Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaki z Ciebie pracuś, aż współczuję :lol:

Pochwal się tym Luckowym legowiskiem :) U mnie w biedrze ich nie było w ogóle, oprócz zabawek i smaków tylko maty sylikonowe.

• Upvote 1
Posted

Jaki z Ciebie pracuś, aż współczuję
Pochwal się tym Luckowym legowiskiem. U mnie w biedrze ich nie było w ogóle, oprócz zabawek i smaków tylko maty sylikonowe.

No to mój tatuś miał chyba szczęście do legowiska, bo z Częstochowy :D Postaram się dać jutro zdjęcie (chyba że zawezmę się dzisiaj :p)

Hejka

Jak dzionek mija ? bo u nas deszczowo

Hejka Aguś ;) U mnie też deszczowe więc dzisiaj leniwiliśmy się w domu ;) Znaczy przenosiliśmy komorę i szafę, posprzątałam chomowi, i byłam na spacerku z 40 minut :D Mam nadzieję że jutro będzie pogoda ;)

No i czekam na frisbee z karuska, wysłane wczoraj :D
Posted

Ostatnio nie narzekam ale to wina czegoś mało pozytywnego , ale póki co nie chce o tym pisać ;) coś za coś ;)

Aguś nie denerwuj się ;) Na pewno wszystko będzie dobrze ;)

Hej córcia :)

Doberek mamusiu ;)
Posted

Przez Was złe kobiety byłam w biedronce dzisiaj i w netto :P

legowisk już u nas nie było, za to drapaków sporo.

A zabawki wsie, to czekam aż będzie promocja.

Posted

Aguś i ty też się tego trzymaj ;) Na pewno się ułoży ;)

Alina my złe? My dbamy żebyś się nie przeciążyła nosząc ciężki portfel :p

To w netto coś dla psów jest? Nie wiedziałam :)

Posted

Alina my złe? My dbamy żebyś się nie przeciążyła nosząc ciężki portfel :P

To w netto coś dla psów jest? Nie wiedziałam :)

hahaha każdy pretekst jest dobry!

no są, są ;)

ale nic ciekawego dla nas nie znalazłam ;)

Posted

My kupiliśmy wczoraj na promocji zabawkę w tesco przecenioną na 3,49. Wytrzymała pół minuty i wata z niej wypadła  :megagrin:

Posted

Talia te z biedronki też krótko by przetrwały ;) Muszę je oszczędzać, więc tylko do aportu z wody (chociaż moje psiaki nieraz się szarpią i jeszcze żyje ;)). Jednak nie daję tak jak np Chuckit, bo to zabawa na minutę ;)

Alina to masz za ciężki portfel, musisz coś kupić :p

Małgonia tych z netto nie widziałam niestety, mam tylko to z biedrony ;)

Karola spoko ;)

Moje psy przez tatę nauczyły się gryźć pluszaka i rano zniszczyły mi miśka z Zakopanego :lmaa: Dobrze że mam 2, bo to pamiątka ;)

Posted

Ja od razu mówiłam żeby kupić 10 sztuk to by się trochę pobawiła  :megagrin: Ale co racja to racja, nie ma to jak porządne zabawki. Kongiem classikiem nawala po kilka godzin czasem, gryzie go, miętosi, zrzuca z łóżka i sama sobie aportuje, a nie ma ani jednego śladu. Wubbą wodną też sporo się bawiła w sezonie, ma oczywiście ślady po zębach, bo to taki materiał, ale nic od niej nie odpadło mimo mocnego szarpania. 

Posted

No jest różnica- kong, chuckit, rogz, mogą się walać po domu, być gryzione na 1000 sposobów, a nie ma śladów ;)

Hejka Aguś ;) Po co mi to pisałaś :p Ale popatrzyłam na ofertę i nic nie potrzebuję ;)

Posted

cześć:D

Hejka Angina ;)

nie oszukuj samej siebie :P

Może to dziwne, ale serio :p Przynajmniej nic z tamtych rzeczy :p Bo lista to długa, ale tam nic z niej nie ma :D Na szczęście :D