Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja już wróciłam z zawodów, było kapitalnie tylko przeokropnie zimno. Zdjęcia może jeszcze dziś zacznę wstawiać ;) Zdjęcia z toru wyszły byle jakie, bo obiektyw krótki, za to zdjęcia samych psów wyszły nieźle :) Widziałam po raz pierwszy na żywo Javę, śliczna sucz :loveu: Miałam zamiar spotkać się z Anią i Bezikiem, ale nie wyszło. Anię chyba widziałam, ale wstydziłam się podejść :( Bezika nie widziałam, chyba większość czasu siedział w namiocie, ich przebiegów też niestety nie widziałam, bo już musiałam wracać. Spotkałam Magdę od mudików, obfociłam i wymiziałam Delika :loveu:

Posted

Ach, dziękuję! :multi: Miło to słyszeć. Niektóre wyszły nawet fajnie, ale te z toru to masakra, nawet nie wstawiam, nieostre i poprzepalane. Psie portrety idą mi najlepiej :loveu:

Posted

Ja też widziałam zdjęcia, jak na pierwszy raz - są bardzo okej. Ja pewnie nie umiałabym w ogóle uruchomić aparatu, a co dopiero robić (dobre) zdjęcia.

pozdrawiamy,
K&W

Posted

wow, super fotki :loveu:
gratulacje nowego sprzętu :D

ja też niby miałam dobre świadectwo i może z tej okazji miałam bym lustro ale potrzebowałam aparatu na już i tylko kompakt wchodził w grę, ale nie załuję - na lustro przyjdzie pora :p