Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy ;)

Piątek, który miał być tak obszerny w sprawdziany i kartkówki nawet prawie wcale taki nie był. Była klasówka z geografii, kompletna masakra, uczyłam się dużo, ale będzie pewnie ocena do poprawienia :evil_lol: Potem 2 w-fy- na obydwu siatkówka. Wybity palec, który już prawie wcale mnie nie bolał, znowu zaczął :shake: Potem niemiecki- miała być obszerna kartkówka, ale nie było na szczęście, będzie we wtorek. Jestem w grupie lepszej, więc mam przechlapane :lol: Pani od niemca uczyła kiedyś mojego brata, który jest bardzo dobry z niemieckiego i do tego pani jest straszliwie wymagająca :razz: Później WOS, miała być kartkówka, no i była. Chyba nawet dosyć dobrze mi poszło, tak na 4 ;) Następnie poprawa z religii. Prawie cała klasa pisała, bo oceny były od 1 do 3 :diabloti: Ja dostałam 2 :eviltong: I chyba dobrze mi poszła poprawa. I na samym końcu matematyka. Od niedawna polubiłam ten przedmiot, nauczyciel świetnie tłumaczy :multi: Nie pisałam ostatniej klasówki, będę pisać w piątek. Z tego co wiem, oceny z niej nie były zbytnio ciekawe, więc muszę się nieźle do tego przyłożyć :cool3: Tak wyglądał mój jeden piątkowy dzień.

Wczoraj zaczął mocno padać śnieg. I dziś mój widok z okna wygląda tak:

[IMG]http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/DSC_1546.jpg[/IMG]

[IMG]http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/DSC_1545.jpg[/IMG]

Prawda, że ślicznie? :loveu:

Pewnie ktoś zapyta co u Diany, więc od razu piszę. Cieczka powoli jej się kończy więc mam w planach długie, zimowe i śnieżne spacery :cool3::loveu: Niedługo mam zamiar zamówić jej coś pod choinkę, bo później dużo osób zamawia i często czegoś nie ma :razz: W planach mam zabawkę z Petsages, gryzak ze skóry Dingo, bo obecny do niczego się już nie nadaje, jakieś przysmaki czy coś do gryzienia.

Nowych zdjęć psicy za bardzo nie mam, więc daję jakieś wspólne z cieplutkiego, październikowego spacerku:

[IMG]http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/olaidiana.jpg[/IMG]

"Wybieram żółte." :evil_lol:

Pozdrawiamy gorąco w ten zimny wieczór,
Ola & Diana ;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć :multi:
Zapowiadają i zapowiadaja ten snieg, wczoraj miało sypać, to swieciło słońce, dzisiaj rano wstaje raptem pół centymentra śniegu :lol:

My mamy zabawke z Petstages, jest super i jak najbardziej polecam, niedługo planuje kupić więcej zabawek z tej firmy :)

Posted

Witamy, u nas pogoda super zimowa, dużo śniegu :loveu: Tylko dosyć ślisko, muszę chyba sobie jakieś inne buty sprawić, bo na tych się przeokropnie ślizgam. Myślałam nad glanami :cool3:

Aniu, a jaką macie tą zabawkę? Ja mam zamiar zamówić piłkę (Orka) ze sznurkiem :p Ciekawe, czy wytrzyma przy mojej upartej suczy :lol: Ale miejmy nadzieję, że tak :razz:;)

Posted

[quote name='Olusia']
Aniu, a jaką macie tą zabawkę? Ja mam zamiar zamówić piłkę (Orka) ze sznurkiem :p Ciekawe, czy wytrzyma przy mojej upartej suczy :lol: Ale miejmy nadzieję, że tak :razz:;)[/quote]

Mamy kapsułkę ;) taką: [url=http://www.petstages.pl/resources/img_d/198_109.jpg]klik[/url]

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Mamy kapsułkę ;) taką: [url=http://www.petstages.pl/resources/img_d/198_109.jpg]klik[/url][/QUOTE]

A jakiej wielkosci sa te dziurki na smakołyki?

Ola, w takim razie teraz czekamy na piękne zimowe fotki :diabloti:

Posted

Acha, a dobrze się sprawuje? ;)

Oo, Justa, ja właśnie chcę zamówić tą piłkę co ma Twoja Gala. Dobra jest, bo muszę kupić coś wytrzymałego, żeby od razu nie zepsuła :p Poszłabym i dzisiaj na foceniowy spacer, ale baterie nienaładowane i ciemno się robi, ale planuję jakiś spacer z aparatem na tygodniu :)

Posted

[quote name='Olusia']
Oo, Justa, ja właśnie chcę zamówić tą piłkę co ma Twoja Gala. Dobra jest, bo muszę kupić coś wytrzymałego, żeby od razu nie zepsuła :p Poszłabym i dzisiaj na foceniowy spacer, ale baterie nienaładowane i ciemno się robi, ale planuję jakiś spacer z aparatem na tygodniu :)[/QUOTE]

Hmm wydaje się być mocna, guma wygląda na wystrzymałą, sznumerk się nie sypie na małe nitki..
Ale trzeba wziąć pod uwagę, że Galina raczej nie niszczy zabawek i znacznie bardziej lubi przynosić niż sama je degenerować :diabloti: Ale przeciągamy się i jest ok, a już kilka miesięcy ma.
Myślę, że warta swojej ceny ;)

Ja jakoś nie mogę się zmusić do zdjęć.. Może ten śnieg mnie jakoś zachęci :roll:

Posted

[quote name='Justa']A jakiej wielkosci sa te dziurki na smakołyki?
[/quote]

średnica dziury to ok 1 cm ;)

[quote name='Olusia']Acha, a dobrze się sprawuje? ;)
[/quote]

Jest jedną z najlepszych zabawek które mamy :razz: używamy ją na szkoleniu, pies ją uwielbia, jak na razie w ogóle nie jest zniszczona, tylko zapiaszczona i śmierdzi parówkami :evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']Hmm wydaje się być mocna, guma wygląda na wystrzymałą, sznumerk się nie sypie na małe nitki..
Ale trzeba wziąć pod uwagę, że Galina raczej nie niszczy zabawek i znacznie bardziej lubi przynosić niż sama je degenerować :diabloti: Ale przeciągamy się i jest ok, a już kilka miesięcy ma.
Myślę, że warta swojej ceny ;)

Ja jakoś nie mogę się zmusić do zdjęć.. Może ten śnieg mnie jakoś zachęci :roll:[/quote]

Moja bardzo lubi gryźć, ta piłka strasznie fajnie wygląda. Jak będzie miała zamiar ją gryźć to ją schowam i dostanie na spacerze :diabloti:

My właśnie wróciłyśmy z 1/2h spacerku. Zimno, śnieżnie i wietrznie :cool3: Diana ryła dołki w śniegu i czekała, aż jej rzucę trochę śniegu :evil_lol: Urodziła się w zimę, więc może stąd to zamiłowanie do śniegu ;)

[quote name='Czarna_Owieczka']
Jest jedną z najlepszych zabawek które mamy :razz: używamy ją na szkoleniu, pies ją uwielbia, jak na razie w ogóle nie jest zniszczona, tylko zapiaszczona i śmierdzi parówkami :evil_lol:[/quote]

No to super :cool3:

Posted

Cześć!
[QUOTE]Urodziła się w zimę, więc może stąd to zamiłowanie do śniegu[/QUOTE]
Wena jest z samego środka lata, a również uwielbia śnieg, ślizgawki i lód.
Wiec twoje teoria średnio się sprawdza. :diabloti:

Posted

[quote name='eria']Byłam ! ponadrabiałam fotki :loveu:[/quote]

Ee, tam, nie było co nadrabiać :eviltong:

[quote name='Kinga&Wenka']Cześć!

Wena jest z samego środka lata, a również uwielbia śnieg, ślizgawki i lód.
Wiec twoje teoria średnio się sprawdza. :diabloti:[/quote]

[quote name='Czarna_Owieczka']potwierdzam :razz:[/quote]

To jest teoria na moją sucz, na Wasze psiska jest pewnie coś innego :evil_lol::razz:

Posted

[quote name='Olusia']Witamy, u nas pogoda super zimowa, dużo śniegu :loveu: Tylko dosyć ślisko, muszę chyba sobie jakieś inne buty sprawić, bo na tych się przeokropnie ślizgam. Myślałam nad glanami :cool3: [/quote]
Najlepsze śnieg i do psa są buty trekkingowe:loveu:

Posted

obejrzalam troche stron w tyl i znalazlm to cudo
[url]http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/DSC_1422.jpg:loveu::loveu::loveu::crazyeye:[/url]
pieknie
przepraszam ze nas nie ma ale dogo mi nie dziala:angryy::mad:

Posted

Cześć :)

Diana była dziś z tatą na wsi, żeby sobie pobiegała, u dziadków mieszkają 3 psy. Dianie ok tygodnia temu skończyła się cieczka. Czy mogło do czegoś dojść? Diana jest teraz straszliwie markotna, wróciłam teraz z angielskiego i nawet nie przyszła do mnie się przywitać :shake: Nie wiem, może ja coś boli- chciałam sprawdzić czy coś jej nie jest, ale za grosz teraz nie wyjdzie z budki, nawet jak chcę jej dać przysmak czy zabawkę. Strasznie się boję co jej jest, oby nie ciąża albo coś innego jakaś choroba czy pogryzienie...