kalcia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Apso, sliczny ten swiniaczkek, wyglada jak dziadek XD Quote
Elurin Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Dziś też było kilka ładnych prosiąt (m.in. US Teddy :) ), ale mam wielki niedosyt. Dobrze choć, że koty były prawie wszystkie... Quote
Karena Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 APSO - świnek wyjątkowej urody. Napisałam do sprzedającego te rozetkę maila z zaproszeniem na caviarnię i ostrzeżeniem przed terrorystami, tak ogólnie. Świnek baaaardzo przypomina mi Duszka...:-( Quote
seledynek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Znalazłam na wątku transportowym miau, Kalciu Ty masz świnkę co musi jechać do Szczecina do Weroniki, spytasz się dziewczyny czy przewiezie w ten poniedziałek świniaczka? [IMG]http://forum.miau.pl/images/smiles/icon_exclaim.gif[/IMG] [COLOR=green][B]Poznań - Warszawa - Poznań - Szczecin - Poznań[/B][/COLOR] tel. 668859676 gg 1847479 [B]3 marca[/B] [I](fiona.22) [/I] Quote
kalcia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 spytam, tylko mam problem z transporterkiem, bo nie mam za bardzo w co swinke wpakowac :/ mam jeden stary transporterek, ale on sie mysle slabo nadaje na swinke, jest bardziej.. na jednego szczura. Quote
seledynek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='kalcia']spytam, tylko mam problem z transporterkiem, bo nie mam za bardzo w co swinke wpakowac :/ mam jeden stary transporterek, ale on sie mysle slabo nadaje na swinke, jest bardziej.. na jednego szczura.[/quote] Wystarczy pudełko po butach z dziurami. Quote
kalcia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 zadzwonilam i dowiedzialam sie ze dziewczyny beda w warszawie ok 13-14 wiec im podrzuce swinke wtedy, ale w szczecinie dopiero ok 23ej :/ nie wiem czy to nie troche poznawo.. no ale, pogadam jeszcze z Aicrew na gg dokladniej, moze bedzie ok :) Quote
Ayia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 no i kolejne podjescie do zlaczenia 3 chlopakow :roll: jak biegaja oczywiscie gwal na kazdym kroku.. po jakis 20minutach biegania chowam do klatki i wtedy zaczyna sie bitwa w klatce miedzy Dzidzim a Spinterem :-( Czy cos robie nie tak? Czy to oznacza ze nie beda mogli byc w 3 ? :-( Quote
kalcia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 bylam dzis na wystawie, koty na prawde piekne, myszki slodkie, szczurki ogromne, a swinek malo ; ; no troszke ich bylo, zobaczylam lyse swinki, nie widzialam jeszcze takich na zywo ;) Quote
Elurin Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Ja zrobiłem. Wstawię na Caviarni w Pogaduchach. Quote
Ayia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 swiniaczek jest juz u mojego TZ.. jest PRZESLICZNY!!! szkoda tylko ze nikt nie powiedzial mi w jakim on transporterku bedzie bo nawet nie bylam naszykowana z klatka i musialam wymyslec cos aby siedzial w tym do jutra... :shake: no ale juz swiniak siedzi sobie w cieplutkim domku i czeka na wyjazd do Kutna :evil_lol: Quote
Karena Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ciotki przeczytajcie, co napisała aircrew na caviarni o 2 świnkach!!! Quote
kalcia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 wlasnie przeczytalam... masakra :/ najgorsi sa tacy wlasnie ludzie, co mysla, ze wiedza lepiej, mimo ewidentnego zaniedbania.. i nawet nie posluchaja dobrych rad.. Quote
seledynek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 aicrew umieściła ten temat w dziale "Pielęgnacja". Zupełnie się tam nie nadaje. Trzeba założyć jakiś dział typu Na ratunek! o nazwie np Pomocy albo co innego, w każdym razie dostępny dla wszystkich osób. Quote
Karena Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Można, tylko czy nie będą się w ten sposób dublować tematy? Quote
Elurin Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Rany boskie, to jakiś koszmar... Koniecznie trzeba świniaki wyciągać! Dam DT w razie czego, tylko setkę makabryczną jakąś będę potrzebował... Trzeba by w Adopcjach taki ratunkowy dział założyć, właśnie na podobne sytuacje. A nasz "ratunkowy" przeznaczyć na akcje do obgadywania bez świadków (gadziarze lub akcje, gdzie jest zagrożenie wsypą) Pucko - świń jechał w moim małym transporterze... Tym awaryjnym. Quote
invictus hilaritas Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 moze nowy dzial w adopcjach: CZERWONY ALARM - albo takie coz.. Quote
seledynek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Też myślałam o czymś takim jak Invi, coś o nazwie Czerwony alarm. Quote
invictus hilaritas Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 SZCZECIN: [URL]http://allegro.pl/item322893735_swinki_morskie_od_1_pln.html[/URL] Quote
BIANKA1 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='kalcia']wlasnie przeczytalam... masakra :/ najgorsi sa tacy wlasnie ludzie, co mysla, ze wiedza lepiej, mimo ewidentnego zaniedbania.. i nawet nie posluchaja dobrych rad..[/quote] A ja nie mogę znaleść :cool1: Quote
Karena Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Bianko, tutaj: [URL]http://www.swinkimorskie.eu/forum/viewtopic.php?f=15&t=253[/URL] Quote
BIANKA1 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Karena']Bianko, tutaj: [URL]http://www.swinkimorskie.eu/forum/viewtopic.php?f=15&t=253[/URL][/quote] Dzięki , przeczytałam . Biedne prosiaczki :-( Quote
Recommended Posts