Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam wiadomość od ajlii.
Mała była na szczepieniach-na razie p/c wściekliźnie.Nawet grzeczna była...Dała się zbadać,zrobić zastrzyk a potem wyłudzała smaczki:)

[COLOR=#000000][FONT=Verdana]Koszty:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]31 zł - szczepienie p/c wściekliźnie + książeczka[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]15 zł - dojazd do lecznicy (dzielony pół na pół z innym psem)- na razie p/c [/FONT][/COLOR]

Posted

Leila jest bardzo podobna do mojej Nelci
[*] tylko ze nelcia miała mniejszy pyszczek, była okrągła.. ale też podpalanka ... łezka się w oku zakręciła. ...

Posted

[quote name='Doda_']Jestem :) zrobię bazarek. bea100 odpisuję Ci już pw :)[/QUOTE]
Cudownie, najserdeczniej Ci dziękuję :loveu:

Paczka dzisiaj została wysłana priorytetem :)

Posted

[quote name='katarzyna09']W tej chwili nie dałabym rady wystawić bazarku,rzadziej zaglądam do komputera.
...[/QUOTE]
No wiem katarzyna09, wiem też, że gdybyś tylko mogła to byś nie odmówiła i pomogła psiakowi w potrzebie.

Posted

[quote name='bea100']Cudownie, najserdeczniej Ci dziękuję :loveu:

Paczka dzisiaj została wysłana priorytetem :)[/QUOTE]

dziękuję bardzo :) jak dotrze, od razu zrobię bazarek. Mam nadzieję że jeszcze w tym tygodniu dotrze . . .

Posted

Obiecali mi na poczcie, że dotrze...a ja jestem ciekawa,czy porcelanka dojdzie w całości...mam nadzieję!

Mówiłam o tym bazareczku ajlii...tak bardzo się ucieszyła :loveu:

Posted

[quote name='bea100']Obiecali mi na poczcie, że dotrze...a ja jestem ciekawa,czy porcelanka dojdzie w całości...mam nadzieję!

Mówiłam o tym bazareczku ajlii...tak bardzo się ucieszyła :loveu:[/QUOTE]

a jak zapakowalas? napewno w calosci . . . jutro wracam do domu, wiec bede pilnowac . . . :evil_lol:
i mam przykra wiadomosc . . .pousuwalam pw . . bo prawie przepelniona skrzynke mialam....
w tym twoja wiadomosc z cenami . . :oops: masz jeszcze w wyslanej skrzynce? jesli tak, to skopiuj mi. . . .

Posted

[quote name='Doda_']a jak zapakowalas? napewno w calosci . . . jutro wracam do domu, wiec bede pilnowac . . . :evil_lol:
i mam przykra wiadomosc . . .pousuwalam pw . . bo prawie przepelniona skrzynke mialam....
w tym twoja wiadomosc z cenami . . :oops: masz jeszcze w wyslanej skrzynce? jesli tak, to skopiuj mi. . . .[/QUOTE]
OK- zaraz skopiuję ale i tak ustalimy sobie może wspólnie jak już obejrzysz fanty :)
Zapakowałam (chyba) dobrze ;)

Posted

Byłam na spacerze i zostawili mi na drzwiach prośbę o kontakt w sprawie przesyłki . . . może to od Ciebie, bea100 :) dziwne tylko, że nie dostałam awizo . . jeśli to z Poczty Polskiej . . napisałam smsa że jestem w domu i narazie cisza . . .

Posted

bea100, paczka doszla! :multi: mam nadzieję że wszystko jest całe, bo zajrzałam tylko na wierzch, jak będę robiła do zdjeć to wyjmę .
Postaram się jeszcze dzisiaj, a jak nie to w niedzielę.
Rozumiem, że dochód tylko dla tej suni ?

Posted

No tak, ale żeby znalazła domek trzeba czegoś dzikuskę nauczyć bo ona nie zna ogłady domowej ani tego, że człowiek może i podejść i choćby pogłaskać. No i czas ucieka a tam samce (niektóre stare i zen względu na stan zdrowia nie wszystkie bezjajeczne), więc sterylka Leilii teraz to priorytet.
Jak dobrze, że sterylkowy bazarek porcelankowy ma licytujących!

Posted

Doda_ napisał(a):
bea, bazarek pieknie sie rozkreca :) :) :)

Nawet nie wiesz jaka Ci jestem wdzięczna za taką wielką pomoc :loveu: Martwiłam się skąd kasa na sterylkę Leili, a tu tak dobrze nam idzie!

Posted

Ja niestety nie znam nikogo z deklarowiczów w akcji sterylizacji, ale może by spróbować kogoś znaleźć albo zadziałać samemu, może by pomogli troszkę ze sterylkę Leili, jeśli będzie taka potrzeba?

Posted

paula_t napisał(a):
Ja niestety nie znam nikogo z deklarowiczów w akcji sterylizacji, ale może by spróbować kogoś znaleźć albo zadziałać samemu, może by pomogli troszkę ze sterylkę Leili, jeśli będzie taka potrzeba?

I ja nie znam...no niestety.
Na bazarku mamy niemal 200zł. Nie wiem ile sterylka w Łodzi?

Posted

zagladam do suni...:)
bea, nie dziekuj! Ja tylko bazarek zrobilam, te wartosciowe rzeczy sa twoje i to twoja pomoc jest ogromna. ... :)
ciesze sie, ze jest juz ok. 200zl. mam nadzieje, ze bedzie jeszcze wiecej.