Maciek777 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Dzięki Maćku za wieści o Jasiu! Jak będziesz miał wolną chwilę, zrob mu aktualne zdjęcia. Chcę mu zrobić wydarzenie na FB, bo coś się nam chłopak zasiedział u Was :) Przepraszam, że tak długo :( Jest mały problem z aparatem, ale liczę, że się rozwiąże lada dzień :roll: Jaś, jak mówiłem, zmienił się. Na lepsze :) Jednak jakieś stare przyzwyczajenia jednak zostały bo ostatnio gdy się z nim bawiłem, tarmosiłem itd, w czasie takiej akcji gdzie był bardzo pobudzony zabawą to chciałem go objąć za szyję, po sekundzie puścić i dalej się bawić. Normalna sprawa. I gdy go objąłem to zamruczał mi do ucha. Fajne to nie było :siara: Jednak nic więcej nie zrobił. Ja natychmiast od niego wstałem, a on spuścił głowę i uszy w geście poddania. Chyba nigdy wcześniej go tak nie złapałem. Nie pamiętam. Dobrze, że przynajmniej ostrzega bo bym był na przymusowym urlopie :evil_lol: Poza tym zgrzytem to jednak jest chętny do zabawy :) Quote
Alla Chrzanowska Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Jasiu! Niech te Święta sprawią Ci radość, a Nowy Rok przyniesie nowy własny domek! [URL=http://www.gify.net/cat-kartki-na-boze-narodzenie-705.htm][/URL] Quote
_Dunaj_ Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Super chłopak, nie wiem czemu nikt sie o niego nie pyta Quote
phase Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 No wlasnie, czemu nikt go nie zauwaza? Jest tak piekny! Quote
Magolek Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Piękna sesja, a Jaś taki uroczy. Gdzie ten domek Jasiu? :) Quote
Maciek777 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Piękna sesja Zasługa Jasia :) Jaś pomimo dwóch zmian boksów w ostatnim czasie, ciągle bez problemu, przed podaniem miski, siada przed człowiekiem na ziemi, a nie leci po to na legowisko jak to było kiedyś. To, że wskakuje na ludzi z radości to już chyba pisałem :) Niestety tylko inne psy mu za bardzo nie leżą, zwłaszcza idąc korytarzem i mijając boksy. Quote
Alla Chrzanowska Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Dzięki Maćku za wieści, a fotki wykorzystamy do nowych ogłoszeń! Quote
Maciek777 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Dzięki Maćku za wieści, a fotki wykorzystamy do nowych ogłoszeń! Proszę bardzo! Quote
Maciek777 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Aktualności wagowe: 24.10.2014 - 36,9 kg 02.02.2015 - 38,5 kg Troszkę mu się przytyło choć bywało gorzej. Zawsze przy przeskoku na zimową dawkę trochę psy przybierają. Już ma lekką dietę. Quote
Maciek777 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Sprzed weekendu :) Teraz nie mamy nic śniegu... Quote
Alla Chrzanowska Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Świetne :) Dziękuję Maćku! Quote
Maciek777 Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 U Jasia stare nudy, ale wszystko OK :) Czy coś się dzieje w sprawie domu dla Jasia? Jakieś telefony? Quote
Alla Chrzanowska Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 U Jasia stare nudy, ale wszystko OK :) Czy coś się dzieje w sprawie domu dla Jasia? Jakieś telefony? Niestety - cisza... Quote
Recommended Posts