gonpak Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Cambel']Hmmm, na plantach nad Wisłokiem jest plac zabaw dla dzieci, a zaraz niedaleko, hala na podrpomiu i centrum zabaw dla dzieci - Fantazja..ul. Podpromie 10. [URL]http://www.hala.rzeszow.pl/index.php?tresc=kontakt[/URL] - Tutaj jest mapka, jak tam dojechać... ;)[/quote] o suuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czyli na wystawie mam luzik:::::::::::))))))))))))))))))):multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
*Iza* Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Przepraszam, a może mi ktoś powiedzieć kiedy wystawiają terriery , psy z grupy VI i IX? Strona mi się nie otwiera :placz: Quote
Atik Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [B]gonpak[/B], dokładnie na wprost wjazdu na parking wystawowy jest park, w którym jest nowy, duży plac zabaw. Pogoda jest zamówiona :) Quote
drzalka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Witaj Dorota :].. i my czekamy na wystawe ;] szkoda ze tylko 5 boksiów.. Quote
Atik Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [B]*Iza*[/B], zerknij tu [url]http://www.zkwp.rzeszow.pl/zkwp/index.php?option=com_content&task=view&id=93&Itemid=81&limit=1&limitstart=3[/url] Sędziowanie zaczyna sie o 10.00 i wszystkie 3 grupy, o które pytasz zaczynają od 10.00 Quote
Atik Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [B]drzalka[/B], hej :) No trudno, mam nadzieję, że na luty zjawią się w dużej ilości :) Quote
gonpak Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Atik'][B]gonpak[/B], dokładnie na wprost wjazdu na parking wystawowy jest park, w którym jest nowy, duży plac zabaw. Pogoda jest zamówiona :)[/quote] Dzięki dzieki czuję że w Rzeszowie bedę mila jęczenie dziecka z głowy juz sie cieszę:multi: :multi: :multi: :lol: Quote
*Iza* Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Atik'][B]*Iza*[/B], zerknij tu [URL]http://www.zkwp.rzeszow.pl/zkwp/index.php?option=com_content&task=view&id=93&Itemid=81&limit=1&limitstart=3[/URL] Sędziowanie zaczyna sie o 10.00 i wszystkie 3 grupy, o które pytasz zaczynają od 10.00[/quote] Dziękuje Ci Atik za pomoc. Będe na 10:00. Z moim Wordem dzieje się coś niedobrego . Każe coś kodować..nie mam pojęcia o co chodzi. Quote
drzalka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Atik'][B]drzalka[/B], hej :) No trudno, mam nadzieję, że na luty zjawią się w dużej ilości :)[/QUOTE] :lol: W lutym Międzynarodowa..napewno bedzie ich duuzo wiecej ( mam taką nadzieje) już niemoge się doczekać :eviltong: Quote
drzalka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Atik'][B]drzalka[/B], hej :) No trudno, mam nadzieję, że na luty zjawią się w dużej ilości :)[/QUOTE] :lol: W lutym Międzynarodowa..napewno bedzie ich duuzo wiecej ( mam taką nadzieje) już niemoge się doczekać :eviltong: , ale i dobrze że pięć, a nie 1, jak w nie których znanych rasach.. Quote
BarbeSale Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Plan sędziowania jest w pdf`ie więc word tu nie ma nic do rzeczy, może po prostu nie masz programu otwierającego pdf`y, np. Adobe Reader Quote
AnkaW Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dziś dostałam potwierdzenie na wystawe :multi: :multi: :multi: Quote
zanetta Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='AnkaW']Dziś dostałam potwierdzenie na wystawe :multi: :multi: :multi:[/quote] [B]Anka W [/B]czy na potwierdzeniu jest imie psa ??, bo ja tu mam maly problem z tym ktory moj pies tak na prawde zostal przyjety na wystawe. Moze na potwierdzeniu sie wszystko wyjasni. Quote
AnkaW Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [B]Zanetta[/B] jest podane imię psa przyjętego na wystawę :lol: Quote
sylrwia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Mam ogromna prośbe o zdjęcia wyżłow węgierskich, które będa w Rzeszowie.:modla: :modla: :modla: Quote
Talagia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='sylrwia']Mam ogromna prośbe o zdjęcia wyżłow węgierskich, które będa w Rzeszowie.:modla: :modla: :modla:[/QUOTE] Jak nie zapomne, to postaram sie troche obfocic :cool1: Quote
Nugatowa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Czy ktoś jadący do Rzeszowa przez Kraków albo Krakowa ma jedno wolne miejsce :modla: Oczywiście dokładam sie do paliwka :lol: :modla: Quote
drzalka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Nugatowa']Czy ktoś jadący do Rzeszowa przez Kraków albo Krakowa ma jedno wolne miejsce :modla: Oczywiście dokładam sie do paliwka :lol: :modla:[/QUOTE] OO nugacik będzie :loveu: .. a jak ja go tam rozpoznam..chyab ze bedzi ejeydny rudy :eviltong: Quote
Nugatowa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='drzalka']OO nugacik będzie :loveu: .. a jak ja go tam rozpoznam..chyab ze bedzi ejeydny rudy :eviltong:[/quote] YYYYY Nugacika nie będzie bo ma Pańcię durną, przespałam termin :angryy: :angryy: :angryy: a bardzo mi zależy być na tej wystawie Quote
Bura Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='drzalka']:lol: W lutym Międzynarodowa..napewno bedzie ich duuzo wiecej ( mam taką nadzieje) już niemoge się doczekać :eviltong:[/QUOTE] Nas na 100% nie będzie na lutowej. W takiej hali? Po co? Żeby pies się zabijał na śliskiej podłodze? Wielkie dzięki!! Quote
Frytela Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 dokładnie.... jak oni tam chcą miedzynarodową zrobić... ;) ale chyba pojade jak u nas sedzia zagraniczny bedzie ;) Quote
Talagia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Bura']Nas na 100% nie będzie na lutowej. W takiej hali? Po co? Żeby pies się zabijał na śliskiej podłodze? Wielkie dzięki!![/QUOTE] Byliśmy na jednym ringu jesli dobrze pamietam i tez nie wspominam tej wystawy najlepiej :shake: Quote
Bura Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Talagia']Byliśmy na jednym ringu jesli dobrze pamietam i tez nie wspominam tej wystawy najlepiej :shake:[/QUOTE] O widzisz. Czyli nie tylko ja :diabloti: Mi głownie chodzi o dobro suki: mała hala to straszny hałas, pogłos. Śliska podłoga, a mam psa po zerwanym więzadle, po ostatniej zimowej wystawie w Rzeszowie kurowałam łapę po ślizgawce na ringu i powiedziałam: ostatni raz tu wystawiam w tej hali. Quote
Recommended Posts