desdemona Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Betbet']arystokracja chyba wyszła z mody...[/quote]na to wyglada:( Quote
Betbet Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 pomóżcie zawalczyć o sterylkę Miszy: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9209879#post9209879"] LINK DO BAZARKU[/URL] Quote
desdemona Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A Teraz Takie Mrozy Nastaly A On Wciaz W Schronie:( Quote
brazowa1 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 niestety,ale Koko znowu wyglada niefajnie. Quote
kasia14 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='brazowa1']niestety,ale Koko znowu wyglada niefajnie.[/quote] oj Koko:shake: cioteczki podnoszą i podnoszą a tu cisza!:mad: trzymaj sie psinko... Quote
Betbet Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ale że co że nie fajnie...a w ogole to kurcze nie rozumiem, jak ja mialam ruszajacy sie lekko avatarek to mnie okrzyczeli, pogonili i kazalizmienic.a byl moj ulubionyyyy. a tu sie co chwila komus cos rusza:diabloti: Quote
Betbet Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 domyslilam sie ze znowu mokra szmata...nooo ale mokra szmata nie znaczy niefajnie, niektorzy lubia... Quote
akucha Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Betbet']ale że co że nie fajnie...a w ogole to kurcze nie rozumiem, jak ja mialam ruszajacy sie lekko avatarek to mnie okrzyczeli, pogonili i kazalizmienic.a byl moj ulubionyyyy. a tu sie co chwila komus cos rusza:diabloti:[/QUOTE] Ty avatarek, my podpisy. Betbet, będę musiała cię kiedyś uświadomić ;) Brązowa, tak się nie zamartwiaj, poćwiczysz jak mrozy przejda i znowu Koko będzie piękny. Quote
akucha Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Nie bój nic, mafijna jesteś, to przegląd miałaś jak my wszystkie :evil_lol: Koko czeka na dom! Quote
Betbet Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 a nooooo aaaa to ja juz chyba rozumiem nanana....hm hm no tak taaak... Koko sie przypomina :lol: Quote
Betbet Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 nieee a ja juz nie ebde go podnosic...albo on pojdzie do domu albo foch... Quote
Betbet Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 komu dobranoc temu...dzień dobry:) Koko żartowałam...podniose Cie Quote
Recommended Posts