Alla Chrzanowska Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Jaś to pies w typie doga. Błąkał się w lesie zapewne wyrzucony przez "dobrych ludzi". Jest mniejszy i drobniejszy niż dog, ale charakter ma doży - uwielbia się tulić do ludzi, siadać na kolanach i dawać całusy:) Jaś jest wykastrowany i obecnie w hoteliku czeka na Człowieka, który go wypatrzy i pokocha. 1 Quote
tu_ania_tu Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 zdjęcie z człowiekiem potrzebne i info jaki ma stosunek do innych psów Quote
Alla Chrzanowska Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='tu_ania_tu']zdjęcie z człowiekiem potrzebne i info jaki ma stosunek do innych psów[/QUOTE] Oczywiście Aniu! Ale dajmy chwilę czasu Psanatorium, niech się rozejrzą, sprawdzą. Maciek da mi znać i wtedy uzupełnię informacje. Quote
Norel Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Śmieszne uchole ma-na ostatnim wyglądają jak kopiowane ;) Quote
Magolek Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Rzeczywiście uszka wyglądają jakby miał cięte i taka "delikatniutka budowa". Quote
anetta Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Ojej, jaki on jest podobny do [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/202032-Grafit-nareszcie-w-upragnionym-DS!!!-)?highlight=Grafit"]Grafita[/URL] :crazyeye: Quote
Maciek777 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Dziękuję za zaproszenie:p Napiszę na razie tak na szybko bo czasu brak: Jaś waży 32,3 kg. Dość wysoki, ale Sam to to nie jest:evil_lol: Z tego co udało się na razie zauważyć: - nie brudzi w nocy (ani w dzień) - nie niszczy niczego - ma apetyt - troszkę chudawy - psy za siatką obszczekuje, jeszcze nie wiadomo z jakim zamiarem - na widok człowieka piszczy - domaga się uwagi / uwolnienia z boksu. Na smyczy idzie raczej normalnie i węszy. - jest dość ruchliwy. Może typowe ADHD to jeszcze nie jest, ale wiele nie brakuje. Ogólnie niecierpliwy. Nowe zdjęcia (z człowiekiem) będą. Sprawdzimy też jak się zachowuje z innymi psami i być może z kotami jeśli sytuacja pozwoli:) Quote
Rubi18 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='anetta']Ojej, jaki on jest podobny do [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/202032-Grafit-nareszcie-w-upragnionym-DS!!!-)?highlight=Grafit"]Grafita[/URL] :crazyeye:[/QUOTE] Tez od razu pomyślałam o Graficie Quote
tu_ania_tu Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 został przypomniany wątek Grafita, to zacytuj co tam pisałyśmy [quote name='tu_ania_tu']Marchewa, kurcze ten pies jak na moje oko to nie ma nic w sobie z doga[/QUOTE] [quote name='tu_ania_tu']Przykre, ale prawda jest taka że z pomoca stowarzyszenia dogowego nie ma w ogóle szans na adopcję - przerabialiśmy już taki temat niestety[/QUOTE] [quote name='vena&vivi']Można spróbować deklaracje zebrać. Powysyłać pw. Wiecie dogi-adopcje powstały aby pomagac konkretnej rasie jakby "brały" wszystkie duże psy to za długo by nie pociągnęły. Była taka sytuacja z Celestynem - strasznie długo trwało szukanie domku[/QUOTE] mam nadzieję że nie sprawdzą się te słowa Quote
Maciek777 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Zapomniałem napisać, ale o tym na pewno już wiecie - Jaś jest bardzo towarzyski dla ludzi:) Z wzięciem go na ręce (w celu zważenia) też nie było problemu:) Niestety sam na wadze się za bardzo kręcił. Quote
Maryna Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='Maciek777']Zapomniałem napisać, ale o tym na pewno już wiecie - Jaś jest bardzo towarzyski dla ludzi:) [B]Z wzięciem go na ręce (w celu zważenia) też nie było problemu[/B]:) Niestety sam na wadze się za bardzo kręcił.[/QUOTE] Albo jesteś mocarz,albo Jaś malutki:-) ile waży?? Quote
Maciek777 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']I ile waży?[/QUOTE] W poście #9 jest waga i kilka słów o nim:eviltong: Quote
Alla Chrzanowska Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='Maciek777']W poście #9 jest waga i kilka słów o nim:eviltong:[/QUOTE] Dzięki Maćku i przepraszam - nie zauważyłam, bo się dziś "zbazarkowałam" do imentu - wystawiłam dwa bazary:) Quote
Maciek777 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']Dzięki Maćku i przepraszam - nie zauważyłam, bo się dziś "zbazarkowałam" do imentu - wystawiłam dwa bazary:)[/QUOTE] Nie ma za co:) Już myślałem, że dogo wariuje bo Maryna też zapytała:p 2 bazary na raz to nie dla mnie:) Quote
Maryna Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Bo Maryna okularów nie założyła i nie dowidziała;-) klocuchem Jaś nie jest.ale słodko wygląda Quote
Norel Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Jak mięska nabierze to odrobinę się te nożyska zgubią.. ;) Mam nadzieję,że nie będzie musiał długo w kojcu siedzieć i ktoś go weżmie... Quote
Alla Chrzanowska Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Maćku! Jak się sprawuje Jaś? Jaki jest do innych psów? Chcielibyśmy zacząć go ogłaszać... 1 Quote
Maryna Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Właśnie miałam o to pytac Alluś napiszesz tekst.ok?? Quote
Maciek777 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']Maćku! Jak się sprawuje Jaś? Jaki jest do innych psów? Chcielibyśmy zacząć go ogłaszać...[/QUOTE] Nie wiedziałem, że to tak na już:oops: Pracę z wczoraj i tak jeszcze do domu zabrałem bo czasu nie było:shake: Dzisiaj i jutro mam wolne. Jak tylko wrócę to sprawdzimy:) Quote
Alla Chrzanowska Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Maciek777']Nie wiedziałem, że to tak na już:oops: Pracę z wczoraj i tak jeszcze do domu zabrałem bo czasu nie było:shake: Dzisiaj i jutro mam wolne. Jak tylko wrócę to sprawdzimy:)[/QUOTE] Nie, nie Maćku, to nie na już, tylko tak przypominam:) Gdyby było na już - dzwoniłabym. Quote
Recommended Posts