Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i się nie zobaczyłyśmy w Kozienicach :mad: Kiedy byłaś , w sobotę czy w niedzielę? Ja głównie siedziałam w namiocie pod stertą różnych kocy i kurtek i się grzałam i jeszcze dogrzewałam herbatką z termosu :evil_lol: albo kręciłam przebiegi naszych kamerą. Ew. chodziłam wysikiwać siebie i psa ;) A pies głównie spał w klatce.
Naszego namiotu nie mogłaś nie zauważyć bo był najzajebistszy ze wszystkich! :cool3:
Myślałam, że zdezerterowałaś przez pogodę - wcale bym się nie zdziwiła bo siedzenie 10 godzin dziennie w takiej temperaturze nie należało do przyjemnych rzeczy :roll::evil_lol:

Ooo a tutaj tyle ślicznych Dianek :loveu:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A w listopadzie w Kozienicach będziesz może? :p

No widzisz, czyli większość czasu spędziliscie w namiocie i chyba dlatego. Ale pewnie jeszcze nie raz się spotkamy :)

Posted

Olusia napisał(a):
A, dziękuję. Tata sam widział, że interesuję się fotografią- odpowiadałam na jego wątpliwości, pytania. I chyba też dlatego ;)

U mnie jest to samo, tylko że ja się pośpieszyłam z lumixem i tyle... ;)

Posted

Olusia napisał(a):
No widzisz, ja cierpliwie czekałam przez prawie pół roku i opłaciło się ;)

Ja też tyle czekałam, po prostu, gdyby tamten aparat nie był zepsuty, spokojnie bym czekała, a jechałam akurat na wystawę a tamtym ledwo dało się zrobić 10 zdjęć przez baterie chociaż były nowe ;) dlatego chciałam nowy aparat a w tym czasie wchodził w grę tylko kompakt no i to tyle, ale szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie ze starego aparatu przejścia na lustro, tam nie było nawet manualnych ustawień... ani makro, nic po prostu, więc wolę teraz wszystkiego się nauczyć i kiedyś sobie kupić od razu dobre lustro itp. ;)

Posted

Olusia napisał(a):
Przypadek, ręce mi się z zimna trzęsły ;) Ale ogólnie mogą być te zdjęcia? :)

Myślałam, że może jakiś wadliwy egzemplarz Ci się trafił. Mogą, szczególnie zważywszy na pogode ;)

Posted

Myślałam, że może jakiś wadliwy egzemplarz Ci się trafił.

Chyba raczej nie- jeszcze nawet w sklepie jak go kupowałam to sprawdzałam ;)

Mogą, szczególnie zważywszy na pogode ;)

Miło to usłyszeć od Ciebie :p Pogoda raczej nie sprzyjała robieniu zdjęć ale cośtam mi wyszło :cool3: