JIM Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 To są brushe, sciagniete z internetu dawwwwwwwwwno temu ;) Quote
Olusia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Jeśli pobiorę sobie z netu takie bądź inne brushe to do jakiego folderu mam je wsadzić? Quote
Olusia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Dianuśka kończy dziś 4 latka! :multi: Wszystkiego najlePSIEGO moja maleńka! :BIG::new-bday::BIG: [img]http://tickers.baby-gaga.com/t/dogdogavi20040202_-8_Diana.png[/img] :bigcool::Cool!::bigcool: Quote
Sawanna Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Witam;).Od pewnego czasu przegladam tą galerie ale dopiero teraz zdecydowałam się coś skrobnąć:lol:.Masz przekochaną suńcię,bardzo ładną,normalnie zakochałam się w niej(tylko cii nic nie mówić mojemu Tofikowi:razz:).Pozdrawiam:p. Wszystkiego najlepszego dla Diany:BIG::bday:Zdumachała już świeczkę?:lol: Quote
Olusia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Witamy w naszej galerii :multi:;) Za życzonka dziękuję w imieniu Dianki :cool3:, jeszcze nic nie dostała - śpi sobie :loveu:, ale w planach mam długaśny spacer, coś jeszcze jej kupię (kosteczkę/zabawkę) - wcześniej nawet nie było czasu, ach ta szkoła :shake::lol: Pozdrawiamy serdecznie ;) Quote
ariss Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [CENTER][SIZE=6]:new-bday::tort::cunao::laola:[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=6]:new-bday::cunao:NAJLEPCIEJSZEGO;)[/SIZE][/CENTER] Quote
Olusia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Dziękujemy za życzenia :loveu:. O, zaraz do stówy dojdziemy :-o:multi:;). Quote
tusia. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ma się ten refleks! Sto lat, sto laaat, Dianko! :sweetCyb::bigcool: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Wszystkiego najpsiego dla Dianci !!!!!! :bigcool: :multi: :bigcool: [img]http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2924537/2/istockphoto_2924537_dog_birthday_party.jpg[/img] Quote
JIM Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [SIZE=5][COLOR=red]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DIANCI!!![/COLOR][/SIZE] Mam nadzieje, ze podzielicie sie tym tortem od czarnej owieczki z nami? :eviltong: [img]http://mikroby.blox.pl/resource/mikrob_je_tort_300x300.jpg[/img] [QUOTE]Jeśli pobiorę sobie z netu takie bądź inne brushe to do jakiego folderu mam je wsadzić?[/QUOTE] Do folderu Adobe Photoshop Only, ktory znajduje: [po kolei] Program Files - Adobe - Photoshop 7.0 CE - Presents - Brushes - Adobe Photoshop Only Pamietaj, jak sciagasz jako spakowany to musisz to rozpakowac. Quote
Olusia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 My już po spacerku, ćwiczyłyśmy frisbee - super łapie, tylko gorzej z moimi rzutami :lol:, Dianka ładnie się zachowywała, normalnie super :loveu:. Teraz sobie odpoczywa, bo się strasznie zmęczyła :evil_lol:. Z okazji urodzin dostała świńskie ucho, smakołyki z Vitakraftu i żółtą odblaskową obróżkę ;). Julia, no jasne! Oczywiście, że się podzielimy, smacznego :multi:. Dzięki za odpowiedź co do brush'ow ;). Dziękujemy Kochani za życzonka :loveu:. Pozdrawiamy :calus: Quote
Magot Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 :BIG::laola:[SIZE=5]STO LAT!!!!:laola::BIG:[/SIZE] Quote
aleb Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Sto lat dla Dianyyyy!!!!!! :) :multi: :loveu: Quote
Sawanna Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ile prezentów:lol:.Mój Tofik też zwykle na urodzinki dostaje smakołyki bo zabawek dużo.Jakby je wszystkie wysypać w jedne miejsce to mógłby w tym pływać:lol:. Jeszcze raz wszystkiego Naj dla suńki:multi: I niech wypocznie żeby jutro miała siłę bawić sie uchem ;) Quote
Olusia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Dziękujemy :loveu: Ucho już zjadła :D Quote
BBeta Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [CENTER]Wszystkiego Najlepszego !!! :cunao: :drink1: :BIG: :popcorn: :BIG: :drink1: :cunao:[/CENTER] Quote
Viz Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Sto lat sto lat! Wszystkiego najlepszego dla pięknej solenizantki! :loveu: :BIG::bday::new-bday::tort: Quote
natija Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 i ja sie dolaczam sto sto latek:):):):): Quote
Olusia Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [CENTER] Dziękujemy :Rose::Rose: [/CENTER] Quote
Cambel&Megi Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Przyszłyśmy ze spóźnionymi życzeniami :oops: Wszystkiego naaaajlepszego dla Dianeczki :multi: :calus: Quote
Dada Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 To i ja zyczonka składam, duszo smakołyków Dianeczko! :BIG: Quote
kaskaSz Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Spóźnione, ale najszczersze życzonka dla Dianki :* Sto lat kochana, przesłodka psinko :loveu: Quote
eria Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 My też się przyłączamy do życzeń wszystkiego najlepszego dla Dianki :multi::multi::multi::loveu: Quote
Olusia Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Dziękujemy za życzenia :loveu: Spóźnione ale szczere :loveu: Quote
Recommended Posts