Romina_74 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [quote name='ania91sc']Marcin mówi, że szkoda starego imienia, bo bardzo fajne było :D :D :D[/QUOTE] ta .... Wasze stadko coś się ostatnio "zastało", ale jak się w końcu coś ruszy, to tylko patrzeć, jak Marcin jakieś "w stylu" imię wyduma ;) dawno nie miał okazji do popisu :lol: Emir ładne imię - ale chyba nie pasuje do jego charakteru nie? ;) Quote
Zofija Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Przepraszam za offa, ale pilnie szukam osoby do wizyty przed adopcyjnej -Racibórz-dla biednej suni z cieszyńskiego schroniska... To jest link do sunieczki: [URL]http://schronisko.ustronet.com/?311,ruma[/URL] Jeśli ktoś moze mi pomóc , to proszę o kontakt na pw lub maila: [email][email protected][/email] lub tel. 508-063-271 Quote
Zofija Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Przepraszam za offa, ale pilnie szukam osoby do wizyty przed adopcyjnej -Racibórz-dla biednej suni z cieszyńskiego schroniska... To jest link do sunieczki: [URL]http://schronisko.ustronet.com/?311,ruma[/URL] Jeśli ktoś moze mi pomóc , to proszę o kontakt na pw lub maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub tel. 508-063-271 Quote
ania91sc Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [quote name='Romina_74']ta .... Wasze stadko coś się ostatnio "zastało", ale jak się w końcu coś ruszy, to tylko patrzeć, jak Marcin jakieś "w stylu" imię wyduma ;) dawno nie miał okazji do popisu :lol: Emir ładne imię - ale chyba nie pasuje do jego charakteru nie? ;)[/QUOTE] Hehehe to fakt :D Już coś ma na "oku" :D Quote
Patrycja* Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Poprawiona firmówka chłopaka ;) [IMG]http://i42.tinypic.com/33u3ghv.jpg[/IMG] Quote
ewes Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 [quote name='ania91sc']Hehehe to fakt :D Już coś ma na "oku" :D[/QUOTE] to czekamy z niecierpliwością.. na nowe domy dla Waszych psiaków :p Quote
ewes Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 No i nie mam dobrych wieści, dziś dostałam namiary na nowy/stary dom Emira.... jak zobaczyłam ulice Dytrycha to doznałam szoku :( Quote
saphira18 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 stawiam że raczej tak, ewes ma dokładne namiary ewes napisz może do Jaaga (bo była u tych "właścicieli") porównaj adresy Quote
ewes Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 napisałam.. myślę, że byłby to bardzo duży zbieg okoliczności, gdyby to jakaś inna osoba z Dytrycha go adoptowała.. zobaczymy. Quote
madzia.uje93 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Jeju, historia taka jak u Doris, szkoda gadać... Quote
saphira18 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 ja do końca nie rozumiem... musiałaby ewes albo ojcik napisać... wiem, że była tam jedna z cioteczek z dogo, Emira nie było. był za to jakiś inny pies na łańcuchu? ja w końcu nie wiem do końca czy on trafił do tych byłych właścicieli, ale no zbieg okoliczności ta sama ulica? Quote
Recommended Posts