Karena Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Tak w transporterku, górę ma zakrytą. Z tego co wiem, wcześniej mieszkał w akwarium. Elurin wysłał mi klatkę, mam nadzieję, że niedługo dojdzie. Quote
Karena Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Już dzwoniłam. Lekarka chciała mi podać namiary na lekarza w Gdańsku, powiedziała, że dotychczas korzystała z usług dr-a Garncarza i od słowa do słowa zgadałyśmy się, że on ma te konsultacje w Gdańsku, ale znalazłam na stronie, że 16-17.02 ma konsultacje w Szczecinie. To dla mnie i termin lepszy i bliżej niż Gdańsk. Podała mi nr kom bezpośrednio do dr-a Garncarza. Postaram się z nim umówić jednak w Szczecinie. Jeżeli nie da rady, to lekarka będzie nas umawiać z tym innym lekarzem w Gdańsku. [COLOR=Green][B]Dodzwoniłam sie do dra Garncarza, zgodził się przyjąć Pruszka na badania, pomimo, że badania dotyczą psów :-) Poprosiłam o termin 17.02, czekam na odpowiedź, bo 16.02 pracuje i nie dam rady.[/B][/COLOR] Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Karena-w czym trzeba pomóc? Daj znac jesli będziemy potrzebni. Elżbieta Quote
Karena Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Waldi, dzięki, ale chyba jednak pojadę do Szczecina. To trochę czasu jeszcze, ale za tydzień nie dam rady pojechać do Gdańska, TZ też nie może bo ma zjazd na studiach. Quote
Elurin Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Kareno, a ta zwłoka 3-tygodniowa nie zaszkodzi? Ja wiem, że nie możesz wcześniej, po prostu się martwię o świnka. Porządny wet z dr. Garncarza! Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Dr.Garncarz-znakomity lekarz,wyjatkowy człowiek..To dobrze,że zgodził się obejrzec oczka,jesli tylko będzie to mozliwe-pomoże.Moje wielkie uznanie dla p.doktora. Elżbieta Quote
Karena Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Nie mogę, pracuję, a moja współpracownica niechętnie godzi się na zamiany, albo w ogóle :-( TZ ma teraz 3 weekendy pod rząd zjazdów. Zapytam jeszcze w jakich godzinach w niedzielę 03.02 w Gdańsku są te konsultacje. Bo na 18 muszę być na miejscu w Koszalinie a nie wiem czy bym zdążyła, to jednak dalej niż do Szczecina. Wetka kazała mi przyjść jeszcze w poniedziałek po kropelki przeciwzapalne. Zapytałam się o Gdynię, bo to jednak w Gdyni, nie w Gdańsku za tydzień. Jak tylko dostane odpowiedź, napiszę Wam. Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 A konkretnie to gdzie będzie przyjmował? Ela Quote
Karena Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Oj, na koniec zwariowanego dnia, mam dobre wieści!!! Muszę Wam się przyznać, że powoli odzyskuję wiarę w ludzi, ostatnio mocno wystawianą na próby nie tylko przez gadziarzy i nieodpowiedzialnych "właścicieli", ale tez winnych sytuacjach. Mniejsza o szczegóły. A więc: - klatka od Elurina doszła cała i zdrowa, jest spora nawet :-) - dostałam odpowiedź od osoby zajmującej się zapisami w Gdyni na badania. Bardzo uprzejmą, pani wręcz stwierdziła, że moja świnka powinna być honorowym pacjentem :loveu: Miejsca jeszcze są, mam zadzwonić i umówić się dokładnie, także jest szansa, że będę mogła się umówić jak najwcześniej, żeby zdążyć na 18 do Koszalina. Jeżeli wszystko będzie ok, to za tydzień, w niedzielę jadę do Gdyni. I tutaj ogromna prośba. Czy ktoś będzie mógł nas zabrać z dworca i przewieźć do miejsca badań, o miejsce dokładnie wypytam sie jutro jak będę dzwonić. - w naszym pokoju prawie nie ma jak przejść przez klatki. Siedzą 3 świnie w klatkach :evil_lol:. Ja do TZ-a: "ale to tylko na tymczas", TZ: "Już widzę jaki to będzie tymczas" :evil_lol: . Ale na razie nic nie obiecuję, w każdym razie ewentualny domek dla Pruszka będziemy szukać dopiero po leczeniu. Quote
Elurin Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Uff, to dobrze się składa z tą Gdynią. I cieszę się, że klatka doszła w całości, trochę się o to bałem. Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 A więc Gdynia,to zawsze lepiej bo bliżej.Za tydzień czyli w piątek? Odebrać Ciebie z dworca? Elżbieta Quote
Karena Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Nie w niedzielę. A byłoby to możliwe? Najbardziej prawdopodobne pociągi, którymi mogę przyjechać: [URL]http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=1&ident=0d.02317029.1201294854&REQ0HafasScrollDir=1[/URL] W Gdyni o 9:44 lub 10:35 lub 10:56. Późniejsze za późno. Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Bardzo chcę pomóc.Chciałabym by Waldi Cię odebrał i dostraczył na miejsce.Musze to z nim uzgodnić,a wraca dziś bardzo pózno.Ja jadę do rodziny.Odezwe się natychmiast jak tylko wróci tj.ok.północy powinnam już wiedzieć. Wysiadałabyś na Gdyni Głównej? Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Więc tak: jesli nie będzie pracował,bo to juz nowy miesiąc i nie mamy na chwilę obecną grafiku zmian,odbierze Ciebie. E Quote
Karena Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Super, dzięki. Czyli 1.02 powinno być wiadomo? [SIZE=4][B]Mój bazarek na Pruszka:[/B][/SIZE] [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104790[/url] Quote
pucka69 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 wracamy do sprawy transportu - Warszawa - Włocławek dla Totka i Lotka. Dostałam ten do xxx ze szczury.org - jutro będę sie z nią kontaktować Quote
Karena Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Jestem zapisana z Pruszkiem na godz. 10:45 w Gdyni na niedzielę 3 lutego. To jest na ul. Warszawskiej 42. Podobno to jest blisko dworca Gdynia Główna, 20 min. na piechotę, także nawet jakby Waldek nie mógł, nie będzie to problemem. Mapa do ręki i znajdę, a jakby było bardzo zimno to w ostateczności taxi. :multi: Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Tak,to niedaleko.Grafik powinien być 30 stycznia.Będzie dobrze! Odezwiemy się. Ela Quote
AnQ Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Nono, widzę, że świnkowa akcja trwa! A ja przekazuję pozdrowienia od Balbiny która dzięki Wam jest u mnie już prawie pół roku! Niesamowicie kochany zwierz się z niej zrobił :loveu:. Pozdrawiam! Quote
Elurin Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Witaj, AnQ! A zdjęcia gdzie??? I napisz więcej o Balbince! Nie wykręcisz się jednym zdaniem!:evil_lol: Quote
Hala Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img136.imageshack.us/img136/1073/img4450rk8.jpg[/IMG][/URL] Quote
Hala Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img172.imageshack.us/img172/1089/img4451fk9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts