marta1624 Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Nie lubię Was... poczułam potrzebę przejścia się do Biedry :nonono2: Idź, idź :D Biedrona się wzbogaci na tobie :p Quote
rashelek Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Jaki z Ciebie pracuś, aż współczuję :lol: Pochwal się tym Luckowym legowiskiem :) U mnie w biedrze ich nie było w ogóle, oprócz zabawek i smaków tylko maty sylikonowe. 1 Quote
łamAga Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Hejka ;) Jak dzionek mija ? bo u nas deszczowo ;) Quote
marta1624 Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Jaki z Ciebie pracuś, aż współczuję Pochwal się tym Luckowym legowiskiem. U mnie w biedrze ich nie było w ogóle, oprócz zabawek i smaków tylko maty sylikonowe.No to mój tatuś miał chyba szczęście do legowiska, bo z Częstochowy :D Postaram się dać jutro zdjęcie (chyba że zawezmę się dzisiaj :p) Hejka Jak dzionek mija ? bo u nas deszczowo Hejka Aguś ;) U mnie też deszczowe więc dzisiaj leniwiliśmy się w domu ;) Znaczy przenosiliśmy komorę i szafę, posprzątałam chomowi, i byłam na spacerku z 40 minut :D Mam nadzieję że jutro będzie pogoda ;) No i czekam na frisbee z karuska, wysłane wczoraj :D Quote
łamAga Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 A to ja dzisiaj za to malo w domu bylam :D dzien mi tak fajnie szybko przeleciał :loveu: Jak wczoraj wyslane to jutro najpozniej pewnie dojdzie ;) Quote
marta1624 Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 No widzisz a tak narzekasz na nudę :p 1 Quote
łamAga Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ostatnio nie narzekam ale to wina czegoś mało pozytywnego , ale póki co nie chce o tym pisać ;) coś za coś ;) Quote
marta1624 Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Ostatnio nie narzekam ale to wina czegoś mało pozytywnego , ale póki co nie chce o tym pisać ;) coś za coś ;) Aguś nie denerwuj się ;) Na pewno wszystko będzie dobrze ;) Hej córcia :) Doberek mamusiu ;) Quote
łamAga Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Aguś nie denerwuj się ;) Na pewno wszystko będzie dobrze ;) Jak to mówią " co nas nie zabije to nas wzmocni " i tego się trzymajmy ;) Quote
kalyna Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Przez Was złe kobiety byłam w biedronce dzisiaj i w netto :P legowisk już u nas nie było, za to drapaków sporo. A zabawki wsie, to czekam aż będzie promocja. Quote
marta1624 Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Aguś i ty też się tego trzymaj ;) Na pewno się ułoży ;) Alina my złe? My dbamy żebyś się nie przeciążyła nosząc ciężki portfel :p To w netto coś dla psów jest? Nie wiedziałam :) Quote
kalyna Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Alina my złe? My dbamy żebyś się nie przeciążyła nosząc ciężki portfel :P To w netto coś dla psów jest? Nie wiedziałam :) hahaha każdy pretekst jest dobry! no są, są ;) ale nic ciekawego dla nas nie znalazłam ;) Quote
Małgonia Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 w netto to legowisko"domek" to to duze jest? bo czaiłam sie na to wzrokiem w gazetce, ale nie wiem jak na zywo... Quote
Talia Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 My kupiliśmy wczoraj na promocji zabawkę w tesco przecenioną na 3,49. Wytrzymała pół minuty i wata z niej wypadła :megagrin: Quote
maxishine. Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Nadrobię jak będę mieć więcej czasu :) Quote
marta1624 Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Talia te z biedronki też krótko by przetrwały ;) Muszę je oszczędzać, więc tylko do aportu z wody (chociaż moje psiaki nieraz się szarpią i jeszcze żyje ;)). Jednak nie daję tak jak np Chuckit, bo to zabawa na minutę ;) Alina to masz za ciężki portfel, musisz coś kupić :p Małgonia tych z netto nie widziałam niestety, mam tylko to z biedrony ;) Karola spoko ;) Moje psy przez tatę nauczyły się gryźć pluszaka i rano zniszczyły mi miśka z Zakopanego :lmaa: Dobrze że mam 2, bo to pamiątka ;) Quote
Talia Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ja od razu mówiłam żeby kupić 10 sztuk to by się trochę pobawiła :megagrin: Ale co racja to racja, nie ma to jak porządne zabawki. Kongiem classikiem nawala po kilka godzin czasem, gryzie go, miętosi, zrzuca z łóżka i sama sobie aportuje, a nie ma ani jednego śladu. Wubbą wodną też sporo się bawiła w sezonie, ma oczywiście ślady po zębach, bo to taki materiał, ale nic od niej nie odpadło mimo mocnego szarpania. Quote
łamAga Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 hejka ;) w netto czesto są artykuly zwierzęce całkiem fajne ;) Quote
marta1624 Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 No jest różnica- kong, chuckit, rogz, mogą się walać po domu, być gryzione na 1000 sposobów, a nie ma śladów ;) Hejka Aguś ;) Po co mi to pisałaś :p Ale popatrzyłam na ofertę i nic nie potrzebuję ;) Quote
łamAga Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Hejka Aguś ;) Po co mi to pisałaś :P Ale popatrzyłam na ofertę i nic nie potrzebuję ;) nie oszukuj samej siebie :P Quote
marta1624 Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 cześć:D Hejka Angina ;) nie oszukuj samej siebie :P Może to dziwne, ale serio :p Przynajmniej nic z tamtych rzeczy :p Bo lista to długa, ale tam nic z niej nie ma :D Na szczęście :D Quote
marta1624 Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Cześć i pa pa :P Aleś się rozpisała :p Quote
Recommended Posts