Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ania75']ja myślę, że jak już będzie w hoteliku można go wtedy dokładnie sprawdzić i ewentualnie popracować - może to być ważne dla kolejnego DS[/QUOTE]

dokładnie :)

Posted

Bardzo prosze odnotować wpłatę na watku bazarku;)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250959-ZAKOŃCZONY-Mini-bazarek-dla-Fileta-i-Barika-Do-17-02-godz-22-00[/URL]

Posted

Emka była w hoteliku u ZuziaM.. fajną miała opiekę.. ale bliżej hoteliku nie znam [I][SIZE=3][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/199448-Bezpieczne-miejsce-dla-psiakow-ze-schronisk-HOTELIK-doln-1-miejsce-(duzy-pies"]HOTELIK zuziaM ... dolnoslaskie[/URL] [/B]Tel. : 695 555 221 ... [/SIZE][/I]

Posted

[quote name='sharka']Emka była w hoteliku u ZuziaM.. fajną miała opiekę.. ale bliżej hoteliku nie znam [I][SIZE=3][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/199448-Bezpieczne-miejsce-dla-psiakow-ze-schronisk-HOTELIK-doln-1-miejsce-(duzy-pies"]HOTELIK zuziaM ... dolnoslaskie[/URL] [/B]Tel. : 695 555 221 ... [/SIZE][/I][/QUOTE]
Nie wiesz ile kosztuje doba ?

Posted

Poczytałam o tym hoteliku, jest super. Ludzie, którzy go prowadzą zajmują się również szukaniem domków dla psiaków. Wkładają całe serce w to, by im pomóc. Na którejś ze stron była podana kwota 400 zł, ale nie jestem pewna czy to miesięczna opłata na hotel. Warto szukać takich miejsc jak to, znanych w okolicy, gdzie ludzie przyjeżdżają, aby znaleźć dla siebie psiaka. Na pewno trzeba tam zadzwonić.

Posted

Musicie mi tylko dać znać do piątku czy chcecie przelew teraz. Jeśli nie będę miała możliwość wysłania 1 opłaty dopiero po moim powrocie, 7 marca.

Posted

[quote name='dorotkem']Poczytałam o tym hoteliku, jest super. Ludzie, którzy go prowadzą zajmują się również szukaniem domków dla psiaków. Wkładają całe serce w to, by im pomóc. Na którejś ze stron była podana kwota 400 zł, ale nie jestem pewna czy to miesięczna opłata na hotel. Warto szukać takich miejsc jak to, znanych w okolicy, gdzie ludzie przyjeżdżają, aby znaleźć dla siebie psiaka. Na pewno trzeba tam zadzwonić.[/QUOTE]
Zajrzę i poczytam wieczorem.
[quote name='Madie']Musicie mi tylko dać znać do piątku czy chcecie przelew teraz. Jeśli nie będę miała możliwość wysłania 1 opłaty dopiero po moim powrocie, 7 marca.[/QUOTE]
Zostawimy to do decyzji Dody :lol:
[quote name='Olena84']W Mszczonowie pod warszawą jest Zielony Hotelik - wiozłam tam psa w lato, pracują z psiakami, robią dużo zdjeć i szukają psom domów, koszt ok 250zł.[/QUOTE]
Olena, masz jakieś namiary ? Telefon, stronę internetową ?

Posted

[quote name='Madie']Musicie mi tylko dać znać do piątku czy chcecie przelew teraz. Jeśli nie będę miała możliwość wysłania 1 opłaty dopiero po moim powrocie, 7 marca.[/QUOTE]

To już kochana od Ciebie zależy.. może być teraz, lub później . .. Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc dla Fileta!

Zdecydowałam, że może jeszcze w tym tygodniu podjadę do stzw, porozmawiam z nią, zobaczę warunki , itd .
Filet nigdzie dalej nie pojedzie, hotelik u ZuziaM jest daleko. Najdalej do dexterki pojedzie za 350 zł miesięcznie , k. Opola. Jest jeszcze hotelik u Marty.
Stzw 300 zł, kojec z zadaszeniem.
Więcej informacji będę miała po spotkaniu z stzw.
Mam pytanie nie tylko do deklarujących, ale do wszystkich, czy jeśli stwierdzę że u stzw wszystko jest ok, zgadzacie się żeby Filet tam pojechał?
Tak , jestem za niego odpowiedzialna ale nie mogę sama podejmować decyzji. . . . Pieniądze są też wasze. Nie tylko ja go będę utrzymywała.
Może mi się uda w niedzielę zabrać Fileta? Nie wiem jeszcze czy nie wezwą mnie do pracy na dyżur.
Pianko czy schron jest czynny w niedzielę i w jakich godzinach ?

Posted

słyszałam o zielonym hotelu: [url]https://www.facebook.com/zielony.hotel.dla.psow[/url] (luka1 z fundacji Nero dała tam chyba dwa psy: [url]https://www.facebook.com/events/1406730352911208/1408671339383776/?notif_t=plan_mall_activity[/url])

Posted

[quote name='Doda_']T
Może mi się uda w niedzielę zabrać Fileta? Nie wiem jeszcze czy nie wezwą mnie do pracy na dyżur.
Pianko czy schron jest czynny w niedzielę i w jakich godzinach ?[/QUOTE]

ja odpowiem:P
tak, w niedzielę schronisko jest czynne ;)
sobota- niedziela:
w godz. 9.00 - 16.00

Posted

[quote name='barb']A są jakieś zdjęcia hotelu stzw ? Może strona internetowa ?[/QUOTE]

kochana, może są na dogomanii, nie wiem.. stzw napisała żebym przyjechała i wszystko zobaczyła.
Nie mam daleko, pojadę :) tylko jeszcze nie wiem kiedy.

Posted

[quote name='barb']?

Czyli hotel już wybrany ?[/QUOTE]

odpisałam Ci wyżej , że nie wiem czy sa zdjęcia na dogomanii , stzw napisała żebym przyjechała osobiście i nie ma nic przeciwko temu, żebym zrobiła zdjęcia kojca. :)
Nie wybrany jeszcze. Napisałam wyżej że napiszę tu po wizycie u stzw. :)

Posted

[quote name='Doda_']odpisałam Ci wyżej , że nie wiem czy sa zdjęcia na dogomanii , stzw napisała żebym przyjechała osobiście i nie ma nic przeciwko temu, żebym zrobiła zdjęcia kojca. :)
Nie wybrany jeszcze. Napisałam wyżej że napiszę tu po wizycie u stzw. :)[/QUOTE]
Liczymy na relację z wizyty nie tylko słowną ale tez fotograficzną.
[quote name='barb']I zrobisz zdjęcia ?[/QUOTE]

Posted

a jeszcze plus jest taki że będę codziennie blisko Fileta. Mam 20 km do stzw, a pracuję w Katowicach wiec kilka km. Będę mogła tam podjeżdżać i robić nowe zdjęcia, głaskać, miziać , przynosić świeże info :evil_lol: ..

edit: Będę u niej, przyniosę info i zdjecia, będziemy rozmawiac i wspólnie zdecydujemy . . ;)

Posted

to brzmi rozsądanie, mam na myśli częste wizyty i relacje. Niestety mam złe doświadczenia z obserwacji różnych hoteli na Dogo. Filet już niedługo już za momncik twój ogonek zacznie się kręcić :)

Posted

prosze o pomoc cioteczek z sosnowca i okolic .. . . . . .
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251126-SOSNOWIEC!-B%C5%82%C4%85kaj%C4%85cy-si%C4%99-pies-prosimy-o-pomoc-!!?p=21894098#post21894098[/url]