łamAga Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 No tak , w naszym przypadku zdecydowanie lepiej bez :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Jak zabawki to może coś z firmy Jolly w sklepie: toysdogs? My do wody to mamy: Boomer Aqua Football. W wodzie pół wystaje nad wodę, więc myślę, że bez problemu ją zlokalizuje ;) albo piłki funny z sznureczkiem :loveu: a filmik suuper :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Dzięki Alina zaraz zobaczę co mają w toysdogs ;) PS. Jak możesz to proszę o głosy (najlepiej przez fb bo razy 10, ale podobno się nieraz zacina ;)). Z góry dzięki i sorki za narzucanie się, ale raz w życiu chciałabym cokolwiek wygrać :D link: [url]http://slaskie.naszemiasto.pl/plebiscyt/karta/kaja,19679,1208133,t,id,kid.html[/url] Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Hejka ;) zagłosowane :evil_lol: dzisiaj jeszcze pamietałam :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Dziękuję :loveu: Jeśli możesz (i chcesz ;)) to proszę przez FB bo wtedy x10 głos. Jak nie to po jednym, każdy głos się liczy i dziękuję :loveu: Kol mi napisała że z 1 kompa można oddać głos pojedynczy, i przez FB w danym dniu ;) No jutro ma być ładna pogoda, a ja mam wolne... Chyba muszę napisać do kogoś o spacerek :D Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Ale że jak przez fb ? bo jak wchodze to mi normalnie ta strona wyskakuje i pokazuje ze juz głosowałam :roll: Quote
marta1624 Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale że jak przez fb ? bo jak wchodze to mi normalnie ta strona wyskakuje i pokazuje ze juz głosowałam :roll:[/QUOTE] Jak się wchodzi w link to na dole powinny wyskoczyć 3 opcje do głosowania- przez SMS, przez FB, i to na 1 raz co się wpisuje wynik z dodawania. A po prawej takie, hmmm..., strzałki w formie trójkątów (przy każdej z tych 3 opcji głosowania). I jak go klikniesz to się rozwinie lista że głosujesz przez FB. Tak, wiem, umiem tłumaczyć i pewnie nic nie rozumiesz :D Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Tak zrobiłam ale za cholere nie wiem czy zaliczyło punkt :roll: Quote
marta1624 Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 [quote name='dOgLoV']Tak zrobiłam ale za cholere nie wiem czy zaliczyło punkt :roll:[/QUOTE] Spoko Aguś dziękuję :loveu: Bez tego będę żyć, to tragedii nie ma :D Quote
marta1624 Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Hejka Magdusia :loveu: No i spacerek umówiony, dzisiaj idę z ciężarówką :D Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Magdusia :loveu: No i spacerek umówiony, dzisiaj idę z ciężarówką :D[/QUOTE] Już niedługo wysadzi jej brzuszek i na prawde będzie ciezarówką :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 No na razie zaczęła 4miesiąc i ma swoją początkową wagę- bo trochę w dół leciała na początku ;) Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='marta1624']No na razie zaczęła 4miesiąc i ma swoją początkową wagę- bo trochę w dół leciała na początku ;)[/QUOTE] Ja miałam to samo , na początku spadłam 2 kg później stałam w miejscu a pozniej juz przybierałam mniej wiecej po 2 kg na miesiąc ale teraz juz mam brzuch wysadzony tak że nie ukryła bym ciazy :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 No spacerek zaliczony, 3,5h :D I najlepsze jest to że moja grenialna sucz przestraszyła się wędkarzy i spierdzieliła, a ja musiałam w ciuchach płynąć po piłkę :mdleje: A potem przez miasto cała mokra szłam, aż kapało :D Następnym razem biorę ręcznik :D Bo Szilka do wody to tylko do kostek :mad: Jestem w ogóle idealną panią- patrzyłam na uciekającego psa, piłkę, psa, piłkę, i zamiast po psa to popłynęłam po piłkę :D Quote
Talia Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Wiesz jak to był rogz/kong/chuckit czy coś w tym stylu to wybaczalne. :eviltong: Quote
marta1624 Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Chuckit :D Ja mam ten komfort, że moja daleko nie odlatuje- chowa się w krzakach i czeka. Jakby mi uciekała tak naprawdę, to bym goniła :D Ale jest minus wspólnych spacerów- Szilka bardzo szczeka na psy, co podjudza moją :mad: Na szczęśnie korekta i luz, ale mnie to denerwuje ;) No i nie działa do starych kumpli, wtedy kumple najważniejsi :D Quote
marta1624 Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 PS. Aga zapomniałam ci napisać, wszystko dobrze kliknęłaś ;) Dziękuję :loveu: Quote
kalyna Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 aaa dobra jesteś :) Ja wparowałam kiedyś w kaloszach do wody za piłką, bo psu się odechciało wody :roll: Jaka to piłka była, warta takiego poświęcenia :cool3: Quote
marta1624 Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Chuckit pomarańczowa z Tkmaxx ;) Ale jeszcze jak się na mnie ci wędkarze patrzyli- zawołałam psa który mnie olał, a ja zamiast za nim to skok do wody w ciuchach :D A potem biegiem po psa, cała mokra :D Quote
kalyna Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='marta1624']Chuckit pomarańczowa z Tkmaxx ;) Ale jeszcze jak się na mnie ci wędkarze patrzyli- zawołałam psa który mnie olał, a ja zamiast za nim to skok do wody w ciuchach :D A potem biegiem po psa, cała mokra :D[/QUOTE] hahaha musiało to super wyglądać :evil_lol: a nie doczytałam... to warta była, warta :lol: Quote
marta1624 Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Noo patrzyli ze wzrokiem: co tu się dzieje? :D Ale co, piłka 30zł, a psa bym innego przygarnęła :diabloti: A w niedziele znowu idziemy, tym razem na tzw. plażę ;) No i babcia wyjeżdża na minimum 4 dni, od 18.08. Więc Majka zamieszka u nas :/ I trzeba będzie gotować, chować jedzenie, spacery z 3 psami :/ Ale plus jest taki że 1 spacer zawsze mam tylko z Kajką ;) PS. Mimo moich wątpliwości (nie do końca dobre opinie jeśli o kamizelki chłodzące chodzi) prodog wywiązał się z umowy, kamizelka w drodze do mnie i w zamian za to że zmieniłam rozmiar (i wyszła różnica w cenie) idzie kurierem (meilowo ze mną uzgodnione ;)). Tak więc kamizelka powinna niebawem dojść, akurat szykują się upały i spacery z ciężarówką :D Quote
marta1624 Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Daję jedno zdjęcie z dzisiaj ;) [IMG]http://i61.tinypic.com/2ldxgfa.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Ja bym piłkę olała :eviltong: Za cholerę bym nie wlazła do wody po psią piłkę :roll: Quote
Małgonia Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Wszyscy mają wode tylko ja nie mam i moj pies jest poszkodowany :placz: Quote
Recommended Posts