Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No na farbie pisało że wrzosowy :) Mam 2 ściany jasne, kremowe, jedna fiolet (i tu będą meble), i pasy :)

Bo Abik jest gruby :p Znaczy się, jak to teraz się nazywa, ma rubensowskie kształty, jest puszysty :D Bo on tylko śpi, je, albo kołowrotek (no i piasek), a na wybieg to jaśnie PAN nie chce (hmmm, przynajmniej resztę dywanu nie posieka :diabloti:)

Posted

No na farbie pisało że wrzosowy :) Mam 2 ściany jasne, kremowe, jedna fiolet (i tu będą meble), i pasy :)

Bo Abik jest gruby :P Znaczy się, jak to teraz się nazywa, ma rubensowskie kształty, jest puszysty :D Bo on tylko śpi, je, albo kołowrotek (no i piasek), a na wybieg to jaśnie PAN nie chce (hmmm, przynajmniej resztę dywanu nie posieka :diabloti:)

Nooo oni różnie nazywają te kolory , w zależności od firmy farby ;)

ja lubię takie łączenie kolorów , ja tez mam dwie ściany fioletowe a dwie zielone ;)

Oj tam od razu gruby , jest chudy inaczej :D

Posted

Nooo oni różnie nazywają te kolory , w zależności od firmy farby ;)

ja lubię takie łączenie kolorów , ja tez mam dwie ściany fioletowe a dwie zielone ;)

Oj tam od razu gruby , jest chudy inaczej :D

No ja też lubię łączenie kolorów :) W starym pokoju miałam morelowo (taki raźny) kremowe, też 2 takie i 2 takie :)

No, on jest bardzo chudy inaczej :D No spaślak jest :p
Posted

Ja byłam po tatę i zmarzłam że szok ;) Za to Kaja zachwycona, ona lubi taką pogodę :)

Co wiadomości, to Katowice. Kurde, szkoda tej rodziny dziennikarzy :(

Nasze psiaki też wolą taki ziąb , zwłaszcza Qwendi :)

to z tego pożaru ? bo ja mało na bieżąco jestem z tv ....

Posted

Przynajmniej w domu bez nich spokój :D

Wybuch gazu w katowicach w kamienicy, zginęła rodzina dziennikarzy- Dariusz Kmiecik z żoną i 2-letnim synkiem. Na jakieś 20 osób mieszkających tam, tylko oni zginęli :(

Posted

dokładnie :D

musieli miec pecha ze akurat byli w domu i blisko wybuchu :(

Noo, i to nie wiem jak dużego, skoro sąsiedzi z góry i dołu przeżyli. Młodzi ludzie, małe dziecko... Beznadziejnie :(
Posted

Super masz pomalowany ten pokój, baaardzo mi się podoba :loveu: Ja sobie wymarzyłam w sypialni na jednej ścianie fototapetę z jakimś pięknym widokiem :)

A chomiczy... no cóż, kochanego ciała nigdy za wiele! :evil_lol:

Posted

Super masz pomalowany ten pokój, baaardzo mi się podoba :loveu: Ja sobie wymarzyłam w sypialni na jednej ścianie fototapetę z jakimś pięknym widokiem :)
A chomiczy... no cóż, kochanego ciała nigdy za wiele! :evil_lol:

Dzięki :) Ja miałam pomysł z fototapetą ze zdjęcia, ale mi powiedzieli 300zł bo coś tam przerabiać trzeba, a miałabyć na fioletowej ścianie, więc meble by zakryły :( Ale nad komoda będą zdjęcia, tylko ramki kupię :)

Oj tak, ciała to on ma :D

Miesiąc szybko zleci a kanapa i dywan to już formalność ;)

Nooo, już się doczekać ich nie mogę :)
Posted

To chyba moja ostatnia pogoda do ciebie zawędrowała :/ Oby ci odpuściła (no ale do mnie niech nie wraca :P)

Jak już zaczne miescic sie w moje kurtki to moze sobie byc zimno :D ale na razie nie mam co na siebie włożyć bo w niczym sie nie dopne , chyba ze zaczne nosić siostry kurtkę jaką mi pożyczyła , miała taka fajna na ciąże ze mozna powiekszyc obwód na brzuchu ale ona typowo zimowa jest :D