Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znajomym 4.02.04 urodziły się szczeniaki. 3 suczki (w tym jedna z "podbitym okiem") i piesek z czarną plamką na prawym uchu.

Tu wrzucam kilka zdjęć. Więcej informacji będzie na mojej stronie - jak "odpalę" podstronkę szczeniaki u moich przyjaciół i znajomych :wink: :D

Może już jutro :wink: Miało byc wczoraj ale brak czasu :evilbat: :cry:

miot_d1.jpg

miot_d2.jpg

miot_d3.jpg

miot_d4.jpg

Pozdrawiam

CHI

Posted

Witam, pozdrawiam, dziękuję :wink: :D

Już są namiary na właścicieli na mojej stronie - podstrona "Szczeniaki u przyjaciół i znajomych"

Oni udzielają wszelkich informacji zwłaszcza o pieniądzach

Ja tylko udostępniam miejsce na mojej stronie :wink: no i uczę się "jak to się robi" :D :wink:

Właśnie czekam na zdjęcia bokserków i "obrabiam" zdjęcia bulików. :D

I jeszcze podobno pracuję :cry: :wink: :cry:

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj dostałam 36 :wink: :D :cry: nowych zdjęć tych ostatnich szczeniaków - bulików. Podobno mam wybrać najlepsze. :evilbat:

Etam

Zmniejszam i na moją stronę wrzucę wszystkie :wink:

ale chyba muszę zrobić pożądek na stronie :cry: :wink: - czyli może aktualności w aktualnościach?? :wink:, ale to chyba byłoby za proste :D .

Tu macie "cudowny chwyt" bull terriera :wink:

nowe1.jpg

I "przegląd imienny" hipopotamów w miniaturkach - najbardziej hipopomowata jest pierwsza :wink:

nowe1d_maly.jpg

nowe1c_maly.jpg

nowe1b_maly.jpg

nowe1a_maly.jpg

Większe zdjęcia jak skończę to będą na stronie czyli do 2 godzin...

albo dłużej - bo już mi się nie mieszczą - coś mi się nie podoba bo konto płatne :evilbat:

Posted
ja właśnie chce taką biała suczke ale nie wiem czy mogę sobie obecnie na nia pozwolić

:(

Zamiast się zastanawiać zadzwoń CHI podaje jak się z nimi skontaktować.

Natomiast radzę Ci najpierw poczytać o tej rasie, bo bullowate mają specyficzne "charakterki" i warto wiedzieć z czym jest to związane i dokonać świadomego wyboru.

Jeżeli stwierdzisz, że to jest to, to miłości :calus: :loveu: :iloveyou: dostaniesz tyle, że się w głowie nie mieści.

Posted

:laola: BOMBECZKA!!! Maluchi są przepiękne. CHI prosimy o dużżżżżżżżżżooooooooooo fotek. Ja niestety nie miałam okazji mieć bulka od szczeniaczka :( ( czego Wam zazdroszczę) bo Max miał rok gdy zabrałam go z Palucha, a Butchera kupiłam w wieku 4 miesięcy. W przyszłości zafundujemy sobie taką białą kluskę :D

Posted

Leni - jak to jest, że jeśli pierwszy bull jest kolorowy to następny przeważnie biały??? :wink: :wink: :D

Zdjęcia będą na stronie, ale robię "kombinacje alpejskie" bo przekroczyłam 25 Mega płatnej skrzynki :cry: :evilbat:

Muszę te wieksze trochę bardziej pomniejszyć (do 300 ppi) no i pójda z innych kont.

"Końskich dogomaniaków" zapraszam na stronę kolegi (zaraz "wrzucę w podpis :wink: ) - to też moja produkcja (na "szybko" i w budowie :cry: :wink: )

no i "bullskie zabawy"

nowe92.jpg

nowe93.jpg

Fasolka - jak nie zadzwonisz to się nie dowiesz :D

Posted

A jak ktos ma bialego, to chce kolorowego :) Ja czekam na rudego najlepiej psa - moze byc tez tricolor :D

A jahu11 ma pregowana Szelme i lada dzien blondi z Timaru :) Cos w tym jest :evilbat:

Maluchy przepiekne! Buziaki!!!

Posted

Ufff zdjęcia na stronie już są. Choć nie "chodzi" podstronka tak jak powinna :cry: to te "kombinacje alpejskie" :cry: :cry: no i dopiero sie uczę.....

Teraz zmniejszam te większe zdjęcia o 100 ppi - myślę, że wielkość 300 ppi (wysokości) wystarczy :wink:

Tylko "robota głupiego" ale na prawde nie wiem, które wyrzucić :cry: ale muszę zwolnić trochę miejsca....

Posted

Już są namiary na właścicieli na mojej stronie - podstrona "Szczeniaki u przyjaciół i znajomych"

Oni udzielają wszelkich informacji zwłaszcza o pieniądzach

Skoro CHI zapewnia, że tam są informacje to zajżyjcie tam.

Posted
Zamiast się zastanawiać zadzwoń CHI podaje jak się z nimi skontaktować.

Natomiast radzę Ci najpierw poczytać o tej rasie, bo bullowate mają specyficzne "charakterki" i warto wiedzieć z czym jest to związane i dokonać świadomego wyboru.

Jeżeli stwierdzisz, że to jest to, to miłości :calus: :loveu: :iloveyou: dostaniesz tyle, że się w głowie nie mieści.

wszytsko wiem, mam namiary, czytałam baaardzo dużo o tych psach i jestem od dawna zdecydowana, ale nie mogę przecierz kupic psa a później zostawiać go na cały dzień samego w domu. that't the point :cry:

Posted
Ja czekam na rudego...

A mi się najabrdziej podobają rudo-białe. Czemu one sa takie rzadkie? :fadein:

Ale malutkie to wszystkie sa urocze. Takie świnki. Miodzio normalnie :D