Origami-7 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [quote name='iwop']Bonsai:loveu: Dziekuję rozmawiałam na gg z panią... Ma się skontaktowac z Pawłem, który na codzień jest z Misią i zobaczymy... Trzeba mocno trzymac kciuki :oops:[/quote] Trzymam z całej siły:thumbs: Quote
iwop Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Pani sie zastanawia bo Misia jest chyba dla pani za duża...:shake: Quote
iwop Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Misia ma domek w Warszawie dzieki origami :loveu: :loveu: :loveu: Ale nie mamy transportu...:shake: Quote
Kanzaj Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 O rany - to fantastycznie!!!!! Misiątko wreszcie będzie miała własny domek!!! Transport na pewno się jakoś znajdzie! Oby jak najszybciej, bo coraz zimniej na dworze... Quote
iwop Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Misia jedzie jutro do domu do Warszawy :loveu: Paweł znalazł płatny transport. Za 200 zł Misia jutro wygrzewa doopke w prawdziwym domku. NIGDY GO NIE MIAŁA :-( Quote
Kanzaj Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='iwop']Misia jedzie jutro do domu do Warszawy :loveu: Paweł znalazł płatny transport. Za 200 zł Misia jutro wygrzewa doopke w prawdziwym domku. NIGDY GO NIE MIAŁA :-([/quote] Jesssssssssso, jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: To cudownie!!!!!!!!!! Tak mocno Misiątku kibicowałam!!! Odkąd - całkiem niedawno - nauczyłam się wklejać plakaciki w swój podpis, już dwie dziewczyny z tych zdjęć mają domki!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Misiątko - wszystkiego NAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ w nowym domku!!! (całkiem niedaleko od nas).:loveu: Quote
Origami-7 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 [quote name='iwop']Misia ma domek w Warszawie dzieki origami :loveu: :loveu: :loveu: Ale nie mamy transportu...:shake:[/quote] :loveu::loveu::loveu:Tak bardzo się cieszę:loveu::loveu::loveu:, ze nie wiem jak to opisać!!!! Moja zasługa to tylko to, że ją podnosiłam na pierwszą stronę. Czy Ją ktoś tam wypatrzył??? Quote
Kanzaj Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Są jakieś wieści? Czy Misiątko dotarło już do nowego domku? Quote
jotpeg Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 widzisz, Iwop! Brawo, Iwop!! wierzylam w Misiatko!!! Brawo, Origami! Misiatko nigdy nie miala domu... Quote
iwop Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Misia pojechała dzisiaj do prawdziwego domku :) wczoraj zepsuł sie samochód...Jeżeli będe wiedziec cos wiecej to napiszę... Quote
Ulka18 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Iwop, czekamy na wiesci z domu Misiatka...dobrze, ze wreszcie Misia zakonczyla nieszczesliwy etap swojego zycia... :klacz: I ze tytul zmieniony, bo przez poprzedni chyba wielu dogomaniakow nie moglo spac po nocach z bezsilnosci :-( Quote
iwop Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 MISAI MA DOM DZIĘKI BONSAI. :loveu: Przepraszam , ze napisałam origami ale wszystko mi się pokręciło z radości... Oczywiście origami też dziekuje :loveu: i wszystkim, którzy byli na watku Misi. :) Quote
iwop Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Ulka nie wiem jak to będzie z wieściami bo jestem niestety chora i raczej rzadziej bedę teraz na dogo, ale się postaram napisać jeżeli coś będę wiedzieć...:p Quote
Bonsai Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Cieszę się bardzo. :loveu: Czekamy z niecierpliwością na wieści z nowego domku! :) Na pewno sunia będzie miała tam dobrze. :cool3: Quote
Origami-7 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Czy Misiątko zabrało swoją zabaweczkę do nowego domku????:cool3: Czekamy na wieści i fotki z domku:loveu: Bardzo się cieszę, że Misia juz w domku:multi: :loveu:Iwop, życzę Ci dużo zdrówka!!!!:loveu:Wylecz się szybciutko:loveu: Quote
Kanzaj Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Misiątko - bądź już tylko radosna i szczęśliwa w swoim domku, a dla Swojej Pani bądź radością i szczęściem! Quote
Valeur248 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Jak to dobrze że takie słodkie biedactwo jest już w nowym domku:multi: Quote
iwop Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Misia bardzo dobrze sie zaaklimatyzowała i zakochała sie podobno w panu domu :roll: Reszta domowników jest dla niej mniej istotna...:oops: Quote
Kanzaj Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='iwop']Misia bardzo dobrze sie zaaklimatyzowała i zakochała sie podobno w panu domu :roll: Reszta domowników jest dla niej mniej istotna...:oops:[/quote] Ah! - te kobiety...:cool3: Quote
Bonsai Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Zawsze jest tak, że pies wybiera sobie domownika, którego szczególnie traktuje - jak przywódcę i najlepszego kompana. Co nie znaczy, że innych członków rodzinych nie lubi. Ahh, wreszcie Misiątko ma kogo lubić, kochać i szanować, komu być wierną i oddaną...! :loveu: Quote
iwop Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Ale podobno Pani jest troche smutno bo Misia leży smutna i ozywia sie dopiero kiedy pan wraca z pracy... Ja wiem dlaczego - cały czas zajmował sie nia Paweł i ona za nim tęskni i utożsamia troche z nowym Panem :oops: Quote
Bonsai Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Myślę, że małej potrzeba po prostu trochę czasu - i Panią pokocha, gdy zobaczy, że od niej też same dobre rzeczy są. ;) Quote
Origami-7 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Czy może będą fotki Misiątka z nowego domku? Quote
iwop Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Nie ma fotek... Misiątko od trzech dni nic nie zjadła ani prawie nie pije...:shake: Tak bardzo tęskni :-( Quote
Recommended Posts