Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki Talia za wiadomości.ja miałam kiedyś,kiedys chomika,myszy i świnki ale to było lata temu i przewaznie krótko na jakieś "przetrzymanie" i własciwie nic z tego nie pamietam

I oczywiście sztuki 2 bo każda z córek musi mieś swoją :)

I juz  nie ciągne tego OT ;) czekam na zdjęcia od M@rty

Posted

Ja przerabiałam myszy, chomiki, szczury, świnki, króliki... Z tego wszystkiego to najlepsze szczury i świnki :loveu:

Co ja bym dała, żeby mieć teraz szczurka albo świnkę morską :loveu: :-(

No ale jeśli chodzi o transport, to zdecydowanie ze świnką mniejszy problem niż np. z chomikiem :)

Posted

Ja przerabiałam myszy, chomiki, szczury, świnki, króliki... Z tego wszystkiego to najlepsze szczury i świnki :loveu:

Co ja bym dała, żeby mieć teraz szczurka albo świnkę morską :loveu: :-(

No ale jeśli chodzi o transport, to zdecydowanie ze świnką mniejszy problem niż np. z chomikiem :)

Nic nie musisz dawać, mówisz i masz prosiuna :D

Posted

Hejka dziewczyny ;) Nie szkodzi za OT, przynajmniej mogę się poduczyć o gryzoniach ;) Byłam z psami w Sopotni, weszliśmy na Pilsko :) Psy wybiegane, wyszło nam 7h wspinaczki plus postoje na miejscu ;) I trafialiśmy na fajne grupki ludzi, którym psy luzem nie przeszkadzały ;) Ogólnie było bardzo fajnie, mamy reklamówkę opieniek, tylko nogi odmawiały posłuszeństwa pod górę :D I psiaki były strasznie brudne, bo po drodze błotne kałuże :D PS. Doszły obrożę od Taks i kołowrotek dla Abika :loveu:

Posted

Nic nie musisz dawać, mówisz i masz prosiuna :D

Ja to bym nawet teraz wsiadła w auto i pojechała po świnkę :loveu:

Na przeszkodzie stoi mój zdrowy rozsądek i ... mąż :roll:

Posted

Facetowi wkręta zawsze da się wcisnąć. 
Dla mnie hitem jest mój znajomy który zmoczył wodą z butelki myszkę, a mamie powiedział, że ktoś ją wyrzucił i wyłowił ją z Wisły. 

Posted

My ostatnio mieliśmy małego jeżyka w ogrodzie. Już myślałam że będę miała go na wychowaniu, ale on miał misje i doskonale wiedział gdzie chce iść, więc usunęłam się z drogi. 

Posted

Jeże sasuper i sliczniusi ten w ogrodzie

M@rta masz zdjęcia z wspinaczki ;) My jutro mamy z 5 goz.trase-jak sie nie pogubimy ;)  ale w miarępo płaskim.Ciekawa jestem jak Er to zniesie