Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Quizia weźmie na DT laboświnki, trolka przyjeżdża 29.02 do Warszawy i też weźmie kilku labosamczyków na DT, więc wtedy możemy Quizi podmienić laboświnki na kolejną partię przywiezionych przez Elę. W końcu Ela nie przywiezie tylu świnek na raz :P

Posted

Jeżeli będzie kłopot z DT to mnie oczywiście można brać pod uwagę, ale nie mam wolnej klatki. Może zostały jakieś z likwidacji tego sklepu i mogłabym niedrogo odkupić?

Posted

Elurinie ktoś na Caviarni napisał, że chce wziąć nr 2, 3 i 4. Podobno się już kiedyś z Tobą kontaktował? Jeżeli to prawda i jest to osoba godna zaufania to ja proponuję, żeby te wszystkie 6 świnek dla Neris i tego ktosia na DS przywieźć do Warszawy w ten weekend.

Posted

Nie pamiętam, wiele osób do mnie pisało w sprawie świnek. Jeśli jest z W-wy, to zrobię przedadopcyjną. A w ten weekend może Ela by przywiozła prośki dla Neris i Zytki?
Edit: Sprawdziłem - to chłopak od pisma "Leming", ma pojęcie o prośkach. Niemniej i tak mamy ograniczone mozliwości transportowe.

Posted

Słuchajcie, w związku z tym, że w piątek za tydzień mam mieć u siebie 3 labochłopaków na DT, to czy mogę prosić o pożyczenie mi jakieś klatki? Elurinie, ty coś wspominałeś kiedyś o jakiś wolnych 60-tkach? Może ktoś będzie miał większą klateczkę do pożyczenia na jakiś czas?

W niedzielę wybiorę się na targowisko Niskie Łąki. Może coś tam znajdę, ale że z kasą krucho, to kupię jak będzie faktycznie okazja... Tak czy inaczej proszę dać znać czy jest możliwość pożyczenia klateczki..

Posted

[quote name='trolka']W niedzielę wybiorę się na targowisko Niskie Łąki. [/quote] Co to za targowisko ? Ja jutro jade na karmelkową - podobo jest tam giełda zoologiczna.

Posted

[quote name='Korenia']Co to za targowisko ? Ja jutro jade na karmelkową - podobo jest tam giełda zoologiczna.[/quote]
Jest , tak około 9 rano . I co z tą modelka z kokardką ?

Na Niskich łąkach sprzedają używane klatki z zagramanicznych wystawek . Czasem jak się jeszcze potargujesz , to kupisz za grosze . Ja tam kupiłam kocie transporterki po 20 zł w bardzo dobrym stanie .Ale nie ma gwarancji , że klatka będzie .

Posted

[quote name='Korenia']Co to za targowisko ? Ja jutro jade na karmelkową - podobo jest tam giełda zoologiczna.[/quote] targowisko na Niskich Łąkach... nad Oławką przy Trójkącie :P. Wrocławianie powinni zrozumieć :D

[quote name='BIANKA1']Jest , tak około 9 rano . I co z tą modelka z kokardką ?[/quote] Napisałam do kolesia maila, ale nic nie odpisał. Może kogoś innego wybrał :razz:

Posted

[quote name='BIANKA1']Jest , tak około 9 rano . I co z tą modelka z kokardką ?

Na Niskich łąkach sprzedają używane klatki z zagramanicznych wystawek . Czasem jak się jeszcze potargujesz , to kupisz za grosze . Ja tam kupiłam kocie transporterki po 20 zł w bardzo dobrym stanie .Ale nie ma gwarancji , że klatka będzie .[/quote]
Bianka byaś kiedyś tam na Karmelkowej ? Można dostać tanio klatę? Jak dojadę około 10:15 to jeszcze sie nie zmywają wystawycy,nie ? Co do prosiaczka - jak już chciałam napisać maila - w aukcji widniało, że już prosiak ma dom

[quote name='trolka']targowisko na Niskich Łąkach... nad Oławką przy Trójkącie :P. Wrocławianie powinni zrozumieć :D
[/quote]
Jestem z Wrocławia, ale nic mi to nie mówi :evil_lol: Zupełnie nie moje okolice ;) Jestem z Nowego Dworu. Możesz mi napisać [w razie czego jak nic nie kupię na Karmelowej] w jakich godzinach jest to targowisko i przy jakiej ulicy ;) ?

Posted

To jest na złączeniu ulicy Traugutta i Krakowskiej, na przeciwko carrefour ekspress . Nie sposób nie trafić. To jest czynne tylko w niedziele w rannych godzinach do okolo 13/14 - różnie to bywa. Idziesz tam, gdzie jest tłum ludzi i menele ze swoimi straganami :P

Posted

Ja niestety laboświnek nie mogę wziąść bo cześciej zdarzają sie panowie, a ja moge same samiczki brać. Bo nie będę w klatce mi wariowały. A ta 15-sta świneczka jest wolna? Siostra się w jej zakochała :loveu: i próbowała namówić mamę na nią :evil_lol: ale ja już biorę na DS Larunie.

Posted

Spisałam sobie kto jakie świneczki bierze i wyszło mi coś takiego:
Neris (mazowieckie) 7,8 i 12
to chłopak od pisma "Leming" (mazowieckie) 2,3 i 4
ja (w-wa) od bebebe1 te dwie zaprzyjaźnione i może jeszcze to podobną do aguti albo 15. Wychodzi że 8 moze 9 świnek miałoby przyjechac do Warszawy.

Posted

Właśnie, co z klatką, którą ja kupiłam? Przypominam się, ze mam "100" za 45zł i ciągle leży złożona, wolna. Widzę, że 19 świnek jak na razie ma wzięcie i chyba nie będę potrzebna jako DT (?), a moje panienki mają już klatę, więc klatka jest wolna i czeka na właściciela. Zapomniałam wkleić zdjęcia, a teraz jestem u rodziny, więc wkleję je w niedzielę/poniedziałek.

Posted

Seledynku - chodzi o to, że muszę zrobić przedadopcyjną, a przed niedzielą nie mogę. W niedzielę właściwie też nie, dopiero w przyszłym tygodniu. Dlatego proszę Zytkę o DT. Zresztą DT byłby na parę dni.
Trolko - 60-kę wysłałem do Kataryny, nie mam teraz wolnych klatek...
Pucko - co z reklamacją tej nieszczęsnej prawie-jak-120-ki?