Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie, jutro będziemy z Lexi odbierać te świnki w Katowicach - boję się tego okropnie :-(
Czy Ela ma jakieś z nich przywieźć w niedzielę za tydzień do Warszawy? I jeśli tak, to ile? I czy ktoś będzie mógł je odebrać z dworca ok. 21.00? (mówimy o niedzieli 24 lutego)
Bo pisałam Wam, że w czwartek wyjeżdżam na 2-tygodniowy urlop (pierwszy od kilku lat, więc bardzo go potrzebuję) i do niedzieli świnki mogą u mnie być, ale dłużej się nie da, bo moja mama się świnek boi, a to na jej głowie zostaną moje panny.
Wezmę tylko tyle świnek, ile będzie można od razu przewieźć do stolycy - pozostałe będą u Lexi na wychowaniu.

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapytam mamy czy nie pojechałaby ze mną po prosiaczki ale niczego nie obiecuję, bo w ten najbliższy weekend mam mieć gośc. Tylko nie wiem w sobote czy w niedziele :hmmmm: . A na którym dworcu to miałoby być?

Posted

a to one do ciebie na DS idą???
Pan się oczywiście nie odezwał ;(
edit -
bebebe - to przyjrzyjcie sie na zdjęciu kogo na ds chce nerisek
a gośc dzis sie logował o 10.00 zaraz mu coś napiszę
edit1 -
napisałam do gościa tak:
"Rozumiem, że nie zamierza się Pan w żaden sposób odnieść do mojego maila z reklamacją? Bo na allegro, widzę, logował sie Pan kilkakrotnie od czasu, kiedy wysłałam wiadomość?"

Posted

Pucko, ale takie wiadomości nie przychodzą na Allegro tylko na maila. Facet może więc udawać ze nic nie dostał...

Jeżeli chodzi o prosięta dla Nerisa to on chcial cos w rodzaju długowłosego.
Taka mała prywata...
Klatkę kupiłam 100, do takiej to i 4 wejdą, więc mogę służyć DT

Posted

to ja wiem ze na allegro, nerisku, nie przychodzą. chodziło mi o to - że skoro wchodził na allegro to ma dostęp do netu - a jest chyba niewiele osób - które na allegro wejdą a nie sprawdzą poczty ;)

Posted

[quote name='Karena']Tak, tak Zytko - super masz zwierzaki.[/quote]

Dzięki. :calus:A niedługo dojdzie a właściwie dojedzie córcia Mysii :evil_lol:. Mamie bardzo ona się spodobała i już wczoraj wieczorem pytała kiedy nędzie już za nami. Co mnie bardzo zaskoczyło. Tylko tata nie był przekonany do konca ale co tam. Jak już jest ( bedzie) to będzie dbał, jak dba o te :cool3:. Nie mam świeżej trawki to już sie denerwuje i mówi żę prosiaczki są glodne. Mówi żebym wchodziła i ją rwała.Ledwo co sie podniosę a tata już wrócił z całym jej zapasem. O warzywa tez zadba.

Karena, bierz Timonka i dlużej się nie zastanawiaj. Zoabaczysz niedługo to nawet nie pomyślisz jak to było jak jego nie miałaś.

Posted

Lista DT jest na wątku dwudziestki w Caviarni, w 1 moim poście. A właśnie - czemu Caviarnia nie działa???
Neris - w razie czego służę transportem. W weekend będzie Evelin, to może wpadniemy całym stadem z Pucką i świniami.:lol:

Posted

Pewnie robią te przenosiny serwera i d;dlatego Caviarnia padła. Dobrze, że dogo działa...

Zytko - nie da rady wziąć Timonka, nie mogę wystawiać na próbę cierpliwości TZ-a, w końcu nie mieszkam sama. Mam nadzieję, że znajdzie dobry domek. Przez te 3 klatki i tak już jest ciasnawo w pokoju.

Posted

Ja sie kiedys zastrzele, swiniaki WSZYSTKIE!! o 2 w nocy zrobimy sobie probe mojej wytrwalosci :angryy: myslalam ze powyrzucam przez okno, rodzice sie obudzili ja dostalam opiep%^#^# oczywiscie :angryy: na klucze nie zareagowaly wogle nie działalo ze dam ich zielonego :mad: w koncu wyszlo ze maluch poszedl z klatka na dol i spal w pokoju z psem, Dzidzi zostal sam w klatke a Spinter poszedl do transporterka i tak do 3 sie z nimi uzeralam :diabloti: a dziewczyny dostaly witamine "c" i sie zamknely :angryy: :evil_lol:

chyba zrobie im jakas cwiczenia w dzien.. moze mini silownie :grins::megagrin: i bede spac w nocy :evil_lol:

Posted

Ayia - łącze się w bólu :lol:
Dzisiaj znowu Jurand i Pruszek zostali przeniesieni do kuchni o 6 rano, żeby wypuścić Małego, bo tak piłował kraty, że spać nie szło.

Posted

Obkupiłam się dzisiaj :cool3: Przywiozłam 10 paczek sianka , 4 trocin , jakieś bobki z groszku ;) i karmę cavia cośtam , z wit C :evil_lol:
Kupiłam też nasiona i rozsadniki . Parapety mam w mini szklarenkach i czekam na efekty
Nawet kupiłam nasiona pasternaku , kilka rodzajów marchewki , pietruszki , cukinie ....................
Mam koło domu pół hektara ogródka . Jak zacznę kopać teraz , to do jesieni mam co robić . Brrrr...........nie lubię prac w ogrodzie :placz:
Poświęce się jednak , i naprodukuję tony zieleniny dla darmozjadów :roll:

Posted

[quote name='Bajon']Mój TZ co tydzień jeździ na tzw Flohmarkt-pchli targ. Na nim dość często zdarzają się używane transporterki,małe i duże za niewielkie pieniądze.
Ja np. dla dwóch psów kupiłam wielki transporter za 50 zł.Poprosze go najwyżej żeby się rozglądał i kupił jak będzie okazja dla naszego Klubu.
Po co przepłacać ;)[/quote]

Jakby się znalazła jakaś niedroga klateczka setka to ja byłaby chetna. Bo chciałbym rozbuwać im ta klatkę. Bo widzę że sie troszke nudzą. A tak to beda sie "gimnastykowac" i przechodzić. :evil_lol: