Kinia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Już czytałam w wątku o fotografii:) GRATULUJĘ i czekam na pierwsze zdjęcia;) Quote
Olusia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Jeszcze nie ma czego gratulować ;) Dopiero będę zamawiać, jesli wszystko pójdzie dobrze to będzie w czwartek :p Dziewczyny, czy Wy też tak macie, że jak napiszecie coś w dziale Administracja, to później tego postu nie widać? Pisałam w temacie 'Bazarek?' i mojego postu nie ma. Co się dzieje? Quote
Illusion Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jeśli teraz Twoje zdjęcia wyglądają tak, a nie inaczej, to co dopiero zobaczymy jak wyjdą z lustra :-o. Już się pierwszych fotek nie mogę doczekać! :multi: Quote
Inkaa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jej, strasznie zazdroszczę. Sama lustrzankę (olympusik) najprawdopodobniej dostanę jako prezent pod choinkę (chociaz i tego na 100% pewna nie jestem) Na administracji najprawdopodobniej posty każdej osoby są moderowane, dlatego po napisaniu opowiedzi jej nie widzisz. Pozdrawiam W&K. Quote
ariss Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 przyszłam tu z działu foto bo jeszcze się czepną że :spam2::evil_lol: Quote
Olusia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Malina.']Jeśli teraz Twoje zdjęcia wyglądają tak, a nie inaczej, to co dopiero zobaczymy jak wyjdą z lustra :-o. Już się pierwszych fotek nie mogę doczekać! :multi:[/quote] Jakoś to będzie, choć teraz przeraża mnie rozmaitość funkcji w lustrze :-o Ale będzie dobrze- miło mi czytać, że Wam się moje zdjęcia podobają :p;) [quote=Enchantress'ka;10855304]Jej, strasznie zazdroszczę. Sama lustrzankę (olympusik) najprawdopodobniej dostanę jako prezent pod choinkę (chociaz i tego na 100% pewna nie jestem) Na administracji najprawdopodobniej posty każdej osoby są moderowane, dlatego po napisaniu opowiedzi jej nie widzisz. Pozdrawiam W&K.[/quote] Może i są moderowane, ale one mi się ani nie naliczają ani ich nie widać. Drugi raz wysłałam posta w administracji to też go nie widać :roll::shake: [quote name='ariss']przyszłam tu z działu foto bo jeszcze się czepną że :spam2::evil_lol:[/quote] A za co się mają czepiać? :lol::eviltong: Quote
BBeta Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Olusia']Może i są moderowane, ale one mi się ani nie naliczają ani ich nie widać. Drugi raz wysłałam posta w administracji to też go nie widać :roll::shake:[/QUOTE] Moderowane tzn., że pojawią się dopiero po zaakceptowaniu przez moderatora/administratora ;) Quote
Olusia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Acha, bo ja myślałam, że coś się popsuło czy coś takiego i dwa razy wysłałam, chyba nie będzie problemu? ;) Quote
Olusia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Łii, już zamówiłam- teraz tylko odebrać ze sklepu (w czwartek pewnie) :multi: Quote
ariss Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Olusia']Łii, już zamówiłam- teraz tylko odebrać ze sklepu (w czwartek pewnie) :multi:[/quote] a z jakiej okazji taki zakup?????czy tak poprostu???? Quote
Olusia Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Tata mówił, że za dobre zakończenie (świadectwo itd) podstawówki ;) Quote
BBeta Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Olusia']Acha, bo ja myślałam, że coś się popsuło czy coś takiego i dwa razy wysłałam, chyba nie będzie problemu? ;)[/QUOTE] Chyba nie :diabloti: Quote
Olusia Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 No miejmy nadzieję :diabloti:;) Quote
Olusia Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Tak patrzę i patrzę po tej administracji i nie ma tego wątku, w którym pisałam :hmmmm::razz: Quote
eria Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 eee ja już przywykłam że na dogo wszystko jest możliwe:evil_lol: czekamy na foty z nowego cacka! Quote
Olusia Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Nom i już jest :multi: Jest superowy, ma multum funkcji :loveu: Na razie tylko a Nikkorem 50mm 1.8- po jakimś czasie dokupię coś dłuższego ;) Jutro fotki, zanim się zaznajomię jak się to wszystko obsługuje to będą jutro. Teraz też nie mam zbytnio czasu, pa! :calus: Quote
Justa Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 wpadłam sprzęciku pogartulować :loveu: Quote
Kinia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja też gratuluję i czekam na pierwsze zdjecia;) Quote
Olusia Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Na razie takie dwa ;) [IMG]http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_0166.jpg[/IMG] [IMG]http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_0150.jpg[/IMG] Teraz zmykamy z Dianą na spacer, jeśli będą jakieś komentarze to wstawię kolejne :) Pozdrawiamy, Ola & Dianka ;* Quote
BBeta Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Olusia']Teraz zmykamy z Dianą na spacer[/QUOTE] Koniecznie zabierz ze sobą aparat i zrób jakieś zdjęcia na dworze ;) Quote
Illusion Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Super jak na pierwsze fotki :loveu:. Quote
Olusia Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Nie brałam- wzięłabym go gdyby miał kto ze mną iść. Sama boję się iść a takim sprzętem na ulice, u nas bardzo kradną ;) Kolejnym razem namówię kogoś, żeby ze mną poszedł to porobię zdjęcia ;) A ogólnie to jak Ci się zdjęcia podobają? :) Quote
Recommended Posts