Martika&Aischa Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 zaglądam z nadzieją na jak najlepsze wieści ......... Quote
Nadziejka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Doduniu a z jakiej ulicy ta kobitka z Czeladzi? Jak będziesz mieć dane , nazwisko . to slij mi na pw , może akurat znam Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='ewa gonzales']Doduniu a z jakiej ulicy ta kobitka z Czeladzi? Jak będziesz mieć dane , nazwisko . to slij mi na pw , może akurat znam[/QUOTE] nie wiem ale spytam Gosię. Jestem dzisiaj k.Zawiercia, wiec nie sprawdze co u psiaka :( Quote
madziakato Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 A schronisko nie będzie próbowało ponownie odłowić psa? Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='madziakato']A schronisko nie będzie próbowało ponownie odłowić psa?[/QUOTE] nie wiem, ale pies bardzo ucieka. Quote
Doda_ Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 Niestety, od czwartku go nie ma. Gosia chodziła i szukała. Nie przychodzi już po jedzenie. Myślę że zmienił sobie miejsce. Napiszę w wolnej chwili ogłoszenie, Gośka wydrukuje i rozwiesimy w Sosnowcu. .. Quote
AMIGA Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 A jest taka możliwość, że "właściciel" tam się pojawił i pies do niego podszedł? Quote
Doda_ Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 [quote name='AMIGA']A jest taka możliwość, że "właściciel" tam się pojawił i pies do niego podszedł?[/QUOTE] Pytałam o to Gosię, mówila ze pisała do tego pana ale nie odpisuje . . Quote
Doda_ Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Robię właśnie ogłoszenie i zaraz wyślę Gosi a ta wydrukuje. Quote
Doda_ Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 Błąka nadal, Gosia go widziała kilka dni temu, ale już nie na naszym osiedlu tylko dalej. Zmienił miejsce. Quote
kuznia2 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 [quote name='Doda_']Błąka nadal, Gosia go widziała kilka dni temu, ale już nie na naszym osiedlu tylko dalej. Zmienił miejsce.[/QUOTE] Co z pieskiem? Ja pisałam z Panią Gosią, gdyż jakiś czas temu spotkałam pieska wracając z pracy na Zagórzu u góry przy hali sportowej (kilka razy), kolega też go widział na Pięknej i Chrobrego. Piszcie co wiecie, razem może uda nam się mu pomóc Quote
Doda_ Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Gosia do mnie pisala, ze widziala go gdzies dalej a niedawno pojawil sie na naszym osiedlu i wyszlam zaraz na spacer go poszukac, ale nie znalazlam.. psiak jest bardzo plochliwy. Ciezko bedzie zlapac. tak jak mowilam gosi - musimy zrobic zbiorke i go szukać.. moze w kilka osob uda sie go złapać.. to kiedy Ci pasuje? Quote
Doda_ Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Zaraz napiszę do Gosi w sprawie zbiórki. Quote
kuznia2 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='Doda_']Zaraz napiszę do Gosi w sprawie zbiórki.[/QUOTE] Ja także chcę przyłączyć się, aby złapać pieska, dajcie znać co i jak w najbliższych dniach. Jestem z Wami. Quote
Doda_ Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 [quote name='kuznia2']Ja także chcę przyłączyć się, aby złapać pieska, dajcie znać co i jak w najbliższych dniach. Jestem z Wami.[/QUOTE] podaj mi swój numer telefonu na pw. Quote
Martika&Aischa Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Około godziny 16 wracałam z pracy i widziałam chłopaka biegnącego radośnie chodnikiem przy hali "Dorian". Ludzi stojących na przystanku mijał spokojnie. Kontaktu nie szukał. Quote
Doda_ Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 Tak, tu pies biega. Nie szuka kontaktu... radośnie napewno nie :( , kilka dni temu prawie pod samochód by mi wpadł jak wyjeżdzałam z osiedla, wbiegł jak szalony, wyglądał mi na wystraszonego... ale złapać się nie da. Ludzie go dokarmiają, tak pisała do mnie Joanna. Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Dodo jechałam autem więc nie bardzo mogłam mu się przyglądać. Widać że jest dokarmiany i w dosyć dobrej formie. Co by nie mówić ulica to na pewno NIE miejsce dla psa. Quote
Doda_ Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 Tak, jest dokarmiany, on już jakiś czas błąka na zagórzu i ludzie zaczęli dokarmiać.. problem jest wielki, bo nie daje sie złapać, ani zbliżyć .. większa szansa leży po stronie dokarmicielki, pies zna. . :( Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 ech biedak jeden .....będę się rozglądała Quote
Doda_ Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 Zaraz jadę do Dąbrowy autem, to się rozejrzę. Quote
Recommended Posts