Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze nie ma czego gratulować ;) Dopiero będę zamawiać, jesli wszystko pójdzie dobrze to będzie w czwartek :p

Dziewczyny, czy Wy też tak macie, że jak napiszecie coś w dziale Administracja, to później tego postu nie widać? Pisałam w temacie 'Bazarek?' i mojego postu nie ma. Co się dzieje?

Posted

Jej, strasznie zazdroszczę.
Sama lustrzankę (olympusik) najprawdopodobniej dostanę jako prezent pod choinkę (chociaz i tego na 100% pewna nie jestem)

Na administracji najprawdopodobniej posty każdej osoby są moderowane, dlatego po napisaniu opowiedzi jej nie widzisz.
Pozdrawiam
W&K.

Posted

[quote name='Malina.']Jeśli teraz Twoje zdjęcia wyglądają tak, a nie inaczej, to co dopiero zobaczymy jak wyjdą z lustra :-o.
Już się pierwszych fotek nie mogę doczekać! :multi:[/quote]

Jakoś to będzie, choć teraz przeraża mnie rozmaitość funkcji w lustrze :-o Ale będzie dobrze- miło mi czytać, że Wam się moje zdjęcia podobają :p;)

[quote=Enchantress'ka;10855304]Jej, strasznie zazdroszczę.
Sama lustrzankę (olympusik) najprawdopodobniej dostanę jako prezent pod choinkę (chociaz i tego na 100% pewna nie jestem)

Na administracji najprawdopodobniej posty każdej osoby są moderowane, dlatego po napisaniu opowiedzi jej nie widzisz.
Pozdrawiam
W&K.[/quote]

Może i są moderowane, ale one mi się ani nie naliczają ani ich nie widać. Drugi raz wysłałam posta w administracji to też go nie widać :roll::shake:

[quote name='ariss']przyszłam tu z działu foto bo jeszcze się czepną że :spam2::evil_lol:[/quote]

A za co się mają czepiać? :lol::eviltong:

Posted

[quote name='Olusia']Może i są moderowane, ale one mi się ani nie naliczają ani ich nie widać. Drugi raz wysłałam posta w administracji to też go nie widać :roll::shake:[/QUOTE]
Moderowane tzn., że pojawią się dopiero po zaakceptowaniu przez moderatora/administratora ;)

Posted

[quote name='Olusia']Łii, już zamówiłam- teraz tylko odebrać ze sklepu (w czwartek pewnie) :multi:[/quote]

a z jakiej okazji taki zakup?????czy tak poprostu????

Posted

[quote name='Olusia']Acha, bo ja myślałam, że coś się popsuło czy coś takiego i dwa razy wysłałam, chyba nie będzie problemu? ;)[/QUOTE]
Chyba nie :diabloti:

Posted

Nom i już jest :multi: Jest superowy, ma multum funkcji :loveu: Na razie tylko a Nikkorem 50mm 1.8- po jakimś czasie dokupię coś dłuższego ;) Jutro fotki, zanim się zaznajomię jak się to wszystko obsługuje to będą jutro. Teraz też nie mam zbytnio czasu, pa! :calus:

Posted

Na razie takie dwa ;)

[IMG]http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_0166.jpg[/IMG]

[IMG]http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_0150.jpg[/IMG]

Teraz zmykamy z Dianą na spacer, jeśli będą jakieś komentarze to wstawię kolejne :)

Pozdrawiamy, Ola & Dianka ;*

Posted

Nie brałam- wzięłabym go gdyby miał kto ze mną iść. Sama boję się iść a takim sprzętem na ulice, u nas bardzo kradną ;) Kolejnym razem namówię kogoś, żeby ze mną poszedł to porobię zdjęcia ;)

A ogólnie to jak Ci się zdjęcia podobają? :)