Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oooo zdjęcia :D

Piękna Kaja i jaki ma uhehłany, śliczny pycholek ;)

Biedna łapka...

Lucek to tak pije, jak moi Panowie. Suka od razu cała się pakuje do wody :P

A chomiś uroczy, też aktywnie żyje u Was :D

Posted

No wreszcie jakieś dałam :D 

Kajka biedna ale jak bandaż miała ;) Teraz nie zakładam to wcale nie widać że przecięta łapa :)

Lucek już kiedyś pływał więc ostrożny :D Kajka też w taki sposób pije, bo się boi pływanka po jednym takim :D Ale w lato to nieraz pływają, chociaż rzadko bo ich raczej gonię- w oczku są ryby, złote karasie, i wolę żeby psy im wizyt nie robiły :) Za to basen w lato mają więc niech nie narzekają :p

A chom- no aktywnie, chociaż i tak grubasek :D Zazwyczaj biorę go na wybieg 3 razy w tygodniu, po od 30minut do 3 godzin, zależy o której wstanie ;) A wybieg to cały pokój :)

Guest TyŚka
Posted

Fotki rewelacja :)

Uwielbiam Kajkę - "niezdarę" ;)
A jamniki wprost genialnie wyglądają w ubranku - a Wasz kaftanik cuudo, musi być ciepły :)

Hahaha, jeden z moich chomików za wybieg uważał... mnie samą ;p

Posted

Dzięki :)

Kajka to prawdziwa ciapa :D A kaftanik małemu się podoba, sam się nadstawia do ubierania :) A Kajul jak go widzi to ucieka bo myśli że jej założę :D Ogólnie od jakiegoś czasu jak widzi szelki to się kuli, uszy położone, nie czuje się komfortowo... A niby nic się z ich udziałem nie działo. Na szczęście tylko przy założeniu tak, potem lata jakby ich nie widziała :)

Mój łazi po mnie tylko chwilę- i po palcach szczypie :D Potem łazi po podłodze/gryzie dywan/biega w kółku/wlazi za meble/je/robi bobki/gryzie chusteczki/robi demolkę :D Taki głupek :p

Posted

Hejka :)

Wieje jak diabli :( I jeszcze facet ze szkoły kazał poprawiać projekt na jutro, do zrobienia 20 stron... A tu dopiero ze szkoły wróciłam :(

Marta raz na jakiś czas dodaję :D A chomik nie jest gruby, się mówi puszysty :D