Re-a Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Asiunia , jakie cuda, niech kto mowi co chce , one są kochane .. a dlaczego Szelcika, a bo ja wim zakochałam sie w nim.. jak w mojej rotce , po ktorą jechałam jako po retriwera , :grin:, teraz mam szelcika a cały czas pytałam o bulfke :grins: , a czy z paierami?????? i to jakimi???? tata to zack , no i jest najpiękniejszy na swiecie ..:rolleyes::loveu: Quote
lapiovra Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Asiunia, no PIEKNA i zgodna grupa. Ja taką tez kiedyś mialam, ale na spacer to wychodziły razem tylko jak mój mąż mialczas. Ja brałam 2 i mąż 2. Bo niestety jedna osoba to było za mało........ A jak brałam tylko 2, to tamte strasznie płakaly. Quote
lapiovra Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Re-a, co to znaczy zack, bo ja sie z takim okresleniem nie spotkalam????? Quote
Re-a Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Długo by trzeba pisac jego nazwe ktorej chocbym sie wsciekła nie zapamiętam , a jak mam wymowic to język łamie , z tego jednak co pamiętam to mama : BEAUTIFUL HONY STAR Asketila tata: Calawayós RISING SUN Wesca Montana.. tyle pamiętam jak nie pomyliłam..:iloveyou: Quote
lapiovra Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 To rozumiem Re-a, ze jest papier, to pewnie będą i wystawy. Quote
Re-a Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dla mnie najwazniejsze jest ze jest cudny , słodki:p.. a co do reszty , to czas pokaze .. teraz i na zawsze jest przede wszystkim do kochania:sweetCyb: Quote
asiunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Hej!! Re-a gratuluje malucha choc przyznam ze jestem rozczarowana ze to nie rottek;)Niech maluch zdrowo rosnie i czekamy na zdjecia:cool3: Lapiovra takie stadko 4 rottkow to mi sie baaardzo marzy,ale coz z tego kiedy warunki mieszkaniowe i czas na to nie pozwalaja?:roll: W razie nadmiaru czasu: [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12029&page=80"]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12029&page=80[/URL] Quote
Re-a Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Asiunia:mad:, to czyimi rottusiami sie chwalisz??:nono:, a ja Ci juz zazdrosciłam ze masz tyle a ja nie:placz:, ale nie mam warunkow .. dlatego m.in. na szelcika padł wybor..:razz:, ale jestem szczęsliwa tak czy inaczej:Cool!:.. Quote
asiunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Hej!! Hahaha a chwale sie naszymi towarzyszkami spacerów:evil_lol:Mam pozwolenie wlascicielki wiec robie to z pełną premedytacją:lol:Ja mam niestety tylko jedna;) Quote
lapiovra Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dobrze ze Asiunia piszesz, bo by nam ten topik spadł na sam dól. Napisz czy ci sie marzy jakiś rodowodowy piesek? Re-a czytala, czytala no iiiiiiiii wyczytała sobie szelcika. Quote
asiunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Hej!! Marzy mi sie marzy i moje marzenie spelni sie za jakies 2-3 latka.Chce dzieciątko po suni,ktora widnieje na tych zdjeciach-Anczi Acdado.Bez papierowych pieskow niepreferuje chyba że ze schroniska.Gdybym tylko mogła wzielabym przepięknego rottka Smieszka,ktory przebywa w schronisku:placz: Quote
lapiovra Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 A co wplywa,,,ze musisz czekac tak dlugo, a co potem się zmieni? Quote
asiunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Hej!! Po pierwsze Aisza(domowe imie)jest bardzo mlodziutka takze kariera przed nią a w zwiazku z tym dzieciaki takze,a po drugie niesmialo wysuwaja sie plany domku jednorodzinnego...Wiecej nie zdradzam co by nie zapeszac:p Quote
asiunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Hej!! Dziekujemy bardzo!:evil_lol:Cos mnie jesienna deprecha lapie zimą..Ale od czego jest wierny rottkowy pocieszyciel?Moj mis przytulak kochany:loveu: Quote
lapiovra Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Asiunia, deprecha to chyba stan bardziej związany z niżem i brakiem słońca, trzeba przeczekać. Pozdrawiam. Quote
zaba14 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Halo rottkomaniacy co z wami?:-([/quote] poszli z psami na spacer :P Quote
lapiovra Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Asiunia i Zaba, ja wchodzę codziennie na ten topik, ale jak nie ma nikogo to sama ze sobą nie będę gadać. Bo mówia ze jak się ze soba gada, to trzeba przynajmniej iść do psychologa.:crazyeye: Quote
lapiovra Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ja dzisiaj będąc w związku weszłam na nasz topik, bo chciałam pokazac zdjęcia Romci, a w szczególności pozycje jej w czasie snu. Jak bym wiedziała ze będzie tak mało ludzi, to bym ja zabrała ze sobą. Dawno z nimi nie byłam. Ale pokazałam i twoją suczkę na róznych fotkach. Bardzo sie też podobala. Quote
asiunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Hej!! Czesc Lapiovra-jak minął dzien? :p Bardzo sie ciesze ze Metka sie podoba,chociaz wolalabym zeby wiecej podpalania miala:evil_lol:Na forum zalogowaly sie dwie nowe rottkomaniaczki-zaraz powinny cos napisac Quote
lapiovra Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Cieszę sie, bo będzie większe towarzystwo do rozmów..... Tina /stara suka/ jada nawt z ochotą polędwicę, a jak... Mieso gotowane już nie wchodzi. Jutro spróbuje jej dac surowej wolowiny, bo wędlina z tymi konsarewantami, to dla ludzi jest dobra, a dla psa może niekoniecznie. Ale czy będzie chciala jeść, tego też nie wiem......Dzisiaj mialam pracowity dzien. Do południa zajęia domowe,potem wywiadówak u młodszego synusia, a potem związek. I zeszło........Ciebie też pokazywałam na zdjęciu. Quote
asiunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Hej!! Hahahaha moje paskudne zdjecia tez?Trza bylo powiedziec to jakas mega super sesje bym zrobila a nie taka pasztetowa:lol:Ciesze sie ze Tinka cos zaczela jesc,chociazby poledwiczke-wie dziewczyna co dobre:evil_lol: Quote
asiunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [IMG]http://img241.imageshack.us/img241/4626/np8020028qf.jpg[/IMG] Quote
lapiovra Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Oj asiunia Co ty jej na główę założyłaś. Swoja nogę???????????Mimo to jest zadowolona...... A jak jej humorek dzisiaj, grzeczna czy też może zbuntowana nadal?:diabloti: Quote
Recommended Posts