seledynek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Czy mimo tej 3 weźmiesz jakieś na DT czy na razie pasujesz? Zytka też mówiła, że chce wziąć na tymczas, a Ela nie da rady przywieźć tylu świnek Quote
seledynek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Quizia weźmie na DT laboświnki, trolka przyjeżdża 29.02 do Warszawy i też weźmie kilku labosamczyków na DT, więc wtedy możemy Quizi podmienić laboświnki na kolejną partię przywiezionych przez Elę. W końcu Ela nie przywiezie tylu świnek na raz :P Quote
Neris Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Jeżeli będzie kłopot z DT to mnie oczywiście można brać pod uwagę, ale nie mam wolnej klatki. Może zostały jakieś z likwidacji tego sklepu i mogłabym niedrogo odkupić? Quote
seledynek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Elurinie ktoś na Caviarni napisał, że chce wziąć nr 2, 3 i 4. Podobno się już kiedyś z Tobą kontaktował? Jeżeli to prawda i jest to osoba godna zaufania to ja proponuję, żeby te wszystkie 6 świnek dla Neris i tego ktosia na DS przywieźć do Warszawy w ten weekend. Quote
Elurin Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Nie pamiętam, wiele osób do mnie pisało w sprawie świnek. Jeśli jest z W-wy, to zrobię przedadopcyjną. A w ten weekend może Ela by przywiozła prośki dla Neris i Zytki? Edit: Sprawdziłem - to chłopak od pisma "Leming", ma pojęcie o prośkach. Niemniej i tak mamy ograniczone mozliwości transportowe. Quote
seledynek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Chwilkę, ale jeśli on chce na DS to dlaczego wolisz wcisnąć DT Zytce? To zapychanie wolnych DT. Quote
trolka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Słuchajcie, w związku z tym, że w piątek za tydzień mam mieć u siebie 3 labochłopaków na DT, to czy mogę prosić o pożyczenie mi jakieś klatki? Elurinie, ty coś wspominałeś kiedyś o jakiś wolnych 60-tkach? Może ktoś będzie miał większą klateczkę do pożyczenia na jakiś czas? W niedzielę wybiorę się na targowisko Niskie Łąki. Może coś tam znajdę, ale że z kasą krucho, to kupię jak będzie faktycznie okazja... Tak czy inaczej proszę dać znać czy jest możliwość pożyczenia klateczki.. Quote
kataryna18 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 kochani a do Konina do mnie na DT to wstępnie kiedy świnnki przyjadą;)? mi się ta ruda gładkowłosa widzi,normalnie cud miód:loveu: Quote
Korenia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='trolka']W niedzielę wybiorę się na targowisko Niskie Łąki. [/quote] Co to za targowisko ? Ja jutro jade na karmelkową - podobo jest tam giełda zoologiczna. Quote
BIANKA1 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Korenia']Co to za targowisko ? Ja jutro jade na karmelkową - podobo jest tam giełda zoologiczna.[/quote] Jest , tak około 9 rano . I co z tą modelka z kokardką ? Na Niskich łąkach sprzedają używane klatki z zagramanicznych wystawek . Czasem jak się jeszcze potargujesz , to kupisz za grosze . Ja tam kupiłam kocie transporterki po 20 zł w bardzo dobrym stanie .Ale nie ma gwarancji , że klatka będzie . Quote
trolka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Korenia']Co to za targowisko ? Ja jutro jade na karmelkową - podobo jest tam giełda zoologiczna.[/quote] targowisko na Niskich Łąkach... nad Oławką przy Trójkącie :P. Wrocławianie powinni zrozumieć :D [quote name='BIANKA1']Jest , tak około 9 rano . I co z tą modelka z kokardką ?[/quote] Napisałam do kolesia maila, ale nic nie odpisał. Może kogoś innego wybrał :razz: Quote
invictus hilaritas Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 swinkAma dom- aukcja zakonczona.. Quote
Korenia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='BIANKA1']Jest , tak około 9 rano . I co z tą modelka z kokardką ? Na Niskich łąkach sprzedają używane klatki z zagramanicznych wystawek . Czasem jak się jeszcze potargujesz , to kupisz za grosze . Ja tam kupiłam kocie transporterki po 20 zł w bardzo dobrym stanie .Ale nie ma gwarancji , że klatka będzie .[/quote] Bianka byaś kiedyś tam na Karmelkowej ? Można dostać tanio klatę? Jak dojadę około 10:15 to jeszcze sie nie zmywają wystawycy,nie ? Co do prosiaczka - jak już chciałam napisać maila - w aukcji widniało, że już prosiak ma dom [quote name='trolka']targowisko na Niskich Łąkach... nad Oławką przy Trójkącie :P. Wrocławianie powinni zrozumieć :D [/quote] Jestem z Wrocławia, ale nic mi to nie mówi :evil_lol: Zupełnie nie moje okolice ;) Jestem z Nowego Dworu. Możesz mi napisać [w razie czego jak nic nie kupię na Karmelowej] w jakich godzinach jest to targowisko i przy jakiej ulicy ;) ? Quote
trolka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 To jest na złączeniu ulicy Traugutta i Krakowskiej, na przeciwko carrefour ekspress . Nie sposób nie trafić. To jest czynne tylko w niedziele w rannych godzinach do okolo 13/14 - różnie to bywa. Idziesz tam, gdzie jest tłum ludzi i menele ze swoimi straganami :P Quote
Zytka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ja niestety laboświnek nie mogę wziąść bo cześciej zdarzają sie panowie, a ja moge same samiczki brać. Bo nie będę w klatce mi wariowały. A ta 15-sta świneczka jest wolna? Siostra się w jej zakochała :loveu: i próbowała namówić mamę na nią :evil_lol: ale ja już biorę na DS Larunie. Quote
Zytka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Spisałam sobie kto jakie świneczki bierze i wyszło mi coś takiego: Neris (mazowieckie) 7,8 i 12 to chłopak od pisma "Leming" (mazowieckie) 2,3 i 4 ja (w-wa) od bebebe1 te dwie zaprzyjaźnione i może jeszcze to podobną do aguti albo 15. Wychodzi że 8 moze 9 świnek miałoby przyjechac do Warszawy. Quote
Maitris Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Właśnie, co z klatką, którą ja kupiłam? Przypominam się, ze mam "100" za 45zł i ciągle leży złożona, wolna. Widzę, że 19 świnek jak na razie ma wzięcie i chyba nie będę potrzebna jako DT (?), a moje panienki mają już klatę, więc klatka jest wolna i czeka na właściciela. Zapomniałam wkleić zdjęcia, a teraz jestem u rodziny, więc wkleję je w niedzielę/poniedziałek. Quote
kalcia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 nie mozemy mu dac wygrac! :angryy: czy mail zostal do sprzedajacego wyslany? Szczecin?? Quote
invictus hilaritas Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 co sadzici o tym by np kupic transporterek jak sie uda za 20 zl , wystawic na allegro i sprobowac sprzedac drozej? moze tym sposobem jakis grosz zasililby konto naszych proskow? to samo tyczy sie klatek.. co sadzicie? Quote
Elurin Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Seledynku - chodzi o to, że muszę zrobić przedadopcyjną, a przed niedzielą nie mogę. W niedzielę właściwie też nie, dopiero w przyszłym tygodniu. Dlatego proszę Zytkę o DT. Zresztą DT byłby na parę dni. Trolko - 60-kę wysłałem do Kataryny, nie mam teraz wolnych klatek... Pucko - co z reklamacją tej nieszczęsnej prawie-jak-120-ki? Quote
Zytka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ja chce zeby te zaprzyjaźnione zostały u mnie jak najdłuzej :diabloti: bo są sliczne:loveu: A i co z magiczną 15-stka?:mad: Quote
seledynek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 trolko weźmiemy klatki od królików, dla Ciebie też będzie. Quote
trolka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Dzięki! Jeszcze się odezwę, czy udało mi się coś kupić na targu. Quote
Recommended Posts