Onomato-Peja Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 he no własnie bym zapomniala... Zyczonka!!! dla wszystkich odwiedzaczy!!! Pamietaj! One nie sa do jedzenia! Bo przeciez z pisanek sie wykluja Swiateczne Zyczenia! Dwa kurczaki w koszyku siedza i rzezuche sobie jedza, baran w szopie ziolo pali, pewnie zaraz sie przewali, ksiadz za stolem juz sie buja, Wesolego Alleluja! Oby zdrowie dopisalo i jajeczko smakowalo, by szyneczka nie tuczyla, atmosferka byla mila, a zajaczek usmiechniety - przyniosl wreszcie te prezenty! Zgadnij kto? Zgadnij skad, zyczy Ci Wesolych Swiat? Nie mysl sobie, ze to bajka, zycze Ci smacznego jajka. Niech tradycja wode leje, bo zajaczek dzis szaleje. Quote
NightQueen Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 aaa dziękuje bardzo za życzenia :loveu: i również życzę ciepłych i pogodnych świąt (chociaż taka pogoda to ...) no i w ogóle wszystkiego dobrego ;) wiem wiem twoje życzenia ładniejsze były :p Quote
Onomato-Peja Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 u mnie pogoda spoko śnieżek (zajzyj do mojej galerii to zobaczysz) a mój psiak uwielbia snieg i dostaje szajby ,dziś mu kazalam chwile w miejscu stać , bo chcialam mi fotkę obroży zrobić i z taką smuutną miną wyszedl , bo ta zla pańcia mu w miejscu siedzieć kazała Quote
betty_labrador Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 zyczenia dla mojej zmniejszajacej sie small :calus: Quote
Avaloth Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [url]http://images25.fotosik.pl/179/6ad0ef929707c3d8med.jpg[/url] jakie oczy :D [url]http://images27.fotosik.pl/179/bcdaedb9b74a5635med.jpg[/url] moja piłka, jestem groźnym psem, nie ryzykuj, bo gryzę :evil_lol::loveu: [url]http://images26.fotosik.pl/180/e783df75e8efcc70med.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu: kochana :loveu::loveu::loveu: o ja tez lubię Smerfy :evil_lol: miałam kiedyś Smerfetkę, Zgrywusa i tego Psa Sasetki z McDonalda :D a no ma kolczatkę, bo na szkoleniu używamy.. bo z nim nie da się inaczej, uwierz mi.. poza tym on i tak ma luźno przez to futro prawie nic nie czuje, ale jest grzeczniejszy jak ją ma. Kolczatak nie taka zła :eviltong: jak się nauczy grzecznie chodzić, i nie szarpać przy każdej kępce trawy/drzewie/słupie/człowieku/psie/kocie to przestaniemy mu zakładać :evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='psiara1996']u mnie pogoda spoko śnieżek (zajzyj do mojej galerii to zobaczysz) a mój psiak uwielbia snieg i dostaje szajby ,dziś mu kazalam chwile w miejscu stać , bo chcialam mi fotkę obroży zrobić i z taką smuutną miną wyszedl , bo ta zla pańcia mu w miejscu siedzieć kazała[/quote] Ten śnieg mnie dobija :placz: dziś rano było bialusieńko :shake: Moli nie chce wyjść sie wysiusiać nawet :evil_lol: Biedny psiak, ale się znęcasz nad nim :eviltong: [quote name='betty_labrador']zyczenia dla mojej zmniejszajacej sie small :calus:[/quote] jakiej zmniejszającej :D ja juz taka mala ze mniejsza nie mogę być :diabloti: [quote name='chester07'][URL]http://images25.fotosik.pl/179/6ad0ef929707c3d8med.jpg[/URL] jakie oczy :D [URL]http://images27.fotosik.pl/179/bcdaedb9b74a5635med.jpg[/URL] moja piłka, jestem groźnym psem, nie ryzykuj, bo gryzę :evil_lol::loveu: [URL]http://images26.fotosik.pl/180/e783df75e8efcc70med.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu: kochana :loveu::loveu::loveu: o ja tez lubię Smerfy :evil_lol: miałam kiedyś Smerfetkę, Zgrywusa i tego Psa Sasetki z McDonalda :D a no ma kolczatkę, bo na szkoleniu używamy.. bo z nim nie da się inaczej, uwierz mi.. poza tym on i tak ma luźno przez to futro prawie nic nie czuje, ale jest grzeczniejszy jak ją ma. Kolczatak nie taka zła :eviltong: jak się nauczy grzecznie chodzić, i nie szarpać przy każdej kępce trawy/drzewie/słupie/człowieku/psie/kocie to przestaniemy mu zakładać :evil_lol:[/quote] Ja nie znoszę kolczatek, wole bardziej humanitarne obrożę ;) [B][COLOR=Magenta]FOTKI ŁAPÓWKARSKIE :diabloti: [IMG]http://images33.fotosik.pl/191/a829e128c7ac396fmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images32.fotosik.pl/190/735f95f8f5265f9cmed.jpg[/IMG] zjeeeem was :evil_lol: [IMG]http://images28.fotosik.pl/182/34b13babd492d7f8med.jpg[/IMG] wieeem że mam bałagan w pokoju ale zdjęcie robione było w czasie sprzątania :evil_lol: więc na kanapie jest wszystko włącznie z doniczkami [IMG]http://images34.fotosik.pl/190/5c0fe75f95becd66med.jpg[/IMG] [/COLOR][/B] Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 hihi:) super fotki:D hehe:) ja mam czasem wiekszy bałagan:P a jak sprzątam to na moje biurko wszystko wedruje:P wiec jest dopiero bałagan:P Quote
NightQueen Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hihi:) super fotki:D hehe:) ja mam czasem wiekszy bałagan:P a jak sprzątam to na moje biurko wszystko wedruje:P wiec jest dopiero bałagan:P[/quote] biurko też wtedy było zawalone rzeczami, tylko nie widać na zdjęciu :diabloti: Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='smallpati']biurko też wtedy było zawalone rzeczami, tylko nie widać na zdjęciu :diabloti:[/quote] hehe:P ja nigdy nie mam gdzie moich rzeczy pokłaśc:P hehe:) a sporo mam tego niestety:P hehe:) :) a co u Molci?? I co u ciebie?? Quote
NightQueen Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 ooo wiem wiem, ja tez mam za dużo rzeczy w pokoju i nie mam gdzie ich upychać :shake: Moli od 2 dni jest nie swoja :roll: śpi i nic nie chce jeść, nie chce sie poprzytulać jak zawsze, ani nawet iść na spacerek :-( może to ta pogoda na nią tak działa :) w sumie ze mną jest podobnie, nic mi się nie chce, najlepiej to bym spała :evil_lol: W środę muszę się pakować bo w czwartek lecę do Londynu, a tam tez będzie bardzoo zimno, zamarznę :shake: Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='smallpati']ooo wiem wiem, ja tez mam za dużo rzeczy w pokoju i nie mam gdzie ich upychać :shake: Moli od 2 dni jest nie swoja :roll: śpi i nic nie chce jeść, nie chce sie poprzytulać jak zawsze, ani nawet iść na spacerek :-( może to ta pogoda na nią tak działa :) w sumie ze mną jest podobnie, nic mi się nie chce, najlepiej to bym spała :evil_lol: W środę muszę się pakować bo w czwartek lecę do Londynu, a tam tez będzie bardzoo zimno, zamarznę :shake:[/quote] HEH:p ja w czerwcu miałam remont w pokoju:P wszytko pakowałam chyba z tydzień a rozpakowuje do dziś:P w piwnicy mam jeszcze chyba z 3 kartony:P hehe:) Oj biedna Moli:( Ale napewno sie jej poprawi:):) O lecisz do Londynu?? W roku szkolnym??:crazyeye: fajnie masz:D:D A na ile jedziesz??? Quote
NightQueen Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 JA miałam przed świętami remont łazienki i kuchni i bylo tyle sprzątania, że mi bokiem wychodzi :shake: w roku studenckim ;) ja studiuje, na studiach nie jest tak jak w szkole że są obowiązkowe zajęcia (przynajmniej na moich studiach) :p więc jak mnie na paru nie będzie to się nic nie stanie, chociaż w lic też byłam na 2tyg wycieczce w Londynie ale tamta była organizowana przez szkołę więc usprawiedliwili mi te dni co mnie nie było ;), teraz lecę na 5 dni tylko. Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='smallpati']JA miałam przed świętami remont łazienki i kuchni i bylo tyle sprzątania, że mi bokiem wychodzi :shake: w roku studenckim ;) ja studiuje, na studiach nie jest tak jak w szkole że są obowiązkowe zajęcia (przynajmniej na moich studiach) :p więc jak mnie na paru nie będzie to się nic nie stanie, chociaż w lic też byłam na 2tyg wycieczce w Londynie ale tamta była organizowana przez szkołę więc usprawiedliwili mi te dni co mnie nie było ;), teraz lecę na 5 dni tylko.[/quote] :) ja mam miec jakos latem tez łazienki remont:P no sprzątania zawsze jest dużo;/ w zeszłym roku to tata robił w pokoju moich rodziców remont i musiałam tam sprzątac;/ masakra było... bokiem mi juz wychodziło sprzatanie skarpetek jakis małycch rzeczy itp..;/ ale zarobiłam 20zł za pomoc od taty:Pe hehe;) A to ty na studiach juz jestes;p nie wiedziałam:) a co studiujesz?? I tak fajnie chociaz na 5 dni:D Ja wyczekuje maja:):) Quote
NightQueen Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 nie znoszę sprzątania :angryy: Nooo ja juz stara jestem i studiuję :evil_lol: turystykę międzynarodową :p Teraz na 5 dni, ale w lecie pojadę na wakacje :) moja mama tam jest ;) Wybierasz się w maju na wycieczkę, czy co? Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='smallpati']nie znoszę sprzątania :angryy: Nooo ja juz stara jestem i studiuję :evil_lol: turystykę międzynarodową :p Teraz na 5 dni, ale w lecie pojadę na wakacje :) moja mama tam jest ;) Wybierasz się w maju na wycieczkę, czy co?[/quote] Ja też:P a ty mieszkasz tu w polsce sama czy z tata?? no bez przesady nie az taka stara:P hehe:) a moli z kim zostaje?? Nom:D z tatą lece do Egiptu:eviltong::eviltong: Quote
NightQueen Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Mama dostała rok temu ofertę pracy i poleciała, ale teraz znów dostała ofertę w Pl więc może już nie długo wróci ;) Ja jestem z tatą w Pl, mam jeszcze starszą siostrę która mieszka w Danii, ale tylko do października bo tutaj przenosi swoją firmę i buduje dom :p Moli zostanie z tatą bo on nie leci, ma lęk wysokości, a powiedział że też nie pojedzie autobusem bo on nie będzie 24godziny jechał i się męczył, ale on wymyśla :angryy: Oo do Egiptu fajnie, ale maj to też rok szkolny :evil_lol: Quote
Tilia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Może Moli czuje że wyjeżdżasz i dlatego jest nieswoja? Quote
NightQueen Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Tilia']Może Moli czuje że wyjeżdżasz i dlatego jest nieswoja?[/quote] raczej nie, bo ja wyjeżdżam co tydzień do Krakowa i wracam wiec ona tego tak nie przezywa bardzo, wiec teraz tez nie wydaje mi sie żeby to przezywała, zwłaszcza ze nie ma żadnych zmian na razie, nie pakujemy sie ani nic Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='smallpati']Mama dostała rok temu ofertę pracy i poleciała, ale teraz znów dostała ofertę w Pl więc może już nie długo wróci ;) Ja jestem z tatą w Pl, mam jeszcze starszą siostrę która mieszka w Danii, ale tylko do października bo tutaj przenosi swoją firmę i buduje dom :p Moli zostanie z tatą bo on nie leci, ma lęk wysokości, a powiedział że też nie pojedzie autobusem bo on nie będzie 24godziny jechał i się męczył, ale on wymyśla :angryy: Oo do Egiptu fajnie, ale maj to też rok szkolny :evil_lol:[/quote] heh:) fajnie:) to masz zagraniczną rodzinke:P hehe:) Nom tak:P hehe;) ale moja klasa jest w tym czasie na wycieczce klasowej i boze ciało jest wiec w szkole nie bedzie mnie jakies 5 dni:P hehe:) Quote
Tilia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 hmm no to może faktycznie pogoda, u nas jest koszmarnie, sama chętnie bym tylko spała... z resztą moje psice też nie chcą na spacer- szare są po cieczce więc chcą tylko spać, ale u kurdupelków to dość nietypowe Quote
NightQueen Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']heh:) fajnie:) to masz zagraniczną rodzinke:P hehe:) Nom tak:P hehe;) ale moja klasa jest w tym czasie na wycieczce klasowej i boze ciało jest wiec w szkole nie bedzie mnie jakies 5 dni:P hehe:)[/quote] aaaa no to fajnie ;) w Egipcie ciepło przynajmniej jest heh No rozjechała mi się rodzina wszędzie :evil_lol: [quote name='Tilia']hmm no to może faktycznie pogoda, u nas jest koszmarnie, sama chętnie bym tylko spała... z resztą moje psice też nie chcą na spacer- szare są po cieczce więc chcą tylko spać, ale u kurdupelków to dość nietypowe[/quote] zastanawiałam sie czy to nie przed cieczka sie tak zachowuje ale przecież Moli miała 1,5 miesiąca temu cieczkę więc teraz nie będzie mieć, pewnie przez tą pogodę, teraz z nią byłam na 5 min, tylko wysiusiać bo uciekła do domu :-( Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='smallpati']aaaa no to fajnie ;) w Egipcie ciepło przynajmniej jest heh No rozjechała mi się rodzina wszędzie :evil_lol:[/quote] Nom ciepło ciepło:D No własnie widze:P i nie bedzie cie tu 5 dni:( wiesz co:P musisz dac wczesniej duzooooo fot moli:):):):) Quote
NightQueen Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 hehe a kto powiedział że tam nie ma internetu :diabloti: chociaż fotek z tamtąd pewnie wrzucać nie będę ;) zobaczymy czy zasłużycie na łapówkę :evil_lol: Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='smallpati']hehe a kto powiedział że tam nie ma internetu :diabloti: chociaż fotek z tamtąd pewnie wrzucać nie będę ;) zobaczymy czy zasłużycie na łapówkę :evil_lol:[/quote] heh:P no nie wiem moe i jest ale mogłabys nie miec czasu na zaglądanie tutaj:(:( ja nie wiem jak na wakacjach wytrzymam bez DGM:( masakra:P uzależniłam sie chyba:P hehe:) No my nie zasłużymy wiesz co:mad: my grzeczni, kochani :cool3::cool3::cool3: Quote
NightQueen Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 to tylko 5 dni przeżyjecie bez small :evil_lol: ale postaram się was odwiedzić z Londynu ;) W zeszłym roku w wakacje też byłam na wakacjach w Londynie (na 3miesiace) i goniłam codziennie do kafejki żeby tylko na dogo wejść :evil_lol: Quote
Recommended Posts