Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='iwop']Bonsai:loveu: Dziekuję rozmawiałam na gg z panią... Ma się skontaktowac z Pawłem, który na codzień jest z Misią i zobaczymy...

Trzeba mocno trzymac kciuki :oops:[/quote]

Trzymam z całej siły:thumbs:

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany - to fantastycznie!!!!! Misiątko wreszcie będzie miała własny domek!!! Transport na pewno się jakoś znajdzie! Oby jak najszybciej, bo coraz zimniej na dworze...

Posted

Misia jedzie jutro do domu do Warszawy :loveu: Paweł znalazł płatny transport. Za 200 zł Misia jutro wygrzewa doopke w prawdziwym domku. NIGDY GO NIE MIAŁA :-(

Posted

[quote name='iwop']Misia jedzie jutro do domu do Warszawy :loveu: Paweł znalazł płatny transport. Za 200 zł Misia jutro wygrzewa doopke w prawdziwym domku. NIGDY GO NIE MIAŁA :-([/quote]
Jesssssssssso, jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:
To cudownie!!!!!!!!!! Tak mocno Misiątku kibicowałam!!!
Odkąd - całkiem niedawno - nauczyłam się wklejać plakaciki w swój podpis, już dwie dziewczyny z tych zdjęć mają domki!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:
Misiątko - wszystkiego NAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ w nowym domku!!! (całkiem niedaleko od nas).:loveu:

Posted

[quote name='iwop']Misia ma domek w Warszawie dzieki origami :loveu: :loveu: :loveu:

Ale nie mamy transportu...:shake:[/quote]

:loveu::loveu::loveu:Tak bardzo się cieszę:loveu::loveu::loveu:, ze nie wiem jak to opisać!!!!

Moja zasługa to tylko to, że ją podnosiłam na pierwszą stronę. Czy Ją ktoś tam wypatrzył???

Posted

Iwop,
czekamy na wiesci z domu Misiatka...dobrze, ze wreszcie Misia zakonczyla nieszczesliwy etap swojego zycia... :klacz:
I ze tytul zmieniony, bo przez poprzedni chyba wielu dogomaniakow nie moglo spac po nocach z bezsilnosci :-(

Posted

MISAI MA DOM DZIĘKI BONSAI. :loveu:

Przepraszam , ze napisałam origami ale wszystko mi się pokręciło z radości...

Oczywiście origami też dziekuje :loveu: i wszystkim, którzy byli na watku Misi. :)

Posted

Ulka nie wiem jak to będzie z wieściami bo jestem niestety chora i raczej rzadziej bedę teraz na dogo, ale się postaram napisać jeżeli coś będę wiedzieć...:p

Posted

Czy Misiątko zabrało swoją zabaweczkę do nowego domku????:cool3:
Czekamy na wieści i fotki z domku:loveu: Bardzo się cieszę, że Misia juz w domku:multi:

:loveu:Iwop, życzę Ci dużo zdrówka!!!!:loveu:Wylecz się szybciutko:loveu:

Posted

[quote name='iwop']Misia bardzo dobrze sie zaaklimatyzowała i zakochała sie podobno w panu domu :roll: Reszta domowników jest dla niej mniej istotna...:oops:[/quote]
Ah! - te kobiety...:cool3:

Posted

Zawsze jest tak, że pies wybiera sobie domownika, którego szczególnie traktuje - jak przywódcę i najlepszego kompana. Co nie znaczy, że innych członków rodzinych nie lubi. Ahh, wreszcie Misiątko ma kogo lubić, kochać i szanować, komu być wierną i oddaną...! :loveu:

Posted

Ale podobno Pani jest troche smutno bo Misia leży smutna i ozywia sie dopiero kiedy pan wraca z pracy... Ja wiem dlaczego - cały czas zajmował sie nia Paweł i ona za nim tęskni i utożsamia troche z nowym Panem :oops: