Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

APSO - świnek wyjątkowej urody. Napisałam do sprzedającego te rozetkę maila z zaproszeniem na caviarnię i ostrzeżeniem przed terrorystami, tak ogólnie. Świnek baaaardzo przypomina mi Duszka...:-(

Posted

Znalazłam na wątku transportowym miau, Kalciu Ty masz świnkę co musi jechać do Szczecina do Weroniki, spytasz się dziewczyny czy przewiezie w ten poniedziałek świniaczka?

[IMG]http://forum.miau.pl/images/smiles/icon_exclaim.gif[/IMG] [COLOR=green][B]Poznań - Warszawa - Poznań - Szczecin - Poznań[/B][/COLOR] tel. 668859676 gg 1847479 [B]3 marca[/B] [I](fiona.22)

[/I]

Posted

spytam, tylko mam problem z transporterkiem, bo nie mam za bardzo w co swinke wpakowac :/
mam jeden stary transporterek, ale on sie mysle slabo nadaje na swinke, jest bardziej.. na jednego szczura.

Posted

[quote name='kalcia']spytam, tylko mam problem z transporterkiem, bo nie mam za bardzo w co swinke wpakowac :/
mam jeden stary transporterek, ale on sie mysle slabo nadaje na swinke, jest bardziej.. na jednego szczura.[/quote]

Wystarczy pudełko po butach z dziurami.

Posted

zadzwonilam i dowiedzialam sie ze dziewczyny beda w warszawie ok 13-14 wiec im podrzuce swinke wtedy, ale w szczecinie dopiero ok 23ej :/
nie wiem czy to nie troche poznawo.. no ale, pogadam jeszcze z Aicrew na gg dokladniej, moze bedzie ok :)

Posted

no i kolejne podjescie do zlaczenia 3 chlopakow :roll: jak biegaja oczywiscie gwal na kazdym kroku.. po jakis 20minutach biegania chowam do klatki i wtedy zaczyna sie bitwa w klatce miedzy Dzidzim a Spinterem :-( Czy cos robie nie tak? Czy to oznacza ze nie beda mogli byc w 3 ? :-(

Posted

bylam dzis na wystawie, koty na prawde piekne, myszki slodkie, szczurki ogromne, a swinek malo ; ; no troszke ich bylo, zobaczylam lyse swinki, nie widzialam jeszcze takich na zywo ;)

Posted

swiniaczek jest juz u mojego TZ.. jest PRZESLICZNY!!! szkoda tylko ze nikt nie powiedzial mi w jakim on transporterku bedzie bo nawet nie bylam naszykowana z klatka i musialam wymyslec cos aby siedzial w tym do jutra... :shake:
no ale juz swiniak siedzi sobie w cieplutkim domku i czeka na wyjazd do Kutna :evil_lol:

Posted

wlasnie przeczytalam... masakra :/
najgorsi sa tacy wlasnie ludzie, co mysla, ze wiedza lepiej, mimo ewidentnego zaniedbania.. i nawet nie posluchaja dobrych rad..

Posted

aicrew umieściła ten temat w dziale "Pielęgnacja". Zupełnie się tam nie nadaje. Trzeba założyć jakiś dział typu Na ratunek! o nazwie np Pomocy albo co innego, w każdym razie dostępny dla wszystkich osób.

Posted

Rany boskie, to jakiś koszmar... Koniecznie trzeba świniaki wyciągać! Dam DT w razie czego, tylko setkę makabryczną jakąś będę potrzebował...
Trzeba by w Adopcjach taki ratunkowy dział założyć, właśnie na podobne sytuacje. A nasz "ratunkowy" przeznaczyć na akcje do obgadywania bez świadków (gadziarze lub akcje, gdzie jest zagrożenie wsypą)
Pucko - świń jechał w moim małym transporterze... Tym awaryjnym.

Posted

[quote name='kalcia']wlasnie przeczytalam... masakra :/
najgorsi sa tacy wlasnie ludzie, co mysla, ze wiedza lepiej, mimo ewidentnego zaniedbania.. i nawet nie posluchaja dobrych rad..[/quote]
A ja nie mogę znaleść :cool1: