknione jest :nonono2:

Posted

Madzia co za prezent Theo dostanie? :)

Tyś to ty masz dar :megagrin:

Alina ja wolę listy, bo na kuriera to zawsze wyglądać muszę i pół dnia marnuję :pissed: Bo oczywiście zadzwonić to nie łaska :lmaa:

Posted

Hej,hej

Bardzo fajne meble ! i pokój

U nas ciemno strasznie,pada i wieje do tego.Ale w przysz.tyg.ma być słonko tyle,że z 2 st.Ale chyba wolę zimniej i słonko niż tą ciemnicę :(

Posted

Hejka :) O tak, ja też wolę zimniej ze słońcem niż to co teraz ;) Ale na spacerku i tak byłam, z seterem Notkiem :) Psiaki pobiegały, my z panią porozmawiałyśmy. Teraz bym wyszła z kol i labkiem Tomciem, ale na kuriera czekam więc nici z tego (ma być między 10 a 12) :pissed: 

Posted

Jeszcze mu ich nie pokazałam, bo by chyba oszalał :D

Łyżwy mają motyw Zygzaka McQueen'a ;)

O takie:

http://www.ebay.de/itm/Disney-Cars-Rutscherla-Kinder-Schlittschuhe-Gr-24-31-Powerslide-Ice-Skates/181298405182?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D475050e6ee304c9e86b51ff95835ecc7%26pid%3D100033%26prg%3D20131017132637%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D181298405182

Teraz czekam tylko na Mikołaja, młody dostanie łyżwy i możemy jechać :eviltong:

Trzy sezony opuściłam, ale teraz już nie odpuszczę :megagrin:

Posted

O ja Zygzak :loveu: Takąż zapalona łyżwiara? Ja już wieki nie jeździłam, zabiłabym się :D Mikołaj może dzisiaj już przyjść, w końcu tyle dzieci do obskoczenia że może zacząć roznosić :evil_lol:

Posted

Alina ja wolę listy, bo na kuriera to zawsze wyglądać muszę i pół dnia marnuję :pissed: Bo oczywiście zadzwonić to nie łaska :lmaa:

Mi to obojętne jest, bo zawsze ktoś w domu odbierze. Choć kurier to w necie sprawdzam i wiem, kiedy przesyłki mogę się spodziewać (tak samo jak pp48). A z listami, to ten plus, ze wiem o której godzinie listonosz jeździ ale nie wiem czy ma do mnie przesyłkę czy jeszcze nie.

I kurierzy coraz rzadziej chcą aby im podpisywać.

Posted

Zapalona nie, bo moja jazda pozostawia wiele do życzenia, ale bardzo lubię :grins:

I to najważniejsze :D

Mi to obojętne jest, bo zawsze ktoś w domu odbierze. Choć kurier to w necie sprawdzam i wiem, kiedy przesyłki mogę się spodziewać (tak samo jak pp48). A z listami, to ten plus, ze wiem o której godzinie listonosz jeździ ale nie wiem czy ma do mnie przesyłkę czy jeszcze nie.

I kurierzy coraz rzadziej chcą aby im podpisywać.

U mnie znowu zazwyczaj nikogo nie ma, i jest problem :pissed: I jeszcze rzadko dzwonią, a potem pretensje że nikogo nie ma :lmaa:

Posted

coś ty im zrobiła :evil_lol:

moje stoją i wyglądają jak nówki :laugh2_2:

A nic takiego, sprawdzałam czy faktycznie są nieśmiertelne :siara: Okazało się jednak,  że nie. O kolejne mam zamiar dbać.

Tyś to ty masz dar :megagrin:

Wiem, moja mamusia jest ze mnie dumna :grins:

O raaany, łyżwy :loveu:  Zazdroszczę Theosiowi.

Posted

A co Ci kurier ciekawego przyniósł? :D

U mnie też zawsze ktoś jest w domu, więc luzik. Ale już kilka razy czekałam i mobilizowałam rodzinkę na paczkę, która nawet nie była wysłana ;) 

Posted

Ja czekałam na nic psiowego, więc nudy.... Tylko głowice do grzejnika ;)

Za to pogoda straszna że się leniwimy znów, na łóżku (tsaa, onek na łóżku :siara:) Ale jutro ma niby nie padać, a w piątek spacer z labkiem  :jumpie:

Posted

A nic takiego, sprawdzałam czy faktycznie są nieśmiertelne :siara: Okazało się jednak,  że nie. O kolejne mam zamiar dbać.

Wiem, moja mamusia jest ze mnie dumna :grins:

O raaany, łyżwy :loveu:  Zazdroszczę Theosiowi.

Tyś ty lepiej nie testuj więcej  :megagrin:  Jamam łyżwy jeszcze po mamie, ale nie używam ;)

Ja też mu zazdroszczę :megagrin:

Idę z wami  :laugh2_2: