marta1624 Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='marta.k9080']znam kilka labków w moim mieście,wszystkie to ciapy:diabloti:[/QUOTE] Katujcie mnie dalej :D Aga jak 2 tygodnie to trochę Nerona wymęczycie :D Bo na pewno się polubią ;) Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta.k9080']znam kilka labków w moim mieście,wszystkie to ciapy:diabloti:[/QUOTE] Taaa labki to takie ciapoki są że aż miło :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']Taaa labki to takie ciapoki są że aż miło :loveu:[/QUOTE] ja bym oszalała z takim psem,zastanawiałabym się czy on w ogóle żyje :evil_lol: jednak wolę psy-wariaty:loveu: Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta.k9080']ja bym oszalała z takim psem,zastanawiałabym się czy on w ogóle żyje :evil_lol: jednak wolę psy-wariaty:loveu:[/QUOTE] No to nova scotia akurat :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']No to nova scotia akurat :diabloti:[/QUOTE] za małe to:evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Aussie :D Ja teraz jakbym miała brać psa to z natury spokojnego, żeby mi się taka druga Kaja nie trafiła :D Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta.k9080']za małe to:evil_lol:[/QUOTE] Kiedyś myślałam że sa większe , jak na wystawie zobaczyłam to aż mi się śmiać chciało że to taki pokurcz jest , ale i tak śliczne :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Aussie :D Ja teraz jakbym miała brać psa to z natury spokojnego, żeby mi się taka druga Kaja nie trafiła :D[/QUOTE] Aussie też jest za mały:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 A ja miałam, mam i będę miała ONka :loveu: Ewentualnie ONek+inny pies ;) Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 (edited) No po spacerku jesteśmy :) Byłam z ciężarówką (Szilka z Kaja się ścięły przez chwilę, Szila broniła zabawki). Przez sekundę skakanie i warkoty a potem się lizały po pyszczkach :D I jak wracałyśmy to spotkałyśmy Aro (był z Lakim- inny pies- więc Kaja wystraszyła się) i panią ze szczylkiem Onka :loveu: 2,5 miesiąca ma, pani chce z nami spacerować bo inne psy nie akceptują jej podobno ;) A do domu wracałyśmy z sąsiadką i jej sunią PONa, więc taki spacerek psiakowy :D Edited August 10, 2014 by marta1624 Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Coraz więcej macie tych psich znajomych :lol: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 No jakoś samo to wychodzi :D Może to przez to że moja się zmieniła, bardziej się uspokoiła, nie jest taką straszną mendą jak była :D A tez większość to psy, nie suki ;) Ale nie powiem, fajnie jest, jeszcze jak chwilę idziemy grupą :D Tylko muszę go przyzwyczaić do Lakiego, żeby się nie bała następnym razem ;) Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']No jakoś samo to wychodzi :D Może to przez to że moja się zmieniła, bardziej się uspokoiła, nie jest taką straszną mendą jak była :D A tez większość to psy, nie suki ;) Ale nie powiem, fajnie jest, jeszcze jak chwilę idziemy grupą :D Tylko muszę go przyzwyczaić do Lakiego, żeby się nie bała następnym razem ;)[/QUOTE] I częściej będziecie w takim większym gronie chodzić tym bardziej się oswoi ;) Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Mam nadzieję ;) Ale zauważyłam że ona danego psa boi się na smyczy, a luzem chce się bawić. Tak samo było z seterem- uciekała, kłapała zębami, ale puściłam ze smyczy to się bawiła ;) Tylko dzisiaj było kiepskie miejsce na puszczenie, bo przy ruchliwej ulicy, ale będę często się umawiać to będzie czas na przyzwyczajenie ;) Quote
rashelek Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Znowu tu nagadane i pogubiłam już tematy, o których rozmawiacie :shake: Dlatego witam się i upominam o zdjęcia, o! Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 To Neron am podobnie , jak on i inny pies są na smyczach to sie rzuca a jak go spuszcze to leci do tego psa co prawda najeżony ale chce się bawić :lol: Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Zdjęcia.... Za dużo wymagacie :D No moja ostatnio jest dziwna... Dzisiaj byliśmy na spacerze z Notim, a jak wracaliśmy to spotkałyśmy szczylka onka Aleksa, więc szliśmy potem razem. A na końcu jak wracałam to szedł pan z młodą suczką, Giną. I pyta czy spokojna moja. Tak popatrzyłam na jego sunie i mówię że ona suczek raczej nie lubi. A pan na to że to dobrze bo jeszcze żaden pies jego suni nie ustawił i atakuje psy :mdleje: Popuścił flexi, sunia zjeżona do nas, szczeka i warczy, a moja zaczęła zaczepiać do zabawy :D Kurcze, nie poznaję jej (w pozytywnym sensie), kiedyś za takie zachowanie u drugiej suni "rywalka" zostałaby wgnieciona w glebę (moja zawsze lubiła tylko spokojne suczki, a nie warczące od samego poznania i wyskakujące jej na grzbiet, a tu teraz nawet takie akceptuje ;)) A pogoda na dzisiaj to burze, na razie jeszcze wszystko wisi w powietrzu ale po chmurach sądzę że to kwestia czasu :/ Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 No widzisz , ma bardzo dobry socjal , jeszcze troche i moze bedziesz miała psa ideała :lol: My dzisiaj planowalismy spacer w 3ma psami , ale od rana popaduje i chyba coś nam to nie wyjdzie :roll: Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Ja planowałam spacer z Aro, ale burza z gradem przyszła :( Kaja ideał... HAHAHA! Pożartować można :D Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='marta1624']Ja planowałam spacer z Aro, ale burza z gradem przyszła :( Kaja ideał... HAHAHA! Pożartować można :D[/QUOTE] u nas zapowiadali grad ale jakos go nie było i nie ma :shake: no co , moze Cie zaskoczy kiedyś :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='marta1624'] No moja ostatnio jest dziwna... Dzisiaj byliśmy na spacerze z Notim, a jak wracaliśmy to spotkałyśmy szczylka onka Aleksa, więc szliśmy potem razem. A na końcu jak wracałam to szedł pan z młodą suczką, Giną. I pyta czy spokojna moja. Tak popatrzyłam na jego sunie i mówię że ona suczek raczej nie lubi. A pan na to że to dobrze bo jeszcze żaden pies jego suni nie ustawił i atakuje psy :mdleje: Popuścił flexi, sunia zjeżona do nas, szczeka i warczy[/QUOTE] moja by jej łeb odgryzła :diabloti: normalnie ręce opadają,ludzie są bezmyślni Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 A jaki pan zmartwiony że moja jej nie ustawiła... :mdleje: Nie wiem tylko czemu mój pies ma być kozłem "poprawiającym" zachowanie jego suni (pomijając, że za dużo to by nie poprawiła, najwyżej pogorszyła :roll:). Aga ona już mnie zaskakuje, ale aż tak to chyba nie da rady :D Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='marta1624']A jaki pan zmartwiony że moja jej nie ustawiła... :mdleje: Nie wiem tylko czemu mój pies ma być kozłem "poprawiającym" zachowanie jego suni (pomijając, że za dużo to by nie poprawiła, najwyżej pogorszyła :roll:). Aga ona już mnie zaskakuje, ale aż tak to chyba nie da rady :D[/QUOTE] chciała bym żeby Neron zaskoczył mnie chociaż na tyle co Ciebie Kaja ;) a ten labek z którym mielismy isc na spacer też ma na imię Kaja :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='marta1624']A jaki pan zmartwiony że moja jej nie ustawiła... :mdleje:[/QUOTE] moja kiedyś "ustawiła" Yorka,biegał i kąsał ją,to mu tak pizgła,że poleciał jak szmata...nie chciałam tego,ale trzy razy prosiłam właściciela żeby zabrał psa,udawał że nie słyszy.Ja nie będę dusiła swojego psa kolcami,bo jakieś małe g*wno biega nam pod nogami i szuka zaczepki. Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 [quote name='dOgLoV']chciała bym żeby Neron zaskoczył mnie chociaż na tyle co Ciebie Kaja ;) a ten labek z którym mielismy isc na spacer też ma na imię Kaja :evil_lol:[/QUOTE] Jeszcze cię zaskoczy :D No to menda z niej będzie :D Ale przyjemna :D Quote
Recommended Posts