Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Maćku za wieści o Jasiu! Jak będziesz miał wolną chwilę, zrob mu aktualne zdjęcia. Chcę mu zrobić wydarzenie na FB, bo coś się nam chłopak zasiedział u Was :)

Przepraszam, że tak długo :( Jest mały problem z aparatem, ale liczę, że się rozwiąże lada dzień :roll:

Jaś, jak mówiłem, zmienił się. Na lepsze :) Jednak jakieś stare przyzwyczajenia jednak zostały bo ostatnio gdy się z nim bawiłem, tarmosiłem itd, w czasie takiej akcji gdzie był bardzo pobudzony zabawą to chciałem go objąć za szyję, po sekundzie puścić i dalej się bawić. Normalna sprawa. I gdy go objąłem to zamruczał mi do ucha. Fajne to nie było  :siara:  Jednak nic więcej nie zrobił. Ja natychmiast od niego wstałem, a on spuścił głowę i uszy w geście poddania. 

Chyba nigdy wcześniej go tak nie złapałem. Nie pamiętam. Dobrze, że przynajmniej ostrzega bo bym był na przymusowym urlopie :evil_lol:

Poza tym zgrzytem to jednak jest chętny do zabawy :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Piękna sesja

Zasługa Jasia :)

Jaś pomimo dwóch zmian boksów w ostatnim czasie, ciągle bez problemu, przed podaniem miski, siada przed człowiekiem na ziemi, a nie leci po to na legowisko jak to było kiedyś. To, że wskakuje na ludzi z radości to już chyba pisałem :) Niestety tylko inne psy mu za bardzo nie leżą, zwłaszcza idąc korytarzem i mijając boksy.

• 2 weeks later...
Posted

Aktualności wagowe:

24.10.2014 - 36,9 kg

02.02.2015 - 38,5 kg

Troszkę mu się przytyło choć bywało gorzej. Zawsze przy przeskoku na zimową dawkę trochę psy przybierają. Już ma lekką dietę.