Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To już 12 piłka w tej wodzie byłaby utopiona- nie było opcji żebym zostawiła :diabloti: :D

Panna Cotta zapraszam do mnie :D Moja bez wody nie wytrzymuje, ale w niedziele mamy iść z Szilką i Aro (może jeszcze golden Zera, ale zobaczymy czy Szilą będzie ok i czy kol będzie miała czas ;)), ale tym razem poszukam po drodze patyków, co by mi szkoda nie było :D

Posted

Ty tak nie zapraszaj lepiej ;p Ja bym z nim nawet pojechała nad wode, ale boje się, że tam psy jakies będą a on do psów :shake:
A na lince ostatnio wszedł mi do rzeki to sie skubana odpięła...

Patyków tez zazdroszczę- Rico gardzi drewnem. A fuj

Posted

U mnie jest ten komfort że nad wodą w pewnych godzinach jest pusto ;) A wierz mi, moja też aniołkiem nie jest w kontaktach z psami ;) Psy w 99% akceptuje i lubi (nienawidzi 1 buldoga białego- brązowego lubi, 1 boksera brązowego- szarawego uwielbia (Nero ;)), i 1 pieniącego się Westa). Suczki jeśli są dominujące lub nachalne to uważa że trzeba im zrobić kuku, jedyny plus jest taki że nie używa zębów, same warkoty (ale nad tym też pracujemy). No a nad wodą jest tyle zejść, że każdy coś dla siebie znajdzie ;) Ja z linką nie ogarniam sytuacji, gubię się :D

Posted

[quote name='marta1624']Hejka :)

Aga przypominam o głosach ;)

A z piłką wiem, jestem boska :D Dzisiaj też płynęłam, ale bez ciuchów :D[/QUOTE]

Ooo widzisz dobrze ze przypomniałaś :lol:

Ale że tak całkiem bez ciuchów ? :razz:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ooo widzisz dobrze ze przypomniałaś :lol:

Ale że tak całkiem bez ciuchów ? :razz:[/QUOTE]
Będę przypominać aż mnie będziesz miała dość :D

Nie miałabyś na co popatrzeć, bo w kostiumie kąpielowym :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Będę przypominać aż mnie będziesz miała dość :D

Nie miałabyś na co popatrzeć, bo w kostiumie kąpielowym :eviltong:[/QUOTE]

możesz przypominać , spokojnie :evil_lol:

ueeeeeee myślałam że byłaś toples :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV'][IMG]http://komixxy.pl/uimages/201005/1275212241_by_jamerek3_500.jpg[/IMG]

:evil_lol:[/QUOTE]
O to ja też spałam przy zgaszonym, jestem podwójny hardcore :D

Posted

[quote name='dOgLoV']No widzisz :evil_lol: jestes mega odważną kobietą :evil_lol:[/QUOTE]
Hardcore to będzie jutro- spacer w 3 psy :D O ile wyjdzie ;) Kol z goldkiem nie może, ale za to dzisiaj z nią byłam :D

Posted

[quote name='marta1624']Hardcore to będzie jutro- spacer w 3 psy :D O ile wyjdzie ;) Kol z goldkiem nie może, ale za to dzisiaj z nią byłam :D[/QUOTE]

jak Ja Ci zazdroszczę tych spacerków :roll: moze jutro nie będzie tak gorąco to sie przejdę :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']jak Ja Ci zazdroszczę tych spacerków :roll: moze jutro nie będzie tak gorąco to sie przejdę :lol:[/QUOTE]
Niedługo będzie chłodniej ;) A ja teraz tak mam spacerkowo, że codziennie ktoś pisze :D

Posted

Hejka dziewczyny :loveu:

Od 18 sierpnia mam Majkę na stanie, to będzie porażka :mdleje: Muszę pochować żarcie, zabawki, chusteczki, woreczki foliowe, drzewo, papiery, i masę innych rzeczy :roll: Bo niestety Majka potrafi wszystko (dosłownie) zjeść :shake: